Alla inlägg under september 2011

Av madde - 13 september 2011 17:42

Denna dag är den andre lik ;)

Jobbar 7.30-16.30 Tycker det är rätt skönt att köra sådana pass, lika bra att jobba när man ändå är på jobbet. Istället för att sluta tidigt! Vist det är väl skönt att ha någon dag då man slutar tidigt, men det gör inte så mycket! jag är ledig mer istället =) Man får tänka så istället!


Juste har nog tänkt om lite i mitt blivande kök! Hade ju tänkt mig att ha en brun tapet där, men ska nu har en svart lr en vit bakrund med något svart inslag! Då jag har tänkt att sätta in svarta bänkskivor! Så tror det kan bli snyggare med en annan färg en brun då!

Men undra hur många gånger jag kommer att ändra mig!! Kommer väl att hinna göra det hundra gånger om, innan det väl är uppe på väggen!!


Iaf så har min vägg kommit upp nu! Det blev riktigt bra! Så nu ska bara hållen dit och såklart måla! Sedan kommer det nog att börja likna något!! Som jag längtar att få flytta in alla möbler och sådant!!


Nej nu blir det något annat! hej svejs

Av madde - 12 september 2011 17:17

Hej där ute!

Idag har man haft en riktigt skön sovmorgon, gick upp strax vid 10 tiden..

Sedan blev det lite frukost, även kom pappa hem eftersom att han inte kunde jobba ute, så då blev det lite fika också!

Sedan bestämde vi oss för att vi skulle åka hem till mig och slå upp den dära väggen jag ska ha =) Så nu är dne uppslagen, lr nästan det ska bara på lite gipsskivor sedan är det klart!! Och målaren håller på förfullt där han med!

Så nu börjar det att likna något! =)


Har även hunnit med ett pass på gymmet! Fast nu känner jag mig så fruktansvärt stel i axlar och nacke... så får ligga och ta det lugnt resten av dagen tror jag =)


Nej nu ska jag göra något annat hej hej

Av madde - 10 september 2011 20:32

hej där ute!

Idag har man jobbat 7.30-17 Har flyttit på som vanligt så inga konstigheter!

Efter jobbet så blev det till att riva mera tapet! Men jag gav upp rätt fort idag, eftersom att jag hade sådan värk i nacken och huvudet... så får ta det någon annan dag ist!


I morgon har man fullt upp! måste åka typ vid 8 för att åka till Bålsta och hämta båt och tvbänk! Ska även lämna en säng.. Sedan blir det till att jobba 13-22!! tur att man är ledig på måndag, känns som att det behövs efter denna helg!


Men på måndag har man lika mycket att göra igen!! ska hitta en tapet till, och kolla mer badrumsmöbler, hinna träna, och sedan kolla kläder tills vi åker utomlands! Jag har fullt upp enda tills vi åker tror jag!! Sedan kan jag koppla av en vecka! För att sedan flytta in när jag kommer hem =) kanske kommer börja få det lungt i slutet av oktober skulle jag gissa på haha!!


Nej nu ska jag nog sova lr glo tv! hej hopppp

Av madde - 8 september 2011 20:55

Då var lägenhets fixandet igång på riktigt :)

Pappa ringde och talade om att jag skulle möta målaren i lägenheten idag, så han var och kollade vad som behövdes! Så i morgon sätter han igång =) ÄNTLIGEN!! Nu börjar det att hända saker! Ska bli så otroligt kul!!

har även bestämt mig nu! Jag bygger vägg! Kan bli riktigt häftigt!


Så vad har jag då gjort sen sist jag skrev! Jo jag träffade ju målaren, sedan blev det bara till att riva!! Träffade han vid 12 och jag var hemma 19!! Mellan den tiden har jag hunnit med att riva ALL tapet! Kollat på badrumsmöbler, varit ute och gått med Petra och alla undar =) Men mest av tiden blev det tapet rivning! Det tar sin tid! och jag känner det i kroppen nu, ryggen är helt slut och halsen är full med damm!! Inte alls skönt, bara försöka att dricka mkt vatten....


Nej nu ska jag sova är helt slut.. Jobbar i morgon igen 7.30-17

Av madde - 8 september 2011 10:39

Då har man varit hos läkaren då!

Är bedövad i näsan, inte alls skönt... Och inte hittade dom något heller.. Det jag ska göra nu är att äta min magmedicin och sedan träna på gymmet 2 ggr i veckan...

sedan tillbaka om en månad.. så vi får väl se vad som händer!!


Jaha så vad ska man hitta på resten av dagen nu då?!?! hm... inte en aning... käånner inte för att göra något. men måste städa tror jag! Så det är väl lika bra att sätta igång med de!!


Skriver senare!

Av madde - 7 september 2011 18:43

Idag är man ledig! Riktigt skönt faktiskt! men synd bara att man inte kan sova länge på morgonen bara.... Men hade iaf sällskap HELA natten av Tiger i natt iaf!! Så mysigt så!!

Man märker att han inte är sig själv, han bara ligger hela dagarna och är helt slut!! Stackaren!!

Så vad har jag gjort idag annars då!?!

JO jag har varit i norrtälje en sväng, kollat på tapeterna så nu är nog dom helt bestämda... :) kan nog bli bra!! Nu är det bara frågan om jag ska göra vägg lr inte... Det är svårt ska ni veta!!

Har även varit och rivit lkite tapet idag!! Hoppas att dom ska börja med målningen och allt nästa vecka!

Annars har jag bara legat hemma och kollat film hela dagen, har ju inte varit så bra väder idag så.-


Har även konstaterat att jag 11 dagar kvar, sedan är det nästan 2 veckors semester som gäller :) underbart!!!


Nej nu ska jag kanske gå upp och damsuga om jag orkar :P hihi!!   Min lilla sjukling!!<3<3

Av madde - 6 september 2011 17:06

Hej där ute!


Nu är det ny vecka igen! Lr ja det är ju redan tisdag idag =)

Igår blev det bara till att jobba 7-16! Och sedan lite kvällsmys med Jonte =) en helt perfekt måndag! bra start på veckan!

Och idag så har jag jobbat fram till 13. kort pass sådant gillar vi =)

efter jobbet var det bara till att åka raka vägen till veterinären med tiger!! Han hade varit i slagsmål igår... så han fick ett sår över ögat!! Och så hade han svårt att få upp ögat!!  Men nu så har han fått antibiotika och trat... stackarn.. han vill verkligen inte ha den på sig!!

Så jag har  bara ägnat mig åt att åka runt på alla apotek i norrtälje idag för att få ut hans medicin.....Men nu har han den iaf! Och jag är helt slut, för har fått tillbaka rygg smärtan igen... känns inte helt skönt... men men!!


I morgon är jag ledig så då blir det till att fixa i lägenheten igen =) Så då är det på med jobbar kläderna !! haha!

Älskar att hålla på att fixa!


Nej nu ska jag fixa lite mer! kanske blir lite städ idag också!!

Av madde - 3 september 2011 19:54

Orkar inte skriva vad som har hänt idag för har bara jobbat och sedan varit med JOhanna! Så inget speciellt som har hänt haha!! :)


Här kommer iaf bilderna på lägenheten!! Men kom på att jag skulle ta kort på den efter att jag hade täckt allt golv :(


HALLEN

 

   TOALETT      VARDAGSRUM/SOVRUM     KÖKET      

  BALKONGEN

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Skapa flashcards