Alla inlägg under mars 2014

Av madde - 22 mars 2014 17:39

Eftersom att jag somnade innan 22 igår, så blev det att man vaknade tidigt idag.. Men låg och drog mig till 9 iaf haha! Tänkte att jag skulle ut och gå direkt på morgonen, men blåste ju så mycket där ute. Så hoppade över det...

Åkte ut till pappa en sväng för att köra honom till Norrtälje.. 

Passade då även på att åka förbi Jessca en sväng. Där hade hon gjort ett jätte gott bröd. Så för mig blev det raka vägen hem för att också baka det =) Var massa nyttiga saker i det bara. Man gör bröd för sällan, och ändå är det så lätt att göra.

Passade även på att göra en frukost bars så man kan ta det och en shake på morgonen. 

så det har varit fullfart på mig hela dagen. Känns som att jag har fått en lite kickstart med tanke på att man har haft fokus på nyttig mat idag =) 

Har även passat på att skriva ner en massa recept i en bok. Har haft många urklipp från tidningar och sådant. Men nu har jag samlat allt på ett och samma ställe. Känns riktigt bra måste jag säga. Lite trött i handen, då man inte är van att skriva så mycket haha!


Nu blev det soffläge för min del. Väntar på att bli lite hungrig så man kan äta lite. Blir rester från i går. Taco. Men tänkte köra utan bröd idag. Så blir bara köttfärs och sallad. 

Sedan blir det till att hämta upp pappa och köra hem honom. Men när jag har kört klart för denna dag så ska jag njuta av ett glas vin. Öppnade ju trotts allt en flaska igår =)


Nej men jag känner mig på topp idag faktiskt. Hoppas det håller i sig tills i morgon också!


Tänkte bjuda lite på bilder. Har varit så dålig på att lägga upp nu på ett tag. 


Från gårdagens promenad

Dagens nyttiga bröd 

 

Dagens outfit 

   

Av madde - 21 mars 2014 14:48

Denna dag har gått fort. Riktigt skönt att jobbveckan är över, nu blir det bara till att ta det lugnt resten av denna dag =)

Blev lunch med Sara efter jobbet. Vi körde en donken, ibland får man unna sig och fira att man har helg haha =))


Var ju som sagt invägning i morse.. Hade inte förväntat mig några direkta dunder siffror.. Men ändå lite små förvånad.. Med tanke på att jag inte har kommit igång och träna något. Så visar sig resultatet där efter..


Vikt: +1,4 kg

Midja: - 0,5 cm

Bröst: 0 cm

Lår: + 0,5 cm

Arm: + o,5 cm


Som sagt lite plus och lite minus. Så är ändå väldigt nöjd med dagens siffror.. Har tanken att det är inte vikten man ska haka upp sig på. Det är ju cm som visar att man minskar det olika kroppsdelarna =)

Så det är bara att fortsätta så blir det allt bra.


Nu ska jag försöka att ta det lugnt, först hänga upp en tvätt iaf =) 

Hoppas ni får en trevlig helg där ute

Av madde - 20 mars 2014 20:05

Denna dag har gått undan tycker jag. Även om em blev väldigt seg.. Blev helt slut, tur man kan går på rutin på jobbet haha! Vissa dagar är man tröttare än andra... Men nu är det bara att kämpa en halvdag till sedan är man ledig =)


Har varit iväg och ridit nu på kvällen. Denna gång i min vanliga grupp. Tog en tur på Lothar idag igen =) Kände att överkroppen orkade hållas uppe mycket bättre denna gång.. tränade galoppfattningar denna lektion. Gick riktigt fint i ena varvet. Men när vi kom till höger varv, så blev det inte alls som jag hade tänkt mig... Vist fick några fattningar men han tyckte det var roligare att trava fortare haha. Rolig den där hästen!  Men är ändå nöjd för fick han att arbeta mer med bakbenen idag. Det gäller att man får fart på det, och då blir det en helt annan ridning. Så är nöjd med detta pass också =) 


I morgon är det invägning. Förväntar mig inte några minus siffror, för känner att träningen inte har funnits där sedan jag kom hem från Finland..Men det är bara att vända på det. Inte mycket mer med det. Kan ju inte alltid så minus på vågen haha! Aja det visar sig i morgon. 

Nästa vecka är lite lättare för mig att träna på iaf.. Eftersom att jag jobbar lite bättre tider.. Och de senaste dagarna har ju inte direkt vädret lockat att gå ut och gått.. Men men ändring på det till helgen och nästa vecka =)


Ha en bra kväll

Av madde - 18 mars 2014 22:15

Denna dag har gått fort tycker jag. Började med ett 7-16 pass som jag tyckte rullade på riktigt bra. Em blev lite seg men den gick fort över. För klockan blev ju 16 idag med :D


Så det blev bara hem och ta det lugnt ett par timmar. Sedan iväg och rida. Har några pass att rida igen på så passade på att köra ett pass idag, när Lothar ändå var ledig =) Då jag känner stora framsteg med honom, så vill jag helst ha honom nu. Men måste säga att det är nyttigt att ha olika ridlärare som ger än små tips, som den andra inte tänker på. Så man får sortera tipsen rätt, och verkställa dom pö om pö.   

Som sagt tycker att lektionen gick fint fint idag. Är väldigt nöjd med honom, då det kändes som att han började gå mer och mer i form. Nu gäller det bara att orka också haha =)  Säkert träningsvärk i morgon men det är de värt!

Tack Anna för en strålande lektion, som även var mycket lärorik. 


Har även fått glädjande besked idag. För idag har äntligen KS ringt!! Som jag har väntat. Ända sedan i höstas. Nu behöver jag bara vänta 5 veckor till. Sedan ska jag få utreda mina händer och fötter! Bara hoppas på att dom hittar något! Så att jag kan bli av med denna skit......


Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Blev en långdag, med tanke på att ridningen inte var slut förrns halv 10. Tur man börjar 12 i morgon så man kan få sova lite! 


Hoppas ni har haft en bra dag där ute =) 

Av madde - 16 mars 2014 20:55

Då har man ledigt igen. Har varit en bra jobbhelg, som har gått fort. Inte så konstigt när man bara har jobbat korthelg. Idag var jag ju i min gamla grupp och jobbade. Det var kul att träffa sina gamla som man har gått till tidigare. Men nu är man ledig igen. Åkte raka vägen till Jonas. Ligger just nu och väntar på att han ska komma hem. Dock känner jag mig bra trött. Bara hoppas man håller sig vaken. Ska nog kolla på någon film som går på tv nu..


Imorgon blir det nog en lugn dag. Har inga direkta planer. Åker iaf hem på em. Tar dagen som den kommer, för sedan väntar en jobbvecka och massa träning....

måste ju komma igång. För på fredag är det vägning.

hoppas ni har haft en trevlig helg där ute :)))

Av madde - 13 mars 2014 20:16

Dagen startade bra, blev att städa, tvätta och byta sängkläder =) Men sen gick det utför.. 

Huvudet började spränga, så fick bli till att vila resten av dagen. Hoppades på att den skulle gå över tills ridningen. Men inte det inte...


Även fast huvudet sprängde så gick ridningen riktigt bra idag. Bästa lektionen på länge faktiskt!! =)

Orkade hålla min överkropp sträckt i stort sätt hela lektionen =) Tur man har en lärare som skriker på än haha =) 

Tror jag kommer orka ännu bättre om konditionen sitter och om man tappar lite mer i vikt. Så det är bara fortsätta kämpa. För ska nog få Lothar att gå riktigt fint, för jag vet att han kan. Men allt hänger på mig.

Så ikväll firar jag det med lite popcorn och en cider.


Imorgon åker jag till Jonas och umgås med honom. Vi har ju inte hunnit sätts på ett tag, då båda jobbar om varandra hela tiden tråkigt nog. Men i morgon får vi ta igen lite tid, dock bara över dagen. Men det är bättre än inget =)


Idag blev det också första lunchen på balkongen, oj så man njuter när solen lyser! 


Nu ska jag titta på tv och bara ta det lugnt =)))

Av madde - 12 mars 2014 10:15

Vilken skillnad det är när solen lyser. Man får sådan energi =) 

Har lyckats övervinna mig själv nu 2 dagar iaf. Brukar ju vara lite lat dom dagarna jag jobbar kväll. Försöker alltid sova så länge som jag kan. Och brukar inte gå upp förrns 10 tiden. Men både igår och idag har jag varit tidigt uppe. Igår blev det att man redan var ute i spåret kl 8. Och sen hem och duscha och ligga och vila en stund innan jobbet.

Idag gick jag upp strax vid halv 9. Så gick jag ut och gick vid halv 10. Passade även på att köra 2 flugor i en smäll. Mötte upp Natta-lee vid bussen och gjorde henne sällskap en bit. har ju inte träffat henne på länge, så det var trevligt att se henne =)

Men oj så skönt det är ute idag!!! Solen värmer verkligen. Synd att man ska jobba idag. Annars hade jag nog varit ute stor del av dagen och säkert suttit på balkongen och tagit en fika =) Bara hålla tummarna att det blir samma väder i morgon när man är ledig =))


Nej nu ska man väl försöka få i sig något innan man ska åka och jobba =)

Hoppas ni får en trevlig dag i solen. Jag ska iaf njuta!!

Av madde - 10 mars 2014 17:54

Nu är man hemma igen. Borta bra men hemma bäst ;)

Men har haft ett par trevliga dagar i Finland iaf. Kul att träffa farfar igen. Lite små drygt att det tar så långtid att åka från båten bara. Tar lite mer än 3 timmar upp.. Så vi har suttit i bilen mycket.. Och tråkig väg är det också, när det bara är raksträckor...

Passade på att åka upp till Vasa också och hälsa på släktingar och gå runt i lite affärer. Så vi har haft att göra alla dagar kan man säga =) 

Blev även att handla lite smått och gott på båten. En ny Parfym, sprit, vin och lite godis.. =) 


Nu är iaf vardagen redan igång. Började med att jobba idag 7-16. Och den dagen har gått fort tycker jag. Den är ju redan över så haha! Har hunnit med att handla också. Så nu är kylskåpet fullt igen =)

Ska snart börja göra iordning lite mat. Blir köttfärsås och spagetti idag =) Ska faktiskt bli riktigt gott! Haha!


Denna vecka hoppas jag på att komma igång med träningen igen. Känner att det kan behövas. Lite jobbigt bara att man jobbar tisdag och onsdag kväll.. För känner jag mig rätt så kommer jag inte att orka gå ut och gå på morgonen.. Men ska göra mitt bästa för att övervinna mig själv på den fronten =) Vaknar man tidigt så är det ju bara att gå ut en sväng och sedan krypa ner i sängen ;) haha! 


Känner mig iaf taggad för att fixa med mat och träning nu! Så hoppas det håller i sig =)


Nu ska jag ta och fixa lite mat iaf =) 

Hoppas ni har haft en trevlig helg och en trevlig start på denna vecka =)) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards