Alla inlägg den 22 januari 2017

Av madde - 22 januari 2017 13:17

Än har jag inte kommit in i någon bra rutin. Kan det ha att göra med att jag har haft ordentlig huvudvärk och även varit lite små förkyld..?!?! Troligen. Ska försöka komma på fötter denna vecka som kommer. Har varit mycket nu när det gäller lägenheten. Ska börja rensa ur den nästa helg är tanken.. Och sedan ska den ju även städas ur.. Kommer att ha lite att göra ett tag fram över.. Men det känns skönt att det snart är över. 


Pratade även med sambon idag om att slänga ut allt snacks hemma.. Bara för att man ska få en ordentlig start på allt. Känns som att man fortfarande sitter fast i det här goda sedan jul och nyår. Helt enkelt är det bästa att bara kasta det man inte bör äta.


Ska ta mig upp på rodden igen oxå, så att man kommer i form någon gång haha! Bättre sent än aldrig! 

Tur man har ridningen 2 ggr i veckan, så satt man får någon motion i veckan. Men man vill ju ut det där lilla extra också, och det är det jag inte har kommit åt än. Men man får ta lite i taget. Man vill ju att allt ska funka praktiskt! 


Känns som att jag bara skriver lite svammel. Men har ju bloggen också för att man ska kunna skriva av sig. Och då kan det bli lite osammanhängande också.  


Nej om man ska hitta på något denna dag också. eller vi har ju precis kommit hem från  farmor, va där på lite förmiddagskaffe idag. Och ska senare till svärmor på middag.


Hoppas ni har det bra där ute! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards