Alla inlägg den 14 juni 2018

Av madde - 14 juni 2018 19:56

Denna vecka har det varit lite avslutningar. Har haft två ridavslutningar, och även en liten avslutningslunch på jobbet innan semestrarna. 

Ridningen har gått bra denna vecka, bäst gick det i onsdags tycker jag själv. Denna termin sammanfattar jag med att jag har hittat min position i sadeln, fått Brylant att jobba under sig. Det är svårt att beskriva allt, men känner verkligen av min egna ridning så mycket. Jag har verkligen utvecklats enormt denna termin och det tackar jag mina fantastiska ridlärare för =) Och hoppas att jag fortsätter utveckla mig massor nästa termin =)


Annars denna vecka har det blivit jobb, har även haft svärmor och svägerska här på middag igår. Blev lite snabbt jag träffade dom eftersom att jag skulle vidare till stallet. Men det var trevligt! 


Har hunnit med att läsa ut min bok nu ikväll, den var riktigt bra. Man fastnade lätt iden, till och med så att jag hann att läsa lite i morse innan jag skulle till jobbet  haha! Älskar sådana böcker som gör att man blir helt inne i dom! 

Nu måste jag hitta en ny bok.


Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar för min del på jobbet. Sedan checkar jag ut, och nya äventyr väntar. Vet ej riktigt vad än, så hojta till om ni vet något företag som behöver personal. =) 


Annars är allt som vanligt här, bara rullar på! 

Ska ta och se om det finns något på tv att se ikväll, annars vet jag inte riktigt vad som händer! 


 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards