Alla inlägg under maj 2015

Av madde - 12 maj 2015 19:26

Sista dagen i morgon när det gäller arbete. Har nu jobbat sedan lördag och i morgon är sista dagen innan jag tar ledigt i 4 dagar! Har aldrig varit så skönt att få ledigt haha!

Dagen har rullat på när det gäller arbete, inga konstigheter där inte.


Idag har jag även varit inne i min lägenhet som jag hyr ut. Jag och pappa skulle fixa en sak, men det funkade inte.. Så nu hoppar vi över det.. Är riktigt glad att jag fick tag i en sådan bra hyresgäst =) Lätt att ha att göra med, och hon hör av sig lite då och då. Inga krångligheter där inte =) Underbart!


Eftersom att vi inte har köpt hem någon speciell mat till denna vecka, fick det bli hämtmat. En kycklingsallad för min del. Smakade riktigt bra. Fick även med mig min fina sambo ut på en lite promenad på ca 30 min. Alltid något! Ingen direkt fart i promenaden, utan det blev en lugn och fin promenad. En riktigt mysig kväll =)


Resten av denna kväll blir bara lugn och skön. Och ladda för morgon dagen, då det händer lite spännande saker. Men det håller jag för mig själv ett tag!! 


En liten bild från kvällens promenad. 


 

Av madde - 11 maj 2015 20:44

Då har vi måndag igen, och jag kör på vilo dag. Eftersom att jag har tränat hela helgen, var ute och joggade igår plus att jag gick en hel del på jobbet och cyklade. Är nöjd med förra veckans träning, får hoppas det blir lika bra denna vecka =)

Idag har man jobbat som vanligt, men väl hemma så väntade mamma. Hon kom och åt middag, fick bli fläskpannkaka eftersom att vi inte kom på något annat gott att äta haha. 

Annars har det blivit en lugn dag, då jag har riktigt ont i huvudet idag.... Suck!!


I veckan blir det en massa jobb, har inte helg förrns onsdag kl 22. Och då är man ledig i 4 dagar. Vi passar då på att åka ner på landet. Sambon har fortfarande inte varit där, så blir premier för honom där nere =) Ska bli skönt att komma bort ett tag. Slippa tänka på allt här hemma. 

Vet dock inte riktigt hur jag ska få till träningen än denna vecka, men får ta en dag i taget. Och hoppas på att jag får in en hel del träning. Tanken är att komma ut på några rundor på landet. Ska även ta en tur till en stor hästaffär och blomaffär =) Blir att köpa hem en hel del saker hoppas jag på hihi.


Men nu tror jag det blir dags för sängen, då jag inte orkar vara uppe längre. Hatar att ha ont i huvudet...

Tänkte bjuda på en bild från idag. 

På väg ut på det sju haven =) 

     

Av madde - 9 maj 2015 11:56

Som vanligt är vi uppe med tuppen i detta hem =) Varför ligga och sova, när man kan ta vara på dagen ?!?!

Har redan blivit till att köra en tvättmaskin och diskat. Tog även en sväng ner till mitt förråd och lämna av lite vinterskor. Passade då även på att ta oss en promenad i det härliga vädret. Det var faktiskt varmare än vad man trodde ute =) Dock värker benen efter gårdagens joggning, men bara att pinna på ändå =)


Blir även snart att klippa sambon, hans hår växer som ogräs haha. Resten av tiden blir det till att slappa, eftersom att man jobbar 16-22 idag. 


Annars händer det inte så mycket här inte. Allt flyter på som vanligt =)


Hoppas ni får en härlig lördag i solen där ute!!

Av madde - 8 maj 2015 13:50

Eftersom att jag har känt att konditionen har blivit bättre efter alla promenader, tyckte jag det var dags att pröva att jogga också. Och ja det gick ju bra det. Orka lite mer än förväntat =) Dock kan jag inte springa på asfalt, då benen värker vid för hårt underlag vid joggning. Därför fick det bli att jogga på mjukt underlag. Var ute i ca 27 min, en runda på ca 2,5 km. Var av att det kanske blev att jogga sammanlagt 1 km. Tycker det var en bra start =) Bara att fortsätta nöta konditionen, så blir det nog längre sträckor snart =)

En annan tanke jag också har haft är att ta en sväng i det långa spåret och enbart jogga uppför backarna. Men det får bli på söndag. Vill inte få några skador, så får bli joggning 2-3 ggr i veckan from nu =) Eftersom att sambon vill ha någon att springa med är det väl bara att ligga i. Det är ju även en morot, att vi ska kunna ta en runda tillsammans. 

Måste dock träna lite på tekniken. Känns inte som att jag har rätt teknik. Någon som har något tips som man bör tänka på??



Av madde - 8 maj 2015 09:15

Fredag idag och det innebär ju resultat. Är inte helt nöjd med midjemåtten, men tycker även det är lite svårt att måtta på samma ställen. På så sätt är det ju lättare att väga sig, men vågen är inte heller helt rättvis tyvärr. Eftersom att man kan gå upp i vikt utav t.ex muskler..


Men här kommer dagens resultat:

        

Vikt: -0,5 kg 


10/4-8/5


Navel: -1 cm

Midja: - 0,5 cm

Bröst: 0 cm

Lår: 0 cm

Arm: + 1 cm

Hals: + 0,5 cm

 

Fy skam är det ju inte, men hade hoppats på mer minus på måtten. Vikten är jag nöjd med, eftersom att jag gärna ligger runt 0,5 i veckan.  Aja inget att gnälla över, bara att fortsätta kämpa vidare det. 

Börjar väl med att kämpa vidare snart, då solen lyser utanför fönstret så varför inte en härlig promenad =)


Nej nu ska jag få i mig lite kaffe och börja denna dag =) 


Av madde - 6 maj 2015 14:40

Mitt sug efter träning har försvunnit, blev av tvinga sig ut idag på en promenad och sedan styrka hemma. Vet inte vart träningsglädjen har tagit vägen denna vecka... Tur att disciplin finns, för man vet att efter ett träningspass känns allt så mycket bättre =) 

Hoppas på att få tillbaka den, kanske blev det för mycket promenader i helgen så kroppen är helt slut istället vem vet.. Men är iaf glad att jag har tränat. Bara att kämpa på. 


Idag har jag även hunnit med att åka till verkstaden med sambons bil. Lampbyte... 

Annars har jag inte gjort mycket mer. Ska snart äta lite middag, innan det är dags för ett jobbpass. Får in lite vardags motion där, eftersom att jag cyklar till och från jobbet =)


Torsdag och Fredag är lediga dagar. Ska bli riktigt skönt, har lite små saker att göra. Imorgon blir det även ridning, bästa på hela veckan hihi =) 


Nej nu ska jag ta och få i mig lite mat. Kyckling, curry och bönpasta =) gotti gott! 

Av madde - 5 maj 2015 17:47

Allt flytter på som vanligt här. Igår var det vilodag, och idag har det varit tränar dag =) Som vardagsmotion fick jag in cykling till och från jobbet, med en omväg förbi affären på vägen hem! Sedan fick det bli lite styrka. 

Kände att jag inte behövde någon mer konditionsträning för denna dag, tar det i morgon istället =) 


Sitter just nu och inväntar att sambon ska komma hem, så vi kan äta lite mat. Blir köttfärssås och spagetti, eller jag hittade någon bönpasta som jag kan äta. Spännande och se hur den smakar.


Annars händer det inte så mycket just nu. Det är väldigt lugnt. Blir jobb, träning, jobb träning. Inte så kul att skriva om det, och inte har jag några bra funderingar för tillfället heller. Försöker att köra på som vanligt, och hoppas på att det visar sig på både våg och måttbandet på fredag. Ska bli riktigt spännande =) 


Jaha dags att hitta på någon, så man inte somnar innan sambon kommer hem hihi! 


Av madde - 4 maj 2015 08:13

Denna helg har beståt av massa mys, eftersom att vi har haft hunden här. Långa och många promenader har det blivit, så vi har fått motion så det räcker och blir över hihi =) 

Igår passade vi även på att ta en sväng på IKEA eftersom att vi ändå var i närheten.  Och som vanligt kom man hem med en massa saker =) Inte helt fel faktiskt. 


MEn nu är det ny vecka, och det blir till att jobba och träna som vanligt. Eftersom att jag bara jobbar 1 dag och 4 kvällar denna vecka, blir det lättare för mig att köra ordentliga träningspass på dagarna. Alltså kommer det även bara bli en tidig morgonpromenad. 


Idag ska jag städa och tvätta. Det är ett måste, eftersom att vi har hundhår över hela lägenheten. =)

Så idag blir det en vilodag för mig, eftersom att jag skulle ha haft det i lördags egentligen.


Nej dags att köra igång dagen =) Hej hoppsan! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards