Alla inlägg under maj 2011

Av madde - 6 maj 2011 18:55

Hej där ute =)

Nu är det helg =) eller jag tog det kl 15 idag!! =) Det är jätte ovanligt att jag slutar så tidigt en fredag! Brukar sluta 17 annars ;) Vist det är bara 2 timmars skillnad, men oj så skönt!!

Men jag har inte gjort mycket alls efter jobbet! Jag satt ute en stund, sov och kolla tv! Och nu sitter man här =) Har även tagit mig lite cider, måste fira att man är ledig HELA helgen!! Har jobbat nu 2 helger i rad! Så inte helt fel de =)

Passa även på att ta en vilodag idag! Kände att jag behövde de, helt slut i benen, så kunde nog ändå inte göra så bra ifrån mig =)

Men i morgon kör jag igen! Skönt att vara tillbaka!


Så vad ska man hitta på resten av helgen?!?! Det blir att ta dagarna som dom kommer, ska ju bli sol! Och känner jag mig själv rätt så ska jag SOLA!! =) underbarttttt!!!


Nähä slå på en film nu och gosa ner sig i soffan! Japp så får det bli!

Hej svjes!


 

Av madde - 4 maj 2011 20:24

Hej där ute!

Har varit lite seg på att blogga... men har inte haft någon ork till det! ...

Men nu när jag har lite tid över så tänkte jag passa på =)


Så idag har jag varit ledig. va även ledig igår =)

Gick upp runt 10 idag.. Sedan raka vägen till grymmet! Riktigt skönt att man är igång med den nu igen! Efter träningen så blev det raka vägen till tvättstugan! handla lite mat, städat och sedan laga mat :) Det blev köttbullesallad idag!! Riktigt länge sen, och gott var det också :) hihi!!

Var även uppe till farmor en sväng nu på kvällskvisten! Så man fick i sig lite kvällskaffe! Inte helt tokigt! Så nu har man gosat ner sig i soffan, och tänkte kolla lite på tv innan det är dax att krypa ner i sängen!!

Jobbar 2 dagar sedan är man ledig i helgen.. =) Jobbar måndag och ledig 3 dagar!! HUr underbart är inte de?!?! Jooo riktigt underbart!! Då hinner man både träna och bli helt klar på balkongen! kanske hinner åka en sväng till syster också =)


Jaha mycket mer har det inte hänt :) Allt rullar på som vanligt! Ni ska snart få se hur balkongen blev... Det är bara lite små fix kvar =)


Nej tv nu! hej hopppp

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards