Alla inlägg den 6 maj 2012

Av madde - 6 maj 2012 16:11

Då är det söndag och snart börjar ännu en ny vecka!!

IDag har man haft lika fullt upp som vanligt.. Började med ett träningspass, blev bara kondition och mage!! MEn snacka om att jag inte hade någon ork... Jag var helt slut i hela kroppen redan när jag började... så i morgon får det bli VILODAG!! Lr ja kanske att man tar en promenad iaf, men det är ju inte så krävande iaf!! Tänkte nog ta det lugnt överhuvudtaget i morgon, för känns som att jag har varit igång hela helgen! !

HAr varit och storhandlat, stor städat, fått bort kalken från duschdörrarna, Sedan har jag kört något avkalkningssak i tvättmaskinen, planterat blommor och nu har jag precis bakat.. Vet inte hur dom smakar än... vi får se om dom är ätbara..  Alltid skönt att ha lite kakor i frysen om man får fika gäster!!

Så man kan säga att det har varit fullrulle sedan jag gick upp i morse..

Men i morgon så är tanken att ha sovmorgon och sedan att putsafönstrerna på balkongen, skulle ha gjort det idag, men solen han att komma dit innan jag han börja med det. så får ta det i morgon =)) Skönt det är att vara ledig 3 dagar i stäck. Man hinner med en hel del måste jag säga! !


Annars har jag väl inte så mkt mer att skriva.. =)  KÄnner att jag behöver lägga mig på soffan och bara vila, innan jag ska göra mat.. Och idag blir det så avanserad mat som korv och mos hahah =)))


Ha en fortsatt bra söndag =)



Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards