Alla inlägg den 27 februari 2017

Av madde - 27 februari 2017 18:54

Äntligen börjar förkylningen att ge med sig.. Är inte alls kul att vara lite halvdan.. Nu är det bara att näsan rinner, och att man har ont i halsen på morgon och kvällen... Men orken börjar iaf komma tillbaka.


I torsdags åkte jag ut till mina små grabbar ( Smirre och Tiger, katter) Eftersom att vi skulle vara kattvakt. så mysigt att få vara med dom ett par dagar. Hela helgen har vi varit där ute. Har egentligen inte gjort så mycket. Städat bilen och bara varit. Passade även på att hälsa på morfar en sväng.

Har helt enkelt försökt att vila upp mig ordentligt. 


Denna vecka är det jobb som står på schemat.. Det är ju sportlov här den här veckan, och det innebär att det inte heller är någon ridning. Tråkigt nog! Det vill säga att denna vecka är det promenadskorna som får slita lite. Gick en vända direkt när jag kom hem idag. Skönt att få gå med lite musik på. Blir en vända i morgon oxå, slutar ju lite tidigare då. Blir troligen en längre sträcka i morgon. Bara det inte regnar. Vågar inte riktigt sätta mig och ro riktigt än. Får bli till nästa vecka de. Men kanske stavarna få åka med ut en sväng =) 


Nej nu väntar man på att karln i huset ska komma hem, så vi kan äta lite middag. Blir sent, men bättre sent än aldrig :D 


Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards