Alla inlägg den 22 februari 2013

Av madde - 22 februari 2013 18:45

Hej där ute!


Sitter hemma och har otroligt tråkigt.. är nämligen sjuk.. Förskyld får feber så fort jag rör mig.. suck säger jag bara!! Och jag är extremt rastlös!! Så idag kunde jag inte hålla mig, var tvungen att ta en promenad! Klarar inte av att sitta inne hela dagarna, är ju van att träna upp mot en 5-6 ggr i veckan! Inte undra på att det klias i kroppen..

Men fick ju lida av att jag var ute också, men kanske var värt det.. vem vet haha!! =)


Ja mina dagar just nu ser ut att gå upp från sängen och lägga sig i soffan och sedan läsa, kolla serier och film... Jipppiii vad kul!!!!! Lr inte.......... =(( negativ jag vet haha!!


Hoppas på att bli bättre innan denna helg är slut, har ju faktiskt tagit semester så då vill jag ju vara frisk! Börjar inte jobba förens den 11 Mars! Så skönt =)) Men vad jag ska göra det är oklart. vi får se vad jag hittar på, ska ta dagarna som dom kommer iaf =)


Ja ni mer har väl inte hänt... eftersom att jag inte kan träna så har jag inget att skriva om det, men så fort jag blir frisk igen så ska jag på det igen!!!! som jag LÄNGTAR! Det är som en drog för mig.. har lite små fix kvar med träningen och maten.. kanske ska försöka klura ut det nu när jag ändå bara ligger och latar mig ;))


Nej nu ska jag fortsätta att ligga i soffan, blir nog en film nu! Hej svejs!!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards