Alla inlägg den 1 mars 2012

Av madde - 1 mars 2012 20:25

Tjohej!!


Idag har man haft fullt upp! Startade dagen med sovmorgon, iväg och handla med farmor och fika med henne och pappa! Direkt när man kom hem blev det en lång promenad med Petra och Vilda!

Hem äta lite lunch.. Sedan ringde Sanne och ville ses :) Så blev en fika på stan, hem hit en sväng och kollade eftersom att hon bara har varit här engång tidigare!! Sedan gick vi ut i det fina vädret, gick även in en sväng i vigelsjöstallet för att kolla lite :) Har ju inte träffat Sanne sedan nyår!! Så det var ju ett tag sedan.. MEn det blir så när hon pluggar och far runt i Sverige haha!!

IKväll så har det blivit tvättstugan tillsammans med Petra!! Skönt när vi bokar hela tvättstugan!  Så har det även blivit en kvällspromenad för ett tag sedan! Så nu kan man bara sitta i soffan och njuta resten av kvällen :) Ska försöka att inte somna idag!! Igår var jag ju totalt väck!! Vet inte riktigt vad det var med mig... Men något var inte helt rätt iaf!!


Juste fick reda på att jag INTE kom in på skolan som jag hade sökt.. Det var två kurser som jag hade sökt distansutbildning på, så att man skulle kunna bli usk! MEn nu när jag verkligen tänker efter, så är det verkligen det jag vill hålla på med ?!?!?! Måste verkligen ta mig en funderare på vad jag vill göra!! Börjar bli lite små tråkigt att gå i samma gamla spår!! Aja man får fortsätta att fundera :)


I morgon ska man till stallet med Sanne =) ska faktiskt bli kul och mysigt! har inte träffat Pilen( hästen) på bra länge heller!! Skulle vilja börja ta upp mitt ridintresse igen!! Saknar dom tiderna!!


PÅ tal om att sakna så saknar jag Min underbara fina vän Patrik!!!!! Men men jag får vänta några veckor till innan han kan ses :( Tentor och plugg!! Det är hans liv det haha!! :) Men han är så duktig så, så jag ska inte klaga på honom mohahahaha!!!


NEj vika lite tvätt nu :)


 

Pilen :)


Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards