Alla inlägg den 9 maj 2012

Av madde - 9 maj 2012 20:43

God kväll !


Orkade aldrig blogga igår, fick så otroligt ont i huvudet igår kväll... Men ni missade inget. Hade bara en trevlig kväll med jessica, annars var allt som vanligt =)


Men idag har man varit i farten igen.. Kom precis hem nu =)

Började ju tidigt idag kl. 7. Och oj så trött jag var!! Visste knappt hur jag skulle orka med dagen, men vaknade till efter någon timme... Men det var en stressig dag, och det är inte bra för min mage. Men jag klarade mig från min smärta där så det var ju skönt iaf!!!

Och som vanligt blev det raka vägen till träningen. Riktigt skönt att träna direkt efter jobbet, för då är man ändå uppe i varv. FÖr skulle man gå hem och sätta sig direkt skulle man inte orka gå och träna senare på kvällen., Så lika bra att få det gjort. Ett tips till er som går hem och tror att ni ska orka träna efter maten..


Åkte iaf direkt ut till pappa efter träningen. lr jag sprang upp till farmor först för min lingonsylt och äppelmos har tagit slut =) Så tur att man har farmor som har sådant på lager haha!!

Väl ute hos pappa blev det till att fixa med koppar, för jag och Jessica ska upp till Uppsala i morgon så då ska jag passa på att sälja den. Så då får man en liten slant =)) Inte helt fel faktiskt.

Blev även en god middag, grillad lax, färsk potatis och romsås. Mummmmsssss =))) Undra om man ska skaffa sig en liten grill här hemma så man kan ta och grilla på gården hära =) Skulle ju inte vara helt fel, med tanke på att grillat är så otroligt gott =)))))

Fick ju gosa med mina älskade katter också! Åhh såå jag hade saknat dom, tror dom hade saknat sin mamma lite, Hihi! Dom fick ju lite kattgodis av mig så dom blev nog glada =) bara det att Smirre går det att ge godis ur handen riktigt bra, men Tiger bara tar tag med tassarna allt han har och nästan biter till en bara för att få godiset haha!! Roliga dom dära två!!


Nu är jag iaf hemma, Så nu tänkte jag lägga mig på soffan och kolla på veckans avsnitt av Wermland forever =)) Lite roligt att kolla på det faktiskt, lr kanske det är så att man kollar på det bara för att det är Chippens ( fotbollsspelare) bror som är med i det. ..... vem vet ;)


Nej ni mer har nog inte hänt,..


Mat och träning:

Frukost: Havregrynsgröt och en smörgås. ( Man står sig riktigt bra på gröt)

Lunch: Potatisbullar.

Middag: Lax och potatis med sås.

Övrigt: 2 frukter, sedan var jag tvungen att provsmaka lite godis hos pappa hahahah ;)


Träning: Gymträning överkropp



Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards