Alla inlägg under februari 2013

Av madde - 25 februari 2013 09:43

Hej där ute!


Solen skinner utanför fönstret och jag väntar på att det ska bli lite varmare så man kan gå ut =))

Blir väl samma långsamma promenad som igår. Har verkligen ingen ork att gå, men måste röra på mig annars kommer min rygg gå av och lite friskluft har ju ingen dött av ;) 


Ja ni annars händer inte så mycket här, ligger som sagt väldigt mycket. Igår lyckades jag dock torka av på balkongen. Satt till och med där ute och drack lite te, det blev 18 grader där ute. så helt okej att sitta där ute då =)


Som sagt så ska jag försöka att ta mig ut på en promenad, sedan åka och handla en sväng... Ska väl även försöka att sova lite, har ju sovit jätte dåligt 2 nätter i rad nu. så börjar kännas lite!!!


Jaja nu ska jag hitta på något annat, hej svejs!1!

Av madde - 22 februari 2013 18:45

Hej där ute!


Sitter hemma och har otroligt tråkigt.. är nämligen sjuk.. Förskyld får feber så fort jag rör mig.. suck säger jag bara!! Och jag är extremt rastlös!! Så idag kunde jag inte hålla mig, var tvungen att ta en promenad! Klarar inte av att sitta inne hela dagarna, är ju van att träna upp mot en 5-6 ggr i veckan! Inte undra på att det klias i kroppen..

Men fick ju lida av att jag var ute också, men kanske var värt det.. vem vet haha!! =)


Ja mina dagar just nu ser ut att gå upp från sängen och lägga sig i soffan och sedan läsa, kolla serier och film... Jipppiii vad kul!!!!! Lr inte.......... =(( negativ jag vet haha!!


Hoppas på att bli bättre innan denna helg är slut, har ju faktiskt tagit semester så då vill jag ju vara frisk! Börjar inte jobba förens den 11 Mars! Så skönt =)) Men vad jag ska göra det är oklart. vi får se vad jag hittar på, ska ta dagarna som dom kommer iaf =)


Ja ni mer har väl inte hänt... eftersom att jag inte kan träna så har jag inget att skriva om det, men så fort jag blir frisk igen så ska jag på det igen!!!! som jag LÄNGTAR! Det är som en drog för mig.. har lite små fix kvar med träningen och maten.. kanske ska försöka klura ut det nu när jag ändå bara ligger och latar mig ;))


Nej nu ska jag fortsätta att ligga i soffan, blir nog en film nu! Hej svejs!!

Av madde - 9 februari 2013 18:44

Tjohej!!


Då var det lördag, och jag är ledigt!! Helt underbart att ha ett par lediga dagar, kände att det verkligen var behövligt...

Kan säga att jag somnade halv 8 i går och vaknade vid 9. Så ni kan nog förstå att jag var bra trött, och är fortfarande det. Men känner att jag inte kan sova bort hela dagen, har ju hunnit med en hel del idag ändå =))

Började med ett gympass, sedan hem och stor städa var klar med det vid 15 tiden, och då började en film på tv så man kunde slappna av lite innan man började med maten. Har avslutat denna dag med en kvällspromenad med kusinen. och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan avnjuta ett glas vin =)


Ja ni vad händer annars.. Inte så mycket faktiskt. Får se vad man hittar på i morgon, bör väl åka och handla eftersom att jag har bil nu och vet inte när jag får min bil..

Annars tror jag det blir en lugn söndag.. Förutom lite träning, men det är ju min vardag nu förtiden. Ren rutin =))


Nej nu får det bli duschen...

Hejjjj


Av madde - 7 februari 2013 19:33

God kväll


Då var det torsdag, och bara en arbetsdag kvar. Sedan tänkte jag ta helg!!! =))

Så idag har man jobbat som vanligt, det har rullat på där också... 

Sedan så fick man ta det lite lugnt för engångs skull på en torsdag. eftersom att det bara var Teori på ridningen idag, så då slapp man stressa med att äta mat och byta om och sedan gå till stallet. Gick inte dit förens vid halv 6..

Hann och mysa med Frej innan lektionen =)) Och det var en mycket givande lektion idag, eftersom att Johanna red för oss. NU ser man verkligen vad det är man behöver jobba med, och tanken att man vill att allt ska funka på engång ska bort. För det tar långtid innan man får hästen att gå i form ect. Så nu ska det bli lite små ändringar =))


Ja ni annars händer inte så mycket. Tränar jobbar och blir frustrerad att mina såkallade eksem inte försvinner, dom blir bara värre igen.......... SuCK!!!!


Nej ska lägga mig på soffan nu =) hejsan

Av madde - 5 februari 2013 18:43

Hejsan Idag har man varit ledig, men inte fick man sova för det. Vaktmästaren skulle in och lufta mina element, eftersom att det var något fel nere i källaren.... Så eftersom att man var uppe tidigt så passade jag på att ta en sväng till tippen och handla med farmor. Men sedan kom man inte mycket längre eftersom att bilen inte riktigt som jag ville..... Suck!!! Så den fick åka akut till verkstaden.. Fick inte i några växlar. Så nu är den där, så nu är det bara att använda sina ben när man ska någonstans... Ska hämta en bil hos pappa till helgen, eftersom att jag är ledig kan det vara bra att ha en bil om man ska hitta på någonting... Så min bil får jag hem någon gång under nästa vecka... Snacka om att jag var bra arg idag... Haha.Nog om det. Blev lite lunch hos farmor idag och hjälpte henne med gardinerna. Sedan blev det till att gå hem och lägga sig. Blev att jag sov i två timmar. Oj så skönt det var må jag säga. Men nu kan man väl säkert inte sova i natt istället... Vi får väl se.Blev träning som vanligt idag också. Körde ett rygg och axelpass. Mycket skönt. I morgon blir det ben :)) hoppas att höften håller för det bara.Juste börjar bli helt klar med lägenheten nu också. Så ska försöka ta lite bilder och lägga ut. Inte så mycket som är ändrat, men det är mycket för mig som är här varje dag :))) så nu börjar man bli nöjd. Blir att ev ta tag i balkongen till våren. Ska bara fundera ut vad jag ska hitta på där haha :))Juste var ju hos läkaren igår också, fick domen att jag har eksem på händer och fötter... Så nu har jag fått 2 krämer jag ska använda mig av. Och går det inte över måste jag till hud.... Så bara hålla tummarna att det försvinner....Nej nu blir det soffan, hej hopp

Av madde - 3 februari 2013 16:39

God kvällDet har varit jobbhelg för mig denna helg, så det har rullat på :) Var ju på Ikea i fredags med syster, hittade en hel del. Fick min byrå så nu har jag snickrat ihop den :))) blev riktigt bra måste jag säga.Så nu börjar det bli bra här hemma. Lite lampor som ska upp nu bara ;)Idag slutade jag tidigt, så passade på att träna. Körde ett bröstpass. Sedan blev det en promenad i eftermiddags solen :)) riktigt underbart må jag säga.Nej nu ska jag göra lite mat och bara ta det lugnt :) hejsan

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards