Alla inlägg den 27 april 2018

Av madde - 27 april 2018 21:43

Fredag idag och jag började tidigt imorse och det betyder att man får gå hem tidigare =) Alltid skönt på en fredag hihi.

Väl hemma tog jag mig en powernap. Så himla skönt! Bara börja med maten när man vaknade till, eftersom att jag skulle iväg till stallet.


Helt enkelt så har jag hängt i stallet ikväll, lite som när man var yngre och hängde i stallet på fredag kvällarna. Ikväll blev det först en hästmassage kurs för bästa Elettra. Väldigt intressant, och lärorikt. Så nu kan Brylant få lite massage innan eller efter ridpasset =) Har ju intresset av att massera människor, men som yngre hade jag även intresse över att massera hästar. Så tyckte detta var ett perfekt tillfälle att få pröva på, och få lite tips om hur man masserar en häst =) 


Senare iaf blev det ett ridpass på Brylant även det för Elettra, och det gick ju strålande. Kände redan från början att det skulle gå bra. Han lyssna fint i tempoväxlingarna och för hjälperna. Det blev ett mjukt och avslappnat pass, där allt bara gick strålande =) Ett helt underbart slut på denna vecka!! <3 


Nu är jag ledig fram tills på Onsdag, både med ridning och jobb. Ska passa på att göra saker som man inte riktigt hinner med annars. Men först ska jag försöka sova ut, men känner jag mig själv rätt kommer jag vakna tidigt... Aja blir väl bara att jag kommer hinner med mera =) Får se det positivt. 


Ni får ha en bra helg där ute, för det tänker jag ha =) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards