Alla inlägg den 27 maj 2018

Av madde - 27 maj 2018 19:27

Kom precis in från en pw/joggingtur. Körde verkligen slut på mig själv, riktig skön runda. Börjar få mycket bättre kondition, bara fortsätta i samma takt. =) Lär väl ha en fin träningsvärk i morgon, men det är de värt =) 


Denna helg har gått lika fort som vanligt. Började i fredags med aw med jobbet. Lite bubbel, mat och många skratt =) En trevlig kväll helt enkelt. 

Igår blev det till att handla lite blommor till balkongen, men hittade inte riktigt allt jag ville ha.. suck! Vi tog även en sväng ut till pappa. Tvättade av bilen, så nu äntligen är den brun igen och inte gul!! Sjukt mkt pollen va det på den.. Nästan så att man inte ville ta iden haha! Vi passade även på att äta middag där ute. Blev grillat, och rabarber/ jordgubbspaj till efterrätt. =) 

Idag har man fixat här hemma, klippt sambon.. Va iväg och handlade med farmor oxå, hon behövde blommor till sin balkong. Snäll som man är planterade man dom åt henne också. Och jag fick tag i de sista blommorna till min balkong, så nu är den klar! Riktigt skönt, kan man njuta och sommaren kan komma. Ja eller sommaren är väl redan här, eftersom att det är så varmt ute! 


Planerat mat här hemma har vi gjort också, mycket sallad blir det. Hård träning och goda matvanor denna vecka, för sedan har jag semester en vecka och kanske inte blir lika nyttigt hihi.


Nej nu ska jag slänga upp bena i soffan och njuta av sista timmarna på denna helg =) 


   

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards