Alla inlägg den 27 juni 2015

Av madde - 27 juni 2015 14:23

Har kämpat mig igenom en arbetsvecka, som har varit tung då jag har varit trött... Då går veckan lagom segt, och man har bara lust att lägga sig på soffan så fort man slutar för dagen. Men inte har man gjort det inte, har ju lovat mig själv att köra på med mina övningar i boken. Och idag körde jag veckan sista pass. Har alltså kört 3 pass från boken denna vecka, precis som det har ståt. Känner mig riktigt stolt, att jag tog mig igenom första veckan med träning. Nu är det bara 3 veckor kvar haha ;) Det är tungt och svetten dryper om mig när jag har kört ett pass. Just nu har man en träningsvärk som heter duga.. Det är bara en bekräftelse på att man har träna på ordentligt :D


Tog lite mått och vikt i går, kommer att redovisa måtten när jag är klar med denna "kick-start" och vikten kommer att komma ut varje fredag som vanligt. Tråkigt nog har man gått upp lite, beror troligen på min semester som jag hade. Alltså bara lägga i en växel till. Nu när jag har kommit igång med träningen denna vecka, blir det att börja komma igång med mattänket också. Ibland måste jag ta en sak i taget, för blir träningen och maten strikt på en gång, tappar jag suget. En sak i taget så blir det lättare för mig =)


Denna helg är man ledig, riktigt skönt. Vi har varit nere på stan och gjort lite ärenden. Vi ska snart bege oss på födelsedagsmiddag. Sen får vi se vad som händer. Imorgon blir det en lugn dag hade jag tänkt. Eller ja som vanligt på söndagar, tvätta,städa och storhandla. =) 


Hoppas ni har en bra helg där ute =) 



Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards