Alla inlägg under maj 2012

Av madde - 11 maj 2012 17:05

Då var det helg igen då! Det innebär jobbhelg för min del.. Men börjar inte förens halv 2 i morgon, så det är skönt. Då hinner man träna innan!


Men vad har man hittat på denna fredag då,?! Jo började med att jag sov till halv 10! Och oj så skönt det var. =))

Blev lite snabbfrukost för att sedan gå ut och springa, trodde det skulle vara någelunda kallt ute... men det var det ju inte! Det var fruktansvärt kvaft ute och inte hade jag tänkt på att ta allegrimedicinen heller... Så jaa det gick som det gick med den rundan.. Plus att jag hade tagit på mig vikter på ben och armar... Så kan lova att det blev en tungtur, men jag kom runt iaf! Och lika glad är jag för det =)) Man måste kämpa lite, annars är det ju ingen mening med det hihi!

Sedan bestämmde jag och mamma att vi skulle ner på stan, eftersom att hon skulle hämta sin cykel. Vi kom ju på att det var marknad nere vid hamnen så det blev dit ensväng, och där blev det bara lite godisremar som vi köpte!

Cyklade sedan upp till knutbytorg för att kolla lite affärer där uppe. OCh där hittade jag 2 träningslinnen, en huvtröja och strumpor! Så det var väl inte helt fel det måste jag säga!!

Tur som vi hade så precis när man kom hem så började det regna!! Så tajmat var det allt ;))


Han bara att slänga in grejorna för att sedan bege mig ut till pappa för att lämna bilen. Så nu är man billös igen :( hihi!!  Aja det går så bra att använda cykeln så!!


Men nu är man hemma igen, och har suttit ute på balkongen en sväng. Men nu tänkte jag börja med maten, blir klyftpotatis och vitlök med chickenbits.. håller på att äta ur frysen. så då får man ta det man har :) Men blir nog gott ska ni se!!


Mat och träning:

Frukost: en hönekaka med skinka och vatten.

Lunch: Tacotallrik + cola

Middag: Klyftpotatis och chickenbits.

Övrigt: En godisrem, banan och en päroncider!


Träning: Löpning/ pw med vikter 30 min.


Resten av kvällen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på! Känner mig väldigt seg....


Av madde - 10 maj 2012 17:41

Hej där!


Som sagt så var jag i Uppsala idag med Jessica! Det var lika trevlig som vanligt =))

Började med donken frukost, så vi fick i oss lite kaffe =)

Raka vägen sedan till skrotcentralen för att sälja koppar. Fick iaf ihop 1000 kr, inte helt fel det inte. Så nu har man lite att spendera igen hihi ;)

Blev dock ingen stor shopping idag, bara 2 klänningar. Men inte så tokigt det heller ;)

Vi var iaf redan hemma vid halv 2 där någonstans., Så vi svängde förbi mamma och sa hej..

Och vidare till mig för att sätta hos på balkongen och käka lite lunch i solen. Ett riktigt bra avslut på dagen!


Efter att Jessica gick så har man bara diskat och duschat! Sedan somnade jag, och det var riktigt skönt haha!!

Dock kanske man inte vaknade till det bästa vädret... Det regnar ute.. USch! Tror jag kryper ner under täcket igen och slår på en film, Ja så får det blir =))


Hej där!!

Av madde - 9 maj 2012 20:43

God kväll !


Orkade aldrig blogga igår, fick så otroligt ont i huvudet igår kväll... Men ni missade inget. Hade bara en trevlig kväll med jessica, annars var allt som vanligt =)


Men idag har man varit i farten igen.. Kom precis hem nu =)

Började ju tidigt idag kl. 7. Och oj så trött jag var!! Visste knappt hur jag skulle orka med dagen, men vaknade till efter någon timme... Men det var en stressig dag, och det är inte bra för min mage. Men jag klarade mig från min smärta där så det var ju skönt iaf!!!

Och som vanligt blev det raka vägen till träningen. Riktigt skönt att träna direkt efter jobbet, för då är man ändå uppe i varv. FÖr skulle man gå hem och sätta sig direkt skulle man inte orka gå och träna senare på kvällen., Så lika bra att få det gjort. Ett tips till er som går hem och tror att ni ska orka träna efter maten..


Åkte iaf direkt ut till pappa efter träningen. lr jag sprang upp till farmor först för min lingonsylt och äppelmos har tagit slut =) Så tur att man har farmor som har sådant på lager haha!!

Väl ute hos pappa blev det till att fixa med koppar, för jag och Jessica ska upp till Uppsala i morgon så då ska jag passa på att sälja den. Så då får man en liten slant =)) Inte helt fel faktiskt.

Blev även en god middag, grillad lax, färsk potatis och romsås. Mummmmsssss =))) Undra om man ska skaffa sig en liten grill här hemma så man kan ta och grilla på gården hära =) Skulle ju inte vara helt fel, med tanke på att grillat är så otroligt gott =)))))

Fick ju gosa med mina älskade katter också! Åhh såå jag hade saknat dom, tror dom hade saknat sin mamma lite, Hihi! Dom fick ju lite kattgodis av mig så dom blev nog glada =) bara det att Smirre går det att ge godis ur handen riktigt bra, men Tiger bara tar tag med tassarna allt han har och nästan biter till en bara för att få godiset haha!! Roliga dom dära två!!


Nu är jag iaf hemma, Så nu tänkte jag lägga mig på soffan och kolla på veckans avsnitt av Wermland forever =)) Lite roligt att kolla på det faktiskt, lr kanske det är så att man kollar på det bara för att det är Chippens ( fotbollsspelare) bror som är med i det. ..... vem vet ;)


Nej ni mer har nog inte hänt,..


Mat och träning:

Frukost: Havregrynsgröt och en smörgås. ( Man står sig riktigt bra på gröt)

Lunch: Potatisbullar.

Middag: Lax och potatis med sås.

Övrigt: 2 frukter, sedan var jag tvungen att provsmaka lite godis hos pappa hahahah ;)


Träning: Gymträning överkropp



Av madde - 7 maj 2012 18:14

HEj där ute!


Då var det ny vecka igen då. Började med att man vaknade tidigt, och att man inte hade någon ro att ligga kvar i sängen. SÅ bestämde mig för att baka scones till frukost! Var sjukt länge sedan man åt det, men oj så gott det var då!! =))

Mamma kom förbi sedan och putsade mina fönster och planterade om mina blommor =)) Så nu är det fint här hemma!!

Efter att ha fixat här så blev det ner på stan, köpte bara ett par solglasögon och sedan en olja...Vi satte oss också på uteserveringen i solen och tog en kaffe =) Riktigt skönt var det iaf.

Väl när man kom hem så satte man sig på altanen och solade. Blev riktigt varmt där ute. Kanske man förbättrade på brännan lite hihi!!


Blev även en vända upp till rusta och lite sådant nu på eftermiddagen, men hittade inget speciellt!!

Men det har varit en riktigt lugn och skön dag. Precis som jag hade tänkt mig, att bara ta det som det kommer och inte träna! Så jag är nöjd.

Men imorgon börjar verkligheten igen, då ska man jobba igen.. men jobbar ju bara tis + ons.. Sedan ledig till lördag kväll!!!


Men till mat och träning idag då.. Inget speciellt kanske men iaf :)

 

Frukost: Scones med ost och marmelad och kaffe

Lunch: Kaffe och fralla med brieost och salami.

Middag: Fiskpinnar med mos och sallad

Övrigt: en kaka.


Träning: Vila


Av madde - 6 maj 2012 16:11

Då är det söndag och snart börjar ännu en ny vecka!!

IDag har man haft lika fullt upp som vanligt.. Började med ett träningspass, blev bara kondition och mage!! MEn snacka om att jag inte hade någon ork... Jag var helt slut i hela kroppen redan när jag började... så i morgon får det bli VILODAG!! Lr ja kanske att man tar en promenad iaf, men det är ju inte så krävande iaf!! Tänkte nog ta det lugnt överhuvudtaget i morgon, för känns som att jag har varit igång hela helgen! !

HAr varit och storhandlat, stor städat, fått bort kalken från duschdörrarna, Sedan har jag kört något avkalkningssak i tvättmaskinen, planterat blommor och nu har jag precis bakat.. Vet inte hur dom smakar än... vi får se om dom är ätbara..  Alltid skönt att ha lite kakor i frysen om man får fika gäster!!

Så man kan säga att det har varit fullrulle sedan jag gick upp i morse..

Men i morgon så är tanken att ha sovmorgon och sedan att putsafönstrerna på balkongen, skulle ha gjort det idag, men solen han att komma dit innan jag han börja med det. så får ta det i morgon =)) Skönt det är att vara ledig 3 dagar i stäck. Man hinner med en hel del måste jag säga! !


Annars har jag väl inte så mkt mer att skriva.. =)  KÄnner att jag behöver lägga mig på soffan och bara vila, innan jag ska göra mat.. Och idag blir det så avanserad mat som korv och mos hahah =)))


Ha en fortsatt bra söndag =)



Av madde - 5 maj 2012 20:16

God kväll!

Hoppas ni kollade in mina resultat, själv var jag rätt så nöjd med dom. =)


Idag annars så har pappa varit här och fikat. Han hjälpte mig att byta ventiler. Har en precis ovanför sängen och det har låtit så pass mycket. Och vi har inte vetat vilken ventil som ska sitta vart eftersom att jag har 3 till!!! Det blir så där när man har renoverat! Men eftersom att det har legat ute likadana lägenheter för försäljning, så har jag lyckats sätt hur dom har sina ventiler! Så nu har vi bytt till den som har suttit i badrummet. Och reslutatet blev TYST!! Oj så skönt det ska bli att sova i natt =) Helt tyst kommer det att bli!! Älskart :)


Annars så har jag bara legat i soffan hela dagen, eller jag har ju varit ute och slängt grejor också =)

Och eftersom att jag inte viste vad jag skulle äta till middag idag, så hörde jag med mamma om vi skulle äta ute. OCh det passade bra för henne eftersom att hon ändå skulle ut med tjejerna sedan.. Så vi åt en god middag på Antep. Bästa med dom att dom bjuder på för och efterrätt! Så vi beställde bara en varsin lax med en flaska vin =) Sedan slank det ner en cider också!! Så i morgon gott folk måste jag träna hårt :D hahhaa


Så nu är man hemma igen. Tror jag ska slå på en film.. annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Men det var allt för mig idag :) Vi hörs i morgon

Och i morgon har jag många planer.... Träna, stor handla, tvätta duschglasen och putsa fönstrerna på balkongen =)

Hejjjssaaannn

Av madde - 5 maj 2012 12:34

God dag =)


Skönt det är att träna på morgonen!! Speciellt på helgerna, för det är så pass lugnt med folk =) Så nu har man tränat för dagen, kan hända att det blir en promenad senare idag, verkar ju som att solen håller på att tittar fram =)


Men nu har jag iaf tagit fram mina papper om vikten och allt annat.. Så tänkte att ni ska få se Aprils resultat =) men har överseende att jag har varit på semester, och har inte kommit ner dom få hg jag gick upp under resan.. MEn dom är garanterat nere tills nästa invägning =)


2/4-2012 - 2/5- 2012


Vikt: - 0,7 kg

Midja: -3,5 cm

Lår: - 1,5 cm

Över arm: -1 cm.

 

Kanske inte så mycket att hurra över, men jag är ändå nöjd för att det går åt rätt håll =)

Så nu får ni vänta en månad tills ni får se nästa resultat. Förhoppningsvis så är det större skillnad då! För nu är jag taggad, för dom dära byxorna ska jag bara ha på mig i slutet av denna månad!!! haha =)))


Nästa vecka tänkte jag börja skriva igen vad jag äter och hur jag tränar igen.. Om det är någon som är intresserad av det vill säga haha =))

Men nu ska jag gå och slänga lite kartonger och sådant =))


 

Man kanske kan få komma i denna form någon gång ;) hih!!!



Av madde - 4 maj 2012 18:59

Då var det helg igen! OCh det firar jag med att ligga på soffan och ha det bra.

Har jobbat som vanligt annars idag, och kört ett riktigt hårt benpass på gymmet idag!!

Jaa man kan säga att jag är helt slut idag!! Men oj så skönt det var att träna idag. Körde 10 min cykel, 10 min cross och 5 min rodd. Sedan blev det benpass på det, och lite mage. Sedan avslutade jag med 5 min cykling!!

Så det känns att man lever idag iaf! Så jag har gjort mig förtjänt att ligga på soffan och bara ta det lugnt, men tror även det blir en tidig kväll för mig, är så pass trött idag! Tror det kan ha med att göra att jag tar allergi tabletterna..


Ja ni mycket mer har inte hänt... är ju ledig hela helgen plus på måndag så ska bara ta det lugnt och skönt!!

Hade ju tänkt att skriva vad jag har gått ner på en månad också sådant.. Men orkar inte ta fram mina papper om det just nu.. Så tar det i morgon när jag är lite piggare.. Just nu vill jag bara ligga och ta det lugnt. Bara slappna av =))


Hejsan

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards