Alla inlägg under oktober 2014

Av madde - 14 oktober 2014 12:38

Har inte kommit i ro att plugga idag riktigt... Eftersom att ryggen värker, en förkylning ligger i kroppen som vägrar att bryta ut...  Känner mig otroligt rastlös.. Så någon ro med att plugga finns inte. Men jag har iaf börjat på uppgiften. Just nu sitter jag och skriver 2 pressmeddelande. Det var länge sedan man skrev sådant.. Så det är bara försöka få tillbaka minnet hur man skrev sådant...


Funderar om man ska gå ut en sväng, så kanske man kan fokusera lite bättre.. Brukar ju kunna hjälpa faktiskt.

Men skulle även vara skönt att lägga sig och sova en stund, men får se vad jag hittar på.. SOm sagt känner mig inte alls i topp form =( 


Men är väl bäst att göra något, annars blir man väl bara ännu segare. Så blir nog en runda, är ju ändå sol ute idag så =) Alltid något. 

Blir väl att fixa mat sen också. Idag bjuds det på tacopaj med sallad =) Smarrigt!!


Hoppas ni har det bra där ute! 

Av madde - 13 oktober 2014 09:53

Jaha gott folk då var det måndag igen, hoppas ni har haft en bra helg där ute. Själv så har jag ju arbetat. Men han med födelsedagsmiddag för Patriks mamma i lördags, Trevligt trevligt! 

Annars har det bara blivit arbete. Igår när man kom hem så blev det till att tvätta och laga matlådor. Lr nu kanske jag ljög lite. Det var min underbara Patrik som gjorde maten igår =) Det blev wook, riktigt gott må jag säga.


Ja idag börjar jag läsa Administration 1. Spännande ska det allt bli, en nystart i livet kan man säga. =) Börja på en ny kulla, och se vad detta leder till.  Så nu får man ha fokus på att plugga och jobba samtidigt. Men tror det kommer att gå helt utmärkt  =)


Skaffade nya batterier till vågen i helgen också, så idag kan ni få resultat =) Tyckte inte det var fy skam på dom. Men jag har så fruktansvärt svårt att mäta midjan, jag tycket att jag tar på olika ställen hela tiden.. Därför blir väl resultatet där efter. Därför lägger jag nu bara upp måttet jag får rakt över naveln, det är en lättare punkt att utgå ifrån tycker jag =) 


Resultaten är mellan 29/9- 13/10- 2014


Vikt: -1,4 kg

Navel: -2 cm

Under bröst:  0 cm

Arm H+V: 0 cm

Lår H+V: 0 cm

Hals: 0 cm

 

Så ja jag är nöjd med dessa resultat faktiskt, Ska ta mig ut på en promenad snart. Passa på när man ändå är ledig och komma ut på en lång promenad, Sedan blir det nog till att städa =) 

Ska även försöka få in lite bilder =) Har varit dålig på att ta bilder nu ett tag! 

Av madde - 10 oktober 2014 09:11

Då var det fredag igen, och denna fredag blir det kvällsarbete för min del.. inte alls taggad då ryggen värker. Bara hoppas på att den går över snart.


Igår gjorde jag inte så speciellt mycket. Blev en kort promenad med kusinen, började nämligen regna när vi var ute och det var va vi inte riktigt bereda på.. Var väl ute iaf ca 25 min iaf. Men eftersom att jag var iväg och red en timme på kvällen så gjorde det inte så mycket, fick min motion iaf. Det var ett tufft pass. Blev ett pass med svängövningar. Svårt att förklara hur det gick till men snäva svängar och mycket krävande. Så det var kul, tyckte ändå Teddy skötte sig bra. Nästa vecka är det hoppning, så hoppas det även då ska gå bra =)


Kommer inte hinna med så mycket träning denna helg, eftersom att jag jobbar kväll idag och har en smärta i ryggen som heter duga. Så försöker vila upp den tills jag börjar jobbar. På lördag är det 7-16 pass och födelsedagsmiddag på kvällen. Sen är det 7-16 på söndag, så då kan man klämma in en promenad iaf. 

Nästa vecka har jag tid att träna ordentligt, eftersom att jag bara jobbar 2 dagar. Och eftersom att jag börjar plugga så behöver jag all energi som finns. Och vad är bättre än att träna för att få det ?? =) Så bara till att köra på hårt.


Nej nu ska jag dricka lite kaffe och hoppas på att posten kommer så jag kan få min bok =)

Ha en bra helg alla där ute =) 

Av madde - 8 oktober 2014 15:37

Blev en skön sovmorgon idag =) Inget man klagar på där inte! Vaknade dock med huvudvärk, men det gick fort över som tur var. Eftersom att jag inte hade några speciella planer för dagen, så passade jag på att åka till Natta-lee och barnen =) Så där blev det lite kaffe och prat. Sådant man behöver :D

Väl när man kom hem så fick det bli att äta lite lunch som blev en smoothie. Gick därefter upp och målade klart elementet. SÅ nu hoppas jag att det är klart. Min plan är att vi ska få upp tapeter som gör att det blir ett jämt underlag innan vi börjar måla och tapetsera. Så hoppas inte killen är för trött ikväll, skulle vara skönt att få upp dom =)


Har även passat på att tagit mig en promenad, blev bara en på ca 30 min. Men som jag brukar säga, bättre än att inte gå ut alls. Huvudsaken är att man kommer ut.


Tanken var i måndags att jag skulle väga och mäta.. Men eftersom att batterierna i vågen var slut, så fick jag hoppa över denna vecka. Så ni får resultat på måndag ist =) Lite tur för mig, får då hinner jag träna extra hårt denna vecka haha :D


Nähä kanske man ska göra lite nytta här hemma också, lr så lägger man sig på soffan och tar det lugnt. Får se vad jag hittar på =)


Men lite bilder från dagen ska ni få iaf =)


Jag på väg :D 

 

Börjar bli riktig höst ute 

 

Finaste Thea =)

 

Detta ska bli vårat sovrum ;) 

   

Av madde - 5 oktober 2014 16:34

Idag vaknade man och var riktigt rastlös... Så det fick bli till att äta frukost och sedan gå upp till Patriks lägenhet för att måla tak och element! Eftersom att han är sjuk så fick man hålla på själv. Men blev nöjd med resultatet. =) Tycker det är kul att hålla på att renovera och så =) Det roligaste blir sen när man får börja inreda =) 


Väl klar med det så hade jag fortfarande en massa energi kvar, så beslöt mig för att ta en promenad. Blev en sådan promenad när man gick sin vanliga runda, men sen inte kände sig riktigt nöjd. Så fortsatte att gå lite andra omvägar =) Så det blev iaf en promenad på 45 min :D så känner mig nöjd. Ska försöka att komma ut i morgon också, måste ju komma igång med promenaderna nu.


Annars så har det väl inte hänt någon speciellt idag. Har precis ätit lite mat, stått och gjort matlåda till min kära karl. Så nu hoppas jag han blir mätt och belåten i morgon =) 


Resten av kvällen funderar jag på att läsa lite och kolla lite tv. Har ju ändå varit igång hela dagen, så man får väl ta och slappa lite tycker jag =) 

Kommer väl inte bli så många lugna dagar längre, eftersom att man börjar plugga nästa måndag. Då ska det hinnas med att jobba, plugga och renovera. Plus att man ska hinna med att träna och allt annat som man måste göra hemma. Men ska verkligen försöka att hinna med att blogga också =) 


Hoppas ni har haft en bra helg där ute. För det har jag haft =)) 


Av madde - 4 oktober 2014 09:03

Tänkte att jag skulle skriva lite resultat.

Gjorde en liten omstart när jag kom hem från Malta. Denna gång har jag valt att väga mig på måndagar, för känner att helgen ska inte kunna stoppa min viktresa. Eftersom att man gärna äter gott och så på helgen, så blir det slut med det ett tag då jag måste få en liten kickstart.


Så resultaten är ifrån första vägningen den 22/9- 29/9


Vikt: -1,1 kg

Midja: -2,3 cm

Arm: H: -1,5 cm           V: -1,2 cm

Lår: H: -1 cm               V: - 1,5 cm

Under bröst: -2 cm

Hals: -1 cm


Små resultat som ändå är goda resultat. NU hoppas jag bara att det ska fortsätta, för ner ska jag o ch jag ger mig inte denna gång inte!!!!


Hoppas ni får en trevlig lördag där ute =) 

Av madde - 3 oktober 2014 18:59

Märker att det blir dålig uppdatering för min del. Men har mycket att göra. Är det inte jobb så är det renovering. Vi har kommit så långt i renoveringen så att vi kan börja tepetsera och måla. Så det vill säga att det inte är så långtid kvar, fast när sovrummet är klart så ska ju bara allt annat också fixas :P Det är en del som ska göras innan allt är klart.


Men träningen så har det inte gått alls om man säger så. Igår blev det ridning, och då kände jag hur skönt det var efteråt. För hade verkligen kört slut på mig själv. Slutade med att armar och ben skakade :P Haha!

Sen har jag även i onsdags gått på marknad, så då blev det ju en del motion också. Men jag ska försöka komma ut i helgen och ta mig en promenad. 


Maten har annars gått rätt hyfsad ändå tycker jag. Så det är väl det stora pluset =) Får ta en sak i taget. 


Den stora händelsen som har hänt denna vecka är att jag kom in på skolan. Så den 13 okt börjar jag och plugga till Administratör. Ska bli riktigt roligt och intressant. Nu är det bara vänta och se vad det kommer att leda till. Eftersom att jag inte längre kan vara kvar på hemtjänsten....


Ska även försöka att uppdatera er lite om min vikt och andra siffror. Men det får bli en annan dag. För nu ska jag passa på att umgås med min kära älskling.


Hoppas ni får en trevlig helg, själv ska jag renovera =)

Hej hopp

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards