Alla inlägg under september 2015

Av madde - 8 september 2015 17:28

Idag har jag egnat mig åt mig själv =) Började med ett frisör besök. Klippning och färgning =) Blev riktigt snyggt!

Väl klar med det, blev det ett avsnitt av Johan Falk. Lagom efter det fick det bli lite träning, styrka plus promenad! Skönt pass, men har en sjuk träningsvärk i magen efter gårdagens pass!!

Lite sugen på en kvällspromenad men vi får se om man orkar med det. Annars blir det till att kolla på tv.


Skönt nu när man har kommit igång med träningen igen. Som vanligt hoppas man på att det håller i sig och att det visar sig på både måtten och vågen =) 


Annars händer det inte mycket här inte, ska försöka ladda för 5 dagars arbete... Kommer nog vara bra trött på söndag... Bara man inte blir för trött för att träna så är jag nöjd =) 


Hoppas ni har det bra där ute i höstkylan som verkar ha kommit hit!


Av madde - 6 september 2015 10:51

Vi har varit igång hela helgen nu, det gör att vi är värda att ligga i soffan hela dagen idag :D Eller ja jag har redan städat och tvättat. Bara matlådor och handling som är kvar att göra =) Hoppas dock på att regnet ska avta så man kan ta en promenad... Men vi får väl se! 


I fredags var det kräftskiva hos syster. Mycket trevligt där! Men eftersom att man inte äter kräftor får man räkor istället =) 

Igår blev det en sväng ut till pappa för att tvätta bilen. Sedan på kvällen blev det kräftskiva hos sambons pappa. Trevligt där också! Nu behöver vi inte äta skaldjur på bra länge haha! 

Har blivit mycket gott under helgen, det vill säga att man får träna extra hårt veckan som kommer ;) Synd bara att man jobbar så sjukt mycket, hoppas man inte blir för trött för att träna! 

På Tisdag blir det en tripp till frisören, börjar bli dags för att fixa till håret nu!


Har ett litet delmål nu också. Om 7 veckor tänkte jag boka privatlektion i ridning, det vill säga att jag tänkte att 3 kg ska bort innan dess. Det vill säga ca 0,5 kg i veckan. Vill inte sätta för högt mål. Så detta får bli ett delmål. Tycker det är ett bra mål, då jag tycker om att rida =) Nu blir det till att kämpa vidare! 


Hoppas ni har haft en bra helg där ute, det har jag även fast det har varit fullfart! Så blir skönt med en dag hemma :D

Av madde - 4 september 2015 13:14

Helgen är här, och det blir fullt ös hela helgen =) 

Börjar med kräftskiva hos syster ikväll, och kräftskiva hos sambons pappa i morgon =) För min del blir det räkor, då jag inte äter kräftor. 


Idag har man en fin träningsvärk från gårdagens ridning... Inte skönt, men känns att man har gjort lite nytta iaf =) 

Gick övrigt bra igår, då Teddy blev mycket mjukare. Vi fortsätter slippa på lite små saker =) 


Dagens träningspass fick bli att få in mina två herrar till katter i buren. Det var dags att beöka vet. i morse. Den årliga sprutan. Alltid ett projekt att få in dom i buren, men väl inne så funkar det bra. Dom var iaf glada att få komma ut när de kom hem :D 

Har även handlat med farmor och fikat med henne.  Och nu gjort lite hushållssysslor här hemma. Får se om det blir en promenad idag, annars blir det träningsfridag. Tanken är att köra pass från boken idag, men då träningsvärken är max kommer jag inte att kunna göra ifrån mig bra. Sparar det helt enkelt tills i morgon =) 


Dagens resultat stod jag stilla på vågen. Alltså verken upp eller ner. Redovisar måtten nästa vecka, då det inte hade hänt något speciellt på dom heller. Bara att fortsätta kämpa =) 


Nej nu ska jag ta tillvara på dagen =) Hej hopp. Hoppas ni får en trevlig helg! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards