Alla inlägg den 11 januari 2018

Av madde - 11 januari 2018 19:09

Torsdag idag, och dagen har gått väldigt fort ändå..

Blev väckt av pappa idag, eftersom att han trodde att jag skulle upp tidigt idag så ringde han.. Rolig han =) Men man började 9 idag, så tanken va att ha sovmorgon. Men så blev inte fallet, eftersom att jag inte kunde somna om.

Ska dock inte klaga, för hann med lite här hemma ist. Slog igång en tvättmaskin, sedan långfrukost i sängen och lite tv tittande.. Städ av toalett och förberett lite allmänt inför kvällens städning. Väl hemma efter jobbet idag blev det till att göra mat, klyftpotatis med köttfärsbiffar. Mums! Och nu har man även städat! Känns riktigt skönt att ha det klart, det vill säga att när man kommer hem i morgon behöver man inte tänka på det. 


Har ridit nu 2 dagar, och underbara Brylant levererar som vanligt. Han har fått en sådan fin bjudning nu. Föra terminen gick det bra segt, men nu så behöver man inte alls driva lika mycket. Hoppas bara det håller i sig. 

På något sätt sträckte jag mig i går innan ridpasset, så trodde inte jag skulle orka riktigt. Men det gick bra, dock kan det har blivit en aning värre, då ett oväntat skutt kom under passet igår.... det vill säga att man har haft ordentligt ont idag, men men sådant som händer... Är iaf väldigt nöjd med mina 2 ridinsatser denna vecka, klapp på axeln! 


Denna helg får vi se lite vad som händer, funderar lite på om vi ska åka en sväng till IKEA. Vi får helt enkelt se vad som händer, men något ska vi hitta på iaf. Är även lite sugen på att ta en promenad på isen, ser så himla härligt ut. Många som är ute på den nu och åker långfärdsskridskor. Får bara hoppas på att kylan håller isig, så att man hinner gå ut på den. Blev inte av förra året, så får ta igen det detta år. 


Nej nu ska jag väl läsa lite resten av denna kväll, har ju sovmorgon i morgon också. Lite skönt med sådana mornar, men går ju gärna upp tidigt och jobbar för att ha eftermiddagarna hemma =) 


Hoppas ni får en trevlig helg där ute, om jag inte hinner skriva något innan dess!!! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards