Alla inlägg under juli 2014

Av madde - 4 juli 2014 10:07

Nu hoppas jag att min energi ska hålla i sig. Den startade nämligen bra. tog mig ut på en 30 min promenad innan frukost idag. =) Och vad skönt det var ute, när solen lyser. 

När jag kom hem blev det frukost, som bestod av hemma gjort knäckebröd med ost, kaffe och detox dricka. Så för tillfället så känns det som att jag är på G igen =)

Bara känslan håller i sig. Har en vecka på mig att komma i någorlunda form, innan man går på semester =) Bara att fortsätta nu. 


Idag har jag annars inga planer, med tanke på att jag har fixat allt här hemma redan. Så får se vad dagen har att erbjuda. Funderar på att åka och köpa lite jordgubbar, har varit sugen på det nu ett par dagar. Och idag passar det perfekt att äta det när det är så skönt ute. Nästan så man vill sätta in en flaska rosé i kylen också =) Vi får se vad jag hittar på =))


Resten av helgen består av jobb.. 12-22 på lördag, och 7-16 på söndag. Förlängde min söndag med några timmar. Sen är det bara 4 arbetsdagar kvar!! Längtar till kl 12 nästa fredag =)))) Alltså är det precis en vecka kvar tills man går på semester =)) Så är det någon som vill göra något är jag öppen för förslag!!


Hoppas ni får en trevlig fredag =))



Av madde - 3 juli 2014 11:16

Dålig på att skriva nu förtiden.

Men just för tillfället är det inte mycket som händer. Har jobbat måndag dag, tis+ ons kväll. Så nu har jag min helg. För jobbar hela helgen sedan.

Har även varit dåligt med träning med tanke på att jag har jobbat som jag har gjort.

Men i tisdags så blev jag lite sommar fin i håret. Så nu är man ljusare. Får se om jag lägger ut någon bild. Är iaf nöjd med den nya färgen =)) Tack Emilia för det.


Idag ska jag åka och handla lite, även så ska jag försöka mig ut på en löparrunda. Eller så blir det en pw. Något blir det iaf. Ska även hämta ut lite produkter på posten också som jag har beställt. Så nu kan jag börja äta mina fiber, chili och omega tre igen =) Då kanske det blir lite fart i tanten igen. Även så passade jag på att beställa en detox kurr. så kan vara skönt att rensa ur kroppen, så man kommer på rätt bana igen. 


Måste verkligen komma igång igen nu. Så måste få tillbaka motivationen. 


Ska även försöka bli bättre på att skriva också. 

Hoppas ni får en bra torsdag =) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards