Alla inlägg under oktober 2013

Av madde - 9 oktober 2013 20:43

Idag har varit en otroligt lugn dag..

Började med att man vaknade tidigt.. Så gick upp strax efter 8 och åt frukost.. Men sedan ner i sängen igen, för att sova till 11! Raka vägen till behandlingen och en snabbfika hos farmor.

Kan tillägga att mina eksem ger inte med sig, fast jag går regelbundet på mina behandlingar och använder kortisonet som jag ska... Så vi får se hur detta slutar. Har 10 behandlingar kvar... Bara att vänta och se.. Lite jobbigt är det iaf!


Väl hemma idag så ställde jag mig och gjorde matlådor, det är nämligen slut i frysen.. Så var verkligen dags att fylla på! Blev en kycklinggryta med paprika,lök, broccoli, vitlök, soja och cream fresch och ris till det! Blev helt okej, känner inte riktigt smaken just nu! Men det går att äta iaf haha!

Imorgon tänkte jag göra en lövbiff gryta, bara för att jag ska kunna välja mellan kött och kyckling. =) Man måste tänka smart ibland, blir tråkigt att äta samma mat annars. Och ALLA matlådor som jag gör är enligt mina mått som jag köpte för ett tag sedan..


Annars idag har jag bara legat i soffan och försökt blivit frisk.. Så har haft en mycket tråkig dag om man säger så.. MEn vad gör man inte när man inte orkar var sjuk..

Är i valet och kvalet ifall jag ska rida i morgon.. Får se hur jag känner mig i morgon bitti.. Ska iaf till frisören och bli fin i håret i morgon! Ska bli riktigt skönt..


Nej nu är det säsongs start på Grey´s!!!!!

Ha en trevlig kväll 

Av madde - 7 oktober 2013 19:33

Då har vardagen börjat igen, hade ju tänkt mig att jag skulle få igång denna vecka med ett ordentligt träningspass. Men icke blev det så inte.. Har inte alls känt mig pigg på jobbet idag, så väl hemma blev det till att ta febern och självklart har man åkt på de också... Suck!!! Så ikväll har jag bara legat i soffan, för att kurera mig. För i morgon är det ju jobbdag igen.. Så hoppas jag är tillräckligt kry för att gå och jobba.. Är ju ledig onsdag torsdag så man får hålla ut!

Så som ni förstår har det inte blivit någon träning idag, får tänka på vad jag stoppar i mig istället. Har varit och handlat hemma massa grönsaker och annat gott. Så nu kan jag laga i ordning ordentlig mat, har fått slut på matlådor. Så frysen behöver fyllas på med lite lådor nu =)


Har även passat på att boka tid hos frisören idag, så på torsdag ska jag dit! Tror det blir att jag mörkar ner hårfärgen en aning. Är ju ändå höst nu så!! Kom gärna med förslag vad ni tycker!


Tänkte bjuda på lite bilder från Malta, Känner att jag inte orkar skriva mer idag. Njut av lite bilder istället =) :


Vårat rum

Utsikt från baren

         

Det var en dam som hjälpte hemlösa katter, så dom fick en egen liten stad =) 

 

Av madde - 6 oktober 2013 18:34

Hej där ute!

Då var man tillbaka i kalla Sverige igen, dock var det en väldigt fin höstdag när vi landade så får väl inte klaga!

Har haft en super härlig semester. Den må vara kort, men passar helt utmärkt! Kan säga att vi åkte hem rätt dag, eftersom att det började regna när vi stod och väntade på bussen.

Annars har vi bara ätit och druckit gott. Solat och badat, plus att jag fick en massage behandling så nu borde ryggen hålla ett tag till... Var rejält öm dagen efter... Så tror det gjorde lite nytta iaf =))  Annars har vi inte gjort så mycket där nere, bara tagit det lugnt.!! Så känner mig utvilad, och det är huvudsaken det! Nu är det bara hålla tummarna på att man inte blir sjuk, eftersom att man brukar kunna bli det av AC på planet och så...

Så summerar denna semester som mycket nödvändig och riktigt skön =)


I morgon är det redan tillbaka till vardagen. Känns väl inte så himla kul, men men vad gör man inte! Man kan inte gå hemma och släppa fötterna efter sig, så får man inga pengar inte!!

Kommer iaf att köra hård träning denna vecka!! Känns som att man har trappat upp något kg! Förhoppningsvis så tappar man dom väldigt fort, bara man kommer in i vardagen igen =) 


Annars har jag inte så mycket mer att komma med just nu. Tänkte lägga upp lite bilder i morgon, orkar inte sätta mig med det nu.

Så hoppas att ni har haft en trevlig helg! 



Av madde - 1 oktober 2013 19:28

Nu har jag bara en arbetsdag kvar, sedan tar jag semester =) Ska bli helt underbart!!!

Och tänker äta och dricka precis vad jag känner för, tänker inte tänka på vikten.. Den tar jag tag igen när jag kommer hem =) Har ju iaf nästan en vecka på mig efter det att jag kommer hem och det är dags att ställa sig på vågen =)

Har iaf tänkt mig att jag ska väga mig i morgon, så jag har ett litet hum om vad jag väger innan jag åker! Men det kommer jag att hålla för mig själv! Ni får allt vänta tills nästa fredag när jag kommer med resultat!!


Idag har jag iaf jobbat, har rullat på som vanligt.. Tror dock att jag fick i mig lite för mycket kaffe, får hoppas att det inte ska påverka sömnen i natt ;) Men tror inte det!

Väl hemma så har jag hållit på att packa och dammsugit här hemma. Passa på att byta sängkläder också när jag ändå höll på =) Så ska bli skönt att lägga sig i en renbäddad säng, plus att man har tagit en långdusch med hårinpackning och så!!

Blev även en snabb promenad på ca 25 min.. Kände att jag behövde komma ut en sväng, och det var skönt efteråt även om jag kände av en kraftig träningsvärk efter gårdagen.. Dock börjar det bli så otroligt kallt ute, så måste hitta något bra att ha på mig så jag inte fryser..


Nu ska jag bara slöa lite, innan det är dags för sängen.. Ska fundera på om det är något mer jag behöver packa.. Slutar ju 15 i morgon, sedan raka vägen hem. Ska gå en vända nere på marknaden som är plus att äta middag hos farmor som vi gör jämt när det är marknad.. Sen hem igen och fixa det sista. Så åker jag ut till pappa i morgon kväll och sover där.. Eftersom att vi måste åka kl 3 natten till torsdag. Så känner inte för att gå upp ännu tidigare för att åka ut till pappa mitt i natten ;) haha!!


Iaf om jag inte skriver något i morgon, så får ni ha det så bra! Får se om jag hör av mig på söndag eller om det blir på måndag. Beror lite på hur mycket klockan blir på söndag =)

Ha det fint!


Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards