Alla inlägg den 28 april 2017

Av madde - 28 april 2017 20:06

Då var det helt igen, veckorna bara försvinner iväg... Och denna helg är det långledigt också! Plus att nästa vecka jobbar man bara 3 dagar, har semester på fredag. Underbart att jobba kort vecka! 


Igår blev det ridning, en tur på Panina. Det gick bra mellan varven. Jag är nöjd med tanke att jag inte har ridit henne så mycket. Ca 4 ggr kanske... Hade en rolig bom övning, det är hoppning nästa vecka. Så vi förberedde oss till det. Hoppas det går bra, spännande och se vem man får vid hoppningen. brylant är fortfarande halt, men eftersom att man inte kan motstå honom så passade jag på att borsta han ren igår.. Han tyckte tydligen att det var roligt att rulla i leran =) 


Idag har man jobbat, haft en riktig skön em ute i solen. Man måste ju passa på att vara ute när det är sol!! Eftersom att jag stängde idag var man hemma sent. Sambon hade precis kommit hem från träningen när jag kom hem. Jag hade lovat honom att vi skulle åka och köpa mat, då han var sugen på pizza. Men det slutade med att vi kom hem med en varsin sallad!! Kanske han börjar komma in i mina banor att äta lite nyttigare =) 

Denna vecka har jag tappat -1,3 kg bara att fortsätta i denna takt. Dock har inte träningen blivit riktigt som jag har tänkt mig i veckan. För i måndagskväll hade vi möte på jobbet, och ridningen blev inte som planerat i tisdags... Så får försöka komma upp i mina 5 timmars träning i helgen! Men är nöjd att jag fortfarande har gjort mina övningar. 5/28 dagar! Bara fortsätta,


I helgen ska man försöka att kolla ut något att ha på sig då vi ska på begravning nästa helg. Behöver lite nytt plus att jag behöver nya skor. Har kommit på att jag inte har några direkt vår/ sommarskor! Kanske är dags att köpa hem det. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, lr ja jag ska ju träna. Kanske man svänger förbi stallet och kollar på tävlingarna som är där i helgen. tar nog helgen lite som den kommer och lite beroende på väder och vind.


Men nu resten av kvällen blir det bara soffläge. Och lite läsning lr korsord.

Hoppas ni får en trevlig helg där ute! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2017 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards