Alla inlägg under december 2015

Av madde - 11 december 2015 16:04

Nu har jag tagit helg! Så underbart så!! Blir mycket göra i helgen tror jag iaf.. Ska försöka hitta lite kläder i morgon, och kanske lite julklappar =) sen ska man göra lite allmänt fix och trix, fördigställa ett kontrakt och så.


Men ikväll blir det lugnt. Säkert någon film och bara mysa! 


Veckans resultat är jag nöjd med -0,5 kg. Gäller bara att man fortsätter på samma spår nu, träna och äta rätt =) 

Idag har det enbart blivit en promenad hem från jobbet. Kroppen behöver vila, så tränar lite extra i morgon! 


 Annars händer det inte mycket. Nu är mina 2 jobbiga arbetsveckor avklarade. Så nästa vecka jobbar man bara 3 dagar, och veckan efter 2 dagar =) Underbart. Hinner man med en massa. Men har ju en lägenhet som ska rustas upp lite innan nästa hyresgäst kommer :P 


Nej nu ska jag ta och slappa i soffa en stund! Ha en trevlig fredag och helg! 

Av madde - 9 december 2015 12:27

Oj nu är man slut, har precis tränat. Var lite tungt idag må jag säga =) Men skönt var det! Dock blev det inge långt pass. började med en liten lätt promenad, och sedan gjorde jag övningarna från kalendern. Det börjar bli riktigt jobbiga pass där nu =) Men skönt är det allt!!

Annars idag har jag varit och handlat med farmor. Ska plocka lite här hemma nu, innan det är dags för att jobba kväll. 


Än går maten riktigt bra denna vecka, har hållt mig till matlistan precis som jag har tänkt. Dock hade jag hoppats på att det skulle bli en matlåda över från igår. Tänkte jag skulle ha den idag eller i morgon. Det får helt enkelt bli att inta lite gröt till middag idag =) 


Annars händer inte mycket här inte. Funderar lite på vad man ska köpa i julklapp till folk, plus vad man ska sätta på sig på sambons företags julbord. Det får bli mitt lilla protjekt i helgen. Kom just på att jag enbart jobbar 3 dagar nästa vecka haha =) och veckan efter det 2 dagar =) Har tagit lite strö semester, därför har det blivit såhär. Men efter förra veckan och denna vecka är jag nog värd att ha det lite lugnt tycker jag allt :D


Men iaf så känner jag mig riktigt nöjd med träning och mat! Bättre än på länge faktiskt =) håller tummarna att det håller i sig fram till jul iaf =) 


Nej nu ska jag fixa här hemma innan arbete !!

Av madde - 7 december 2015 10:56

Nu är man äntligen ledig en dag! Så skönt efter att ha jobbat 5 dagar i streck! 

I fredags var man på med jobbet på julbord och såg en show! Har inte skrattat så mycket på länge, den var riktigt bra. Och god mat blev det också. Dock höll jag igen lite på maten, åt bara det jag tyckte var gott =) 

Sen har det blivit jobb hela helgen.. Blev en liten full dag igår, men vi klara det galant =) Vi är så himla duktiga!! :D

Vi har även haft Systers hund här i helgen, så har blivit massa mys med henne! Igår direkt efter jobbet åkte vi och lämnade henne. Så idag blir det till att städa bort allt hundhår :P 


I helgen har det blivit dåligt med träning, då jag inte alls har varit pigg. Men det har blivit lite promenader med hunden iaf =) Har inte heller gjort övningarna från träningskalendern. Tänkte att jag slår ihop alla övningar sedan i fredags, och gör ett ordentligt träningspass idag ist =) På så sätt känns det som att jag kommer ha en ordentlig träningsvärk i morgon, men det är det värt! 

Har inte heller lagt ut veckans resultat från i fredags. Vågen visade på + 0,2 kg.. Kan betyda så himla mycket, så nu när jag har gått upp något gram hit eller dit. Bryr jag mig inte längre. För finns så mycket detta lilla kan betyda. Men det är bara att lägga på ett krut till, för att minska vikten.


Matlistan är klar för veckan också. Vi försöker att äta ur frysen här hemma, därför kommer det bli både nyttig och onyttig mat denna vecka tyvärr. Men vill verkligen fylla på frysen med massa nyttig mat. Och vill verkligen inte heller slänga maten som finns där nu! Men tror jag har kommit på ganska bra rätter, för att inte bli allt för onyttigt denna vecka.


Mån: Starka köttfärsbiffar med pommes, sallad och tzatziki.

Tis: Lunch: Lax och broccolimos. Middag: Kyckling och ris

Ons: Jobbar kväll, blir ev, gröt och ägg

Tors: Lunch: Lax och broccoli mos. Middag: Korv och makaroner

Fred, lör, sön: Vet ej än! 


Skönt att ha maten klar, så man slipper stå och tänka på det när man kommer hem =) 

Nej nu ska jag fortsätta städa =) 

Ha en bra måndag! 


Av madde - 1 december 2015 13:41

Började dagen att ringa och boka tid till service med bilen.. 

Sedan vidare och göra ärenden med farmor, och såklart fika som vanligt. Så då var hela den förmiddagen förbi! 

Väl hemma, diska, vika tvätt.. Och så har jag nu precis tränat! En promenad i blåsten och solen, lite uppvärmning innan det blev lite styrka här hemma. Sammanlagt blev det träning på ca 40 min. 

Idag startade träningsadventskalendern på Facebook, som är tanken att jag ska följa. Nya övningar varje dag. Dagens övning är avklarad =) Det vill säga att det bör bli träning varje dag fram till jul :) 


Annars idag får vi se vad som händer. 

Kanske man kan lura ut sambon på en liten kvällspromenad :D kan locka med att han får varm glögg om han följer med ut ;) hihi! 


Ha en fortsatt trevlig tisdag där ute! 



Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards