Alla inlägg under september 2013

Av madde - 6 september 2013 19:07

Fredag kväll, och jag råkade somna i soffan efter middagen..

Men nu är jag vaken igen, känns dock som att jag skulle kunna somna igen. MEn ska försöka hålla mig vaken nu ett tag =)

Dagens har rullat på, jobbade på förmiddagen 7-12. Åkte sedan raka vägen till farmor för en snabb kaffe. Eftersom att jag ändå lämnade av kollegan där farmor bor, så kunde jag ju passa på att springa upp tyckte jag! Så då blev hon glad att jag kom upp.

När jag väl kom hem så blev det till att tvätta och städa. Kände att det verkligen behövdes, eftersom att kläderna började ta slut. Sedan har jag inte haft tid att städa, då jag har jobbat hela veckan. Men nu så är det fint igen =)

Fick även något ryck att jag skulle göra köttbullar idag, så det blev till att rulla köttbullar på eftermiddagen också haha! 

Känns som jag är inne i någon mat period, där jag tycker det är kul att göra mat.. Så får hoppas att det håller i sig, så att jag får i mig bra mat och så =) Plus att det känns som att jag har ätit mycket smörgåsar nu denna vecka, så jag behöver få i mig riktig mat nu.


Kan tillägga att jag har fått ont i framdelen av axeln/ nyckelbenet... Vet inte riktigt hur jag kunnat fått de. Kände av det i morse när jag skulle ut och jobba... Är inte alls skönt. Så hoppas att det försvinner tills i morgon! Orkar inte ha ont.. Det tar på krafterna.. Så ikväll tänkte jag dränka smärtan med ett glas vin ;) haha!!


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 hårda smörgåsar med ost, yoghurt. Kaffe

Lunch: Fralla med skinka och ost med grönsaker, kaffe

Mellanmål: En kaka och en liten bit äppelmoskaka med liten klick grädde, kaffe

Middag: Hemmagjorda köttbullar med kokt potatis och brunsås och gurka

Övrigt: ett glas vin 

Motion: Inget 

Av madde - 6 september 2013 13:44

Hej där ute =)


Dags att redovisa lite resultat! Dock inga höjdar siffror denna vecka, alltså inte lika som det blev förra veckan =)

Men iaf -0,1 kg! Alla minus är bra minus, så får känna mig nöjd med detta resultat!! Så får kämpa hårdare denna vecka som kommer! Som sagt så har jag varit lite dåligt med motionen denna vecka, så måste försöka få till det lite bättre! 

 

Till något roligt. Testade ett par jeans idag som jag inte har kommit i, och idag så kom jag i dom =)) OCh dom satt riktigt snyggt tyckte jag =) Så man får vara nöjd!

 

Nu har jag tagit helg, och det ska bli riktigt skönt! Tänkte faktiskt sätta in en liten flaska vin i kylen, och njuta av ikväll! 

Men nu ska jag börja städa här hemma, känns så himla skitit här hemma så... =( Suck!!!

 

Återkommer senare ikväll!!

Av madde - 5 september 2013 20:03

Torsdag kväll och jag har precis duschat, så nu sitter jag och kollar på det dejtbara =) 


Denna dag har jag arbetat 7-16! Den har rullat på som vanligt. Fick njuta av havsluften på eftermiddagen! Och det är ju inte helt fel när det har varit kanon väder =) Plus att när jag gick där på ön, så kände man lukten av höst. Det är så otroligt skönt att promenera när luften är frisk, och det är så fina färger ute nu =)


Efter jobbet så blev det raka vägen hem för att äta lite snabbt och byta om för kvällens ridning =)

Och ridningen gick som vanligt bra! Är riktigt nöjd med mig själv, för känner att jag får mer kontroll för varje gång. Och det gör att Frej bara går finare och finare! Idag behövde man knappt ta i honom, han lyssnade på sättet riktigt fint. Så ska bli roligt att se hur detta kommer att utveckla sig. =) 


Ja annars har jag inte så mycket mer att säga idag. I morgon jobbar man 7-12, sedan är det helg!! Ska bli skönt med helg. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än... Har lite förslag, men som sagt får se vad som händer =)


Dagens mat och motion: 


Frukost: 2 hårda smörgåsar med ost, yoghurt.

Mellanmål: kaffe och 2 hårda smörgåsar med räkost

Lunch: Korvstroganoff och kaffe

Mellanmål: En kaka

Middag: 2 hårda smörgåsar med ost.

Motion: 20 min promenad, 5 min cykling, En timme ridning

Steg: 11670

Av madde - 3 september 2013 21:12

Tisdag kväll och snart blir det lägg dags för att läsa den spännande boken =)

Känner verkligen att jag är inne i läsperioder, och det är något jag starkt rekommenderar för man kommer verkligen ner i varv! 


Denna dag har jag jobbat 7-16. Dock har jag varit väldigt trött, men det var bara att pumpa i sig kaffe så man höll sig vaken! Vissa dagar har man det bra på jobbet när man får åka båt =) Riktigt skönt med sjöluft plus att man får gratis motion på jobbet =) Och när det är klar blå himmel så kan man ju verkligen inte klaga =))

Väl hemma så blev det att ta sig en promenad i solen, man måste verkligen passa på. Tur att det fortfarande är varmt på dagarna, så man slipper sätta på sig så mycket kläder!


På kvällskvisten så kom Jessica förbi och fika, har inte träffat henne på bra länge pga många anledningar..

Så det var riktigt kul att träffas och snacka lite skit! =)


Kan bara säga att jag har många saker i huvudet som snurrar just nu, som jag kommer att dela med mig när jag har tänkt klart. Så man är väldigt tankspridd. Dom som vet något om detta är endast dom som står mig närmast.


Har väl inte så mycket mer att säga för idag..


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 sesam knäcke med ost och yoghurt.

Mellanmål: 2 koppar kaffe

Lunch: Korvstroganoff och en smörgås

Middag: 2 sesamknäcke med ost

Mellanmål: Äppelgodis och 2 koppar kaffe

Motion: 30 min promenad + 15 min promenad på jobbet.

Steg: 9023 ( Börjar komma igång nu ) 

Av madde - 2 september 2013 18:11

Denna dag har rullat på väldigt fort måste jag säga =)

Blev lite frukost, innan mamma kom. Så vi har varit ute hos lilla morfar och fikat. Passade även på att ta lite äpplen av honom =) 

När vi kom hem hit så fick det bli lite lunch och en promenad i solen/ stormen!! Men det var skönt iaf =) 

Blev även en tur till ljusbehendlingen. Så nu har jag BARA 23 ggr kvar att göra... Tur att det går fort när man är där, så det krävs inte så speciellt mycket planering.. Även skönt att dom har drop in så man slipper boka upp en tid. Gäller bara att man är duktig på att planera in det några ggr i veckan. Men tror inte det kommer att vara några problem =)


Iaf så blev det att jag och mamma slängde ihop en äppelgodis kaka =) Så det fick bli en fika på balkongen, man får passa på att sitta där ute medan det är sol =) Man vet aldrig när man ser den nästa gång haha!!


Annars har det inte hänt så mycket mer idag. mamma åkte precis hem, så nu funderar jag på om jag ska lägga mig och läsa eller göra någonting annat!!


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 knäckebröd smörgåsar med leverpastej

Mellanmål: Kaffe

Mellanmål: Kaffe med kaffebröd

Lunch: Blodpudding med hallonsylt och en hård smörgås med leverpastej

Mellanmål: Kaffe och äppelgodis med glass

Middag: Får se vad jag hittar på. Troligen bara lite yoghurt.

Motion: Promenad ca 20 min.

Steg: 5500

Av madde - 2 september 2013 09:38

Gick precis upp, och har intagit lite frukost. Väntar nu på att mamma ska komma, så ska vi tillbringa dagen tillsammans. 

Senare på eftermiddagen blir det behandling för min del. Ska även ut på en promenad är tanken, men just nu är det kallt ute =(


Just nu har jag inte så mycket att skriva om. Gjorde lite matlådor igår, eftersom att jag inte hade något annat för mig så. Blev någon slags korvstroganoff. Passade även på att göra dessa matlådor enligt mina mått. Så att det ska bli lagom portioner =) Funderar på att hitta på någon matlåda att göra idag också, men har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra. Någon som har förslag på bra nyttig mat man kan göra???


   

Av madde - 1 september 2013 18:25

Denna helg har det varit jobbhelg.. Lördag 12-22 och idag 7-12! Så det har varit fullt upp..

Men nu så är man ledig iaf en dag =)

Helgen har rullat på, bara gått på rutin hela helgen så det är skönt! Man behöver sådana helger när allt bara rullar på!

Så idag när jag kom hem, blev det duschen och sedan somnade jag! Kan säga att det var riktigt skönt!

När man väl vaknade till liv, fick det bli lite lunch/ middag! Och sedan en skön söndagspromenad. Dock lite trist att det ska blåsa så mycket ute.. Men men det är bara gå ut och se glad ut!

Nu på kvällskvisten  har jag suttit ute på balkongen och läst =) Riktigt mysigt att bara sätta sig där ute i solen, och bara slappna av!


Iaf så har jag tänkt på hur dålig träningen har varit denna vecka! Måste ta och skärpa till mig, känns som jag är omotiverad men ändå inte.. Så måste ta tag i det nu i veckan som kommer, så att jag kan få lika fina resultat som förra =) Men vet inte riktigt hur jag ska göra för att komma ut i spåret, känner att det är lite tråkigt att gå själv. Och inte är det någon som är sugen att gå med en sväng heller... Kan ju vara farligt att motionera...

aja det löser väl sig ska ni se...


I morgon har jag lite planer för dagen iaf, mamma kommer en sväng så ska umgås med henne, sedan träning, ljusbehandling och göra matlådor om jag inte redan börjar med det ikväll =)


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 hårda smörgåsar med leverpastej och yoghurt.

Mellanmål: 2 hårda smörgåsar med räkost och kaffe

Mellanmål: Kaffe och mocaruta 

Lunch: 2 hårda smörgåsar med leverpastej

Middag: Pasta med rostad vitlök och timjan cream frech.

Övrigt: En cider och lite chips..

Motion: Promenad 35 min

Steg: 6400

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Skapa flashcards