Alla inlägg den 22 juni 2015

Av madde - 22 juni 2015 20:37

Hoppas ni har haft en bra midsommar där ute. Själv har jag arbetat hela helgen, detta resulterade att det inte blev något firande för min del. Vi åt lite gott hemma enbart. 

Har varit lite dålig uppdatering från min del, men enbart för att det har varit mycket arbete och jag har varit trött när jag har kommit hem. Men ska försöka bättra mig nu =)


Idag firar jag och min underbara sambo 1 år. Tänk att tiden har gått så fort =) Och mycket har vi hunnit med under detta år också! Vi har inte firat det på något speciellt sätt idag, eftersom att han har jobbat och jag har varit hos syster. Men vi åker iväg och firar det om några helger istället =) Ibland får man fira sådana här dagar lite senare =)


Har varit nere hos syster idag, och kollat när hon red. Så duktig så!! Man ser verkligen hur hon brinner för hästar =) Man blir stolt över henne <3 Även blev det att gosa med Wilma =)


Denna vecka ska jag ta tag i träningsboken som jag köpte i början av året. Började med övningarna förut, men blev sjuk och det avtog. Men märkte att övningarna gav resultat, och vill därför följa schemat. Det är övningar 3 ggr i veckan i 4 veckors tid. Inte så mycket och inte så länge, därför tror jag att jag kan stå ut med det! Ska köra första passet i morgon. Hade tänkt idag, men jag och sambon kände att vi ville umgås hela kvällen =)


Bilder från dagen: 


Fint armband jag fick av älsklingen :-)

 

Bästa syster och Karim =) 

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards