Alla inlägg den 1 juni 2015

Av madde - 1 juni 2015 09:14

Kollar man ut idag så vill man verkligen åka iväg redan idag.... Inte alls kul med regn! Men jag kan dock trösta mig med att när jag var ute med Wilma 03.15 i morse, då hon hade ont i magen var det däremot sol =) 

Jag jobbar nu enbart 3 dagar sedan tar jag semester. Riktigt skönt ska det bli, har packat lite nu på morgonen. Men måste ner på stan och leta skor och kläder =) Får bli på onsdag. 


Annars i helgen har vi haft fullrulle, fixat och trixat i lördags. Middag ute hos pappa på kvällen. I går plocka ur bilen, handla, fika hos farmor och sedan kom sambons syster och mamma på middag. Vi plocka ur bilen pga att sambon har köpt ny bil =) En Mazda 3:a Klart han ska ha samma märke som mig fast en modell större hiihi.


Har iaf blivit en del träning med tanke på att vi har haft hunden, lr vi har fortfarande. Dock har det inte blivit lika långa promenader som vanligt. Då vädret inte har varit det bästa... ska åka och lämna henne om några timmar. Men just nu ligger hon och sover gott i sin bädd. <3 


Verkar som att man får ta tag i träning och mat när man kommer hem från semestern. Eftersom att det har blivit så dåligt med den. Kanske behöver man en riktig semester för att komma på ny bana?!?! Plus att det har varit så pass mycket de senaste veckorna. Får nog bli så helt enkelt!!


nej ta hand om tvätten då kanske lr lägga sig och vila. Känner mig väldigt trött. Kanske inte så konstigt, eftersom att det är jag som får ta hunden på morgonen, då sambon sover så pass djupt hihi.


Hoppas ni har haft en bra helg där ute =) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards