Alla inlägg under november 2011

Av madde - 9 november 2011 20:03

Då var man ledig igen då!

Jaha dagen har rullat på som vanligt... jobbat hela dagen, har varit en rätt lugn dag måste jag säga.. så det var iaf skönt =)

Direkt när man kom hem så kom Jonte på besök =) var ett tag sedan man träffade han, kul att han kom förbi och kollade in lägenheten =)


Nu sitter man och väntar på att Greýs ska börja... En timme kvar drygt... Kom på att jag inte har ätit något till middag.. Man kanske borde göra det :/


Usch vad trött man blir på falska människor... Det är det värsta jag vet!!!! Är en person den ena dagen och en annan nästa... Då är man bra osäker av sig........ Trött blir man iaf!


Nej kurra ihop sig i soffan nu!!

Av madde - 8 november 2011 20:31

God kväll

Kom precis hem från en skön kvällspromenad med Petra och Vilda!

Var faktisk triktigt skönt att komma ut.. blev ju ingen halv 5 runda idag så!


Så vad har man annars gjort idag då.. Jo det vanliga,  jobbat 7.30- 16.30

Har verkligen pinat mig att jobbat idag.... För min rygg/axel börjar säga ifrån igen, och detta gör att jag får smärtor i bröstet!! Det är inte ett dugg skönt ska jag tala om..... man har lust att bara hugga av den för att det gör så ont!!

Men tänkte väl försöka ta lite värktabletter och krypa ner i sängen och hoppas att det går över tills i morgon.... Inte att det kommer att ha gjort det, men man kan ju alltid hoppas iaf!!


Nej ska dra hejjj


Av madde - 7 november 2011 17:00

god kväll!!

Idag har man haft en lugn dag men ändå fullfart :)

Började dagen med att tvätta, så skönt att bara kunna slänge in en maskin när man har lust och tid :)

Sedan blev det en sväng upp till coop och skokanonen för att handla på sig lite saker :) Så nu har man köpt sig ett par nya skor!! Helt underbart! Nu saknas bara ett par skor att jobba i när snön kommer... så får se vad man hittar!!


När man kom hem blev det lite lunch och sedan en sväng med Petra, Erika och Leon på stan! Handlade en kofta och en tröja, plus att det blev lite fika! En trevlig eftermiddag!


Nu ligger man på soffan och tar igen sig, väntar på att börja med maten.. Idag blir det kycklingwook! Ska bli smarrigt!! Passar på att göra göra några matlådor till veckan också :)


Nej vila en liten stund sen så får man ta maten!!

Av madde - 6 november 2011 16:47

Halloj!

Idag när man vaknade åkte man raka vägen till Uppsala för att gå på Ikea! Måste säga att det var riktigt skönt att strosa runt själv =)

Så man kom hem med lite saker som fattades.. så nu börjar jag känna mig nöjd... lite små fix kvar bara =)

Efter att jag kom hem så blev det att ställa sakerna på sin plats, och invänta att Petra skulle sluta så vi kunde ta våran dagliga promenad =)

SÅ nu är allt det gjort, så tänkte väl börja med maten snart! IDag blir det oxfilé med råstekt potatis hade jag tänkt =) Och cider till det!! mumma!!!


Men tänkt att ni nu skulle få se hur mitt badrum har förändrats =) För det är nämligen klart nu !!!

 

FÖRRE!!

 

    


EFTER!!

 

     

Av madde - 5 november 2011 12:13

Tja!

Lördag idag och jag är ledig!! Hur skönt är inte det då?!? Riktigt underbart!

Låg i sängen till 11, så fick en riktig sovmorgon idag! Och jag har redan hunnit med att diska bort från igår och städat av här hemma!!

Igår var Johanna här och käka tacos, sedan passade vi på att gör en tårta också ;) Så vi svulla riktigt igår,.. Men det var vi värda efter en veckas arbete, plus att vi firade våran 3 ledighet ;) haha!

Så det var en mycket mysig kväll med MYCKET skratt!!


Så vad ska man hitta på nu då, när man redan har städat... hm... tror jag ska ta mig ut på en promenad! Kan vara skönt att komma ut lite! OCh så fort jag får bilen ska jag upp till blomsterlandet tror jag iaf.. Aja man får se vad man orkar med idag! Känns som en riktigt seg dag idag.. Men men man kan inte vara pigg jämt inte! Sedan är det ju sådant tråkigt väder ute också så!...


Tänkte att ni skulle få se våran fina tårta från igår :)


 

Chokladbotten, chokladpudding,maränger,coktailfrukter,grädde,chok
ladsås och strössel =) mummmmaaaa

Av madde - 3 november 2011 13:26

Hej hopp =)

Igår hade jag en jätte mysig dag/ kväll med Johanna! Vi har inne i stan och shoppa och ät och drack =)

Man behövde verkligen komma ifrån Norrtälje en stund, komma iväg och göra något annat!!

Vi kom in till Norrtälje runt 7 tiden, så då möte vi upp Cazandra och 2 andra nere på G och tog oss några cider =)

En riktigt super dag blev det, med många skratt =)


Idag har man varit uppe med tuppen som vanligt när man väl har sovmorgon........

Gick upp vid 9 iaf och åt frukost, sedan raka vägen upp till Coop för att handla. Sedan tillbaka för att lägga i en tvätt! Så nu har jag tvättat för första gången i min tvättmaskin =) fungerade utmärkt!!! så nu är det bara till att tvätta på! haha!!


Men iaf så medan tvätten höll på så gick jag och Petra en långpromis med Vilding! Det var ritkigt skönt att komma ut en sväng!! Man är ute allt för lite och går! Men ska försöka att börja gå nu ordentligt och sådant! Ja undra hur många gånger man har sagt det nu haha!!

Nu har man iaf ätit lunch och sitter och väntar på att cykla och jobba 14.30-22

Jobbar dag i morgon sedan är man ledig 3 dagar :) ska bli helt underbart!!!


NEj fixa sig lite kanske hejjjj


Av madde - 1 november 2011 19:41

Hallå kära läsare!


Säger bara att det är fruktansvärt skönt att vara ledig nu!!

Jag har jobbat hela dagen idag enda till 16.30 Sedan blev det till att cykla hem, och direkt möta upp Petra och Vilda. Så då blev det en liten kvälls promenad innan maten! Riktigt skönt att hinna med en runda innan man sätter sig ner efter jobbet. Sätter man sig ner direkt när man kommer hem, så är det lätt att man fastnar och inte kommer iväg ut sedan!

Men har lyckats packa upp min sista kartong idag också =) eftersom att badrummet är fixat efter den lilla läckan som uppstod! Så nu är alla saker på plats där inne, ska dock köpa lite saker till sen så kan ni få se kort på badrummet också =)


NU har jag precis duschat och satte mig precis i soffan och väntar på 112-på liv och död! som börjar 20.00 Ett väldigt bra program måste jag säga!  Får se när man somnar idag då, för idag är man bra seg... Men hade tänkt försöka hinna med en film innan jag somnar! Får se om jag lyckas!


I morgon är jag iaf ledig så då tänkte jag och JOhanna åka in till stan och dricka alkohol och äta gott! Det behöver vi som har jobbat HELA helgen!!


Juste, den finaste ungen ringde i morse och talade om att mitt armband var klart som han hade gjort till mig =) sötaste Melvin!!!!! <3<3<3

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards