Alla inlägg den 9 augusti 2018

Av madde - 9 augusti 2018 14:55

Idag har man vilodag från träningen. Kroppen behöver återhämta sig rejält. Men jag känner redan nu att kroppen inte alls ömmar lika mycket. Har haft sådan smärta från höften och ner i foten ett par dagar. Men nu verkar det vara under kontroll igen. 


Men bara för att man har vilodag, kan man ju faktiskt ta lite vardagsmotion. Cyklade och gjorde lite ärenden till farmor, plus att jag var och handlade en sväng idag. Så mycket skönare att ta cykeln än att ta bilen, nu när det är varmt och mycket bilar i farten. 

Har passat på att stor städat här hemma idag också.. Fick lite små tråkigt, så tänkte det är lika bra att städa nu. För nästa vecka börjar man jobba igen.


Igår var det ridning på schemat. Jag och hästen hade väl inte riktigt samma åsikt i boxen igår, så va inte långt ifrån att man skulle bli översprungen av honom igår.. Suck!! Men men, ridningen gick iaf bra, lite seg i starten men kom igång i slutet. Man känner ju att man inte riktigt är i form, efter uppehållet. Men man kommer tillbaka fort, och då faller alla dessa små bitar på plats igen haha! 


Annars är det lugnt här. Håller på att läsa en bok i väntan på att sambon ska komma hem. 

Hade lite invägning i morse, men siffrorna var den samma som förra veckan. Så verken upp eller ner.. Tror det kommer bli ändring nu när man börjar jobba igen, och får rutin på motion och mat igen =) Så inget jag går och grubblar över. 

Men nu ska jag fortsätta med min bok, ha det fint där ute! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards