Alla inlägg den 6 mars 2012

Av madde - 6 mars 2012 18:41

Hej där ute!!!!


Idag har varit min lediga dag!!

Började med ett sjukhusbesök... Men inte hittade dom något.. Bara att leta vidare det!

Sedan blev det en shoppingrunda med mamma! Handlade en tröja,sport bh, hårvårdssaker och sedan så fick jag för mig att ta hål i örat!! Så nu har man ett till hål hahaha!! Ibland får man bara för sig saker!!! MEn det blev snyggt iaf :)

Blev även en fika på stan också :) Var länge sedan jag var nere på stan och verkligen gick runt och kollade!! MEn det var en mysig förmiddag!!


När man kom hem så blev det en sväng ut till stallet så att Sanne fick sällskap =) Alltid lika mysigt att vara i stallet hålla på!!! Så får se när det blir nästa gång, hoppas på snart!!

Åkte ut till pappa och åt våfflor också när jag ändå var i närheten! Gosade med katterna som vanligt också, och sedan passa jag på att byta ut kattsanden så dom fick lite fint i den också!! Ska skrubba den ordentligt någon dag också! Men det tar jag när jag har tid :)


Nu är man iaf hemma igen!!

Ska ställa mig i duschen!! Och sedan bara gosa ner mig i soffan! För har faktiskt haft en bra ledig dag idag måste jag säga! Har bara gjort saker som jag tyckt om och vart med dom jag tyckte om!! Synd bara att inte syster och dom va här också! MEn men dom kanske jag träffar till helgen! Får se :)


Hej hoppp

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards