Alla inlägg den 7 maj 2018

Av madde - 7 maj 2018 20:26

Måndag och ny vecka. Började tidigt idag, så slutade tidigt. Det vill säga att jag hann att sitta i solen och njuta. Riktigt skönt va det allt. 
Med tanke på att det var så  varmt idag, kunde jag inte riktigt träna direkt när jag kom hem. Brukar ju vilja ha det klart, för vet hur lätt det blir att man sätter sig och sedan orkar man inte komma iväg ut.. Idag hade jag dock redan ställt in mig på att det skulle bli träning efter maten. Mycket riktigt blev det så också. Det var fortfarande varmt när jag var ute 22 grader. Blev ett lite backpass idag. Körde lite jogg upp för backen och gång nerför. Tog lite olika längder på backen, kände inte riktigt att jag kan ta hela än. ( den är väldigt lång och brant)  Känner mig iaf väldigt nöjd =) 


Lite problem med maten idag, inte att jag har för ätit mig eller så.. Det var väldigt näringsfattig lunch på jobbet idag, så blev väldigt hungrig lagom till mellan målet. Råkade bli en macka för mycket. Brukar hålla mig till 2 crisp i vanliga fall.. Men idag gick det inte, då magen var väldigt hungrig. Aja inget att hänga upp sig på, bättre lycka nästa gång =) 


Det är iaf kortvecka. Himla skönt, jobbar bara 2 veckor efter denna sen är det semester. =) Och sen är det bara fram till midsommar, sedan är man ledig hela sommaren!! Ska bli skönt att faktiskt få ha en lång "semester"!! 


Nähä om man kanske ska göra något.. Sambon kollar hockey, är inte så intresserad av det.. Får bli en bok eller dyl. 

Hoppas ni har haft en bra dag i den sköna solen =) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards