Alla inlägg under mars 2011

Av madde - 16 mars 2011 19:28

Hejsan!!

Idag har det varit en strålande dag:)

Gick upp vid halv 10 tiden, och då var man utvilad! Så det blev en grötfrukost, sedan lite städning och sedan var man och hämta bilen och åkte och tanka den! Sedan en vända på stan och upp till ÖB och rusta! Så man kom hem med lite prylar!

Sedan hem och fortsätta städa och röja ur lite ur garderoben! Har iaf bestämt mig nu att jag ska måla vitt, sedan ska jag se om jag kan komma på något att göra mer! ska även kolla efter lite saker att lägga kläder och sådant i! Så får se vad man hittar på!

Efter allt städande och plockande så blev det nästan ett 2 timmars pass på gymmet!! Det var grymt skönt! Det känns verkligen att man är igång igen!! NU får man hålla tummarna att man inte blir sjuk lr något liknande!!


Jaha nu ska man ägna resten av kvällen till några nya program som börjar på tv, kan säkert bli bra :)

ha en bra kväll hej hopp!!


Föresten vilken skön dag det har varit idag! strålande solsken!! Kanske blir sommar snart ändå ;) haha!!


  

Av madde - 15 mars 2011 19:27

Hej där!

Har inte hunnit bloggat någe nu igen! Har fullt upp på dagarna ;)!

Idag vaknade man vid kvart över 4 utav att helekoptern åkte utanför fönstret!! Hatar när den måste rycka ut på natten och tidig morgon.. Den stör min sömn.. :(

Men men Vaknade sedan utvilad! Så det var ritkigt skönt :)

Upp och jobba 8-17! Och idag har jag gått ritkigt mycket måste jag säga! MEn det har inte gjort något, eftersom att det har varit så skönt ute idag :) Så man ska inte klaga inte!

Direkt efter jobbet idag så blev det ett pass på gymmet! Var riktigt skönt! man känner att man blir lite starkare och starkare vart eftersom :)

Så nu ikväll blir det en lugnt kväll.. Ska kolla lite om jag hittar någe roligt till min garderob :) Har stora planer nu!! Tänkte göra om min garderob, måla lite och ställa in lite nya hyllor och massa sådant :) det kan nog bli bra tror jag! NU gäller det bara att hitta rätt saker!


Och vad ska man hitta på i morgon när man är ledig då?!?!

Ska iaf träna! Först ett konditionspass på morgonen och sedan ett ben pass på em. tror jag att det blir iaf :)

Sedan får vi se vad som händer... Städa behövs det också!!


Aja nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt :) hej hej! !  

Bild från sommarens Mc tur på Åland!! Blev så sugen på att åka idag, eftersom att det var så fint väder idag :)

Av madde - 13 mars 2011 13:43

Tjohej där ute!

Denna helg har varit riktigt lugn och skön!

Började med i fredags då man bara låg hemma hos föräldrarna och tog det lugnt.

Och i går så åkte jag och pappa iväg på morgonen och tränade, ett ritkigt skönt pass! Sedan hem och skotta av altanen! Var meningen att pappa skulle ut i skogen med hjulingen, men den orkade inget... så den måste in på service igen......SUCK!

Efter att hållt på ute och så, så beslöt sig jag och pappa för att ta oss ett bad ute i poolen! Det var mycket skönt!

Efter att mamma hade kommit hem så blev det nästan raka vägen upp till familj nr. 2 på middag! :) Det var spanskt tema där, det blev paella till middag! Gott gott! OCh sedan chockladmouss till efterrätt! :)

Sedan blev det melodifestivalen för mig och lillesyster :) Men hon somna efter halva programet, men var tvungen att väcka hemme när Eriiiikkk ssaaaade skulle sjunga! haha!


Så vad har man gjort idag då?!?! Inte ett skit! Farmor har varit här och fikat... och snart ska man åka in och jobba 17-22 i min gamla grupp! Jobba lite extra. Så jobbar kvällen med mor min.. så hoppas på att den blir lugn och skön!


Nej nu ska jag vila lite innan det är dax att åka!

hej hopppp

Av madde - 9 mars 2011 20:13

Hej där!

Måste säga att det är otroligt skönt att man börjar kl. 8 på dagarna nu!

Det betyder att jag kan gå upp vid 7, och så har man 3 min till jobbet! hur skönt är inte de!! Jo riktigt skönt!!

Och jobbdagen har gått bra idag också!  Inte så mycket mer att säga om den!


Efter jobbet blev det ett gympass! men har så otroligt ont i vaden, så kunde ju inte stå och trampa eller cykla idag inte :( tråkgit nog! men men det blev lite armar och mage!


Nu hade jag tänkt och kolla lite på film, sen blir det  sova!

Är ju ledig i morgon också! Så då blir det till att åka till syster, ska passa på att busa med Melvin då också! :) skitungen!! <3


nej film nu!

Av madde - 7 mars 2011 17:15

Tjohej!

Idag har varit en riktigt skön dag! Hade sovmorgon, så gick upp runt halv 10! Sedan var dagen igång! Började med att hämta bilen, eftersom att jag åkte och storhandlade! Så nu är kylen full :)

Efter det så blev det ett gympass, som blev ett motionspass! Och det satt fint de!

Sedan blev det lite lunch, och sen har jag inte gjort så mycket mer!

Burrit ner saker i källaren, och kastat massa kartonger och lite annat smått och gott!

Men känner att jag har ont i huvudet, så tror det snart får bli lite middag! Sedan lägga sig i soffan och ta det lugnt :) inte helt fel tror jag!!


I morgon ska jag börja på LTV får se hur det blir då! Men det blir säkert bra de :)


Nej nu ska jag dra hej hoppppsss

Av madde - 5 mars 2011 19:06

Hej där!

Idag har man haft en mysig dag! Började med att man gick upp vid 10, käkade frulle och sedan gick ut och gick i solen =) Riktigt skönt, synd att det blåste bara!

Sedan var det meningen att jag och pappa skulle åka in till stan och kolla lite, men det slutade med att mamma och syster åkte med in också! Så vi möte upp Sara inne i stan, sedan gick vi och köpte telefon till pappa! Men nu när vi kom hem såg vi att det inte fanns något batteri me..... SUCK!!

Efter de så gick vi och käkade lunch/ middag och sedan vidare och tog ett glas öl / cider! Dock fick ju inte jag dricka eftersom att jag skulle köra hem.. Men de gjorde inte så mycket med tanke på att jag har haft halsbränna idag... så det var lika bra att avstå!

Men nu är man hemma igen! Jag och pappa har försökt att hitta något bra på tv.. MEn det är bara skräp!!!! SÅ jag hamnade här istället!


Så idag har det varit en riktig familjedag! Det var länge sen vi gjorde något tillsammans nu, Så det var bra mysigt <3<3

Av madde - 3 mars 2011 12:12

Hej!

Igår var en bra dag måste jag få säga!

Den började vid 6 då man gick upp för att börja vid 7.. Sedan flöt hela dagen på, och vid lunch så fick man reda på att jag går tillbaka till min gamla grupp from Måndag =) så det ska både bli kul och skönt och så :) Så nu kommer man tillbringa tiden där ett par månader! Nice nice!!


Och igår kväll så var jag, Johanna L och mamma ute och fira / avsked lr vad man ska kalla de!! Så vi satt först här och drack och käka ost och kex, sedan åt vi på G! Hela kvällen  bestod av mycket skratt och tårar hahahah!!

Så det var en mycket lyckad kväll!


Så idag är man lite trött, men ut i friska luften och man är igång igen!! :)


men nu ska jag ut! hej hje

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards