Alla inlägg under april 2016

Av madde - 28 april 2016 21:15

Inte lätt att hinna med allt, när man har mycket att stå i ;) 

Fullfart har det varit denna vecka, och än är den inte slut! 

I tisdags var det longering på ridpasset, första gången jag gjorde det ordentligt. Och det gick ju fin fint. =) 

Igår handling med farmor, promenad och sedan jobba man kväll.

Idag jobba, banken och ridning =) Ridningen gick helt utmärkt ikväll, mycket som satt på plats. Dock lite träning på mina händer, då jag har börjat låtit dom köra sitt egna lilla liv när jag rider. Annars var Gilbert otroligt fin, jobbade på ordentligt. Och i morgon lär jag ha träningsvärk i magen, och det är det allt värt =) SÅÅÅ NÖÖÖJJJDDD!!


Lite kortfattat vad jag har gjort i veckan. Lite träningspass lite här och där har man hunnit med iaf =) 

Kan säga att all träning har lönat sig, då jag idag fick höra från 2 jag rider med att jag hade gått ner i vikt. Sådant är alltid kul att höra, det gör att man blir mer motiverad :P Och även kul att det går neråt så det syns =) 


Imorgon blir det lite mer arbete, och medans jag jobbar åker sambon och hämtar Wilma =) Hon ska vara här och busa hela helgen, så lär få en hel del motion i helgen =) 


Nej nu ska jag ta och natti natta, en dag i morgon oxå =) 

Av madde - 25 april 2016 08:45

Är ledig idag, och eftersom att man har gått upp tidigt i några dagar. Är det väl inte så konstigt att man vaknar tidigt idag oxå... Och energi har man, för inte är man trött heller. Detta har ledit till att jag redan har hunnit med att städa nu på morgonen. Sitter nu med en kopp kaffe och njuter av ett rent hem =) Har inga mer måsten idag, eller ja jag ska väl köra en tvätt. Men inget krävande där inte haha! 


Igår blev det iaf en kvällspromenad, med solnedgången i ansiktet! Så fint och skönt! Meningen var bara att jag skulle gå en liten sväng på ca 20 min, men 20 minuter blev lätt 45 haha :P Har man en bra ljudbok att lyssna på, går det mycket lättare att gå. Sambon tycker jag är knäpp som kan gå så länge bara för att jag lyssnar på en bok ;) Jag bjuder på den knäppheten hihi! 


Hoppas att förra veckans pigghet håller i sig även denna vecka, så skönt när man är pigg och sedan så fort man lägger sig i sängen slocknar man!!  


om ni märker har ni inte fått några siffror från förra veckan, men tänkte att jag bara ska bjuda på mina resultat månadsvis. Eftersom att jag har kommit på att min viktpendlar, men inte mina mått. Muskler väger ju mer än fett ;)


Nej nu ska jag slänga igång men tvätt, sedan blir det nog ut på en promenad om det inte snöar... Har gjort det här nu på morgonen när jag har städat... =(  

Av madde - 24 april 2016 16:23

Då är man ledig igen. dock bara en dag. Men bättre än inget =)

Har jobbat nu sedan i onsdags, därför har det även blivit dåligt med bloggande.

Har gått strålande på jobbat, kört ihop med Hannis hela helgen! Mys!!


Träningen denna helg har det inte blivit av någon ännu.. Cyklat till och från jobbet. Har inte haft någon ork till träning, men kroppen måste få vila också. Har annars varit väldigt pigg konstigt nog. Tror nog att det snart är dags att börja med sina morgon promenader, eftersom att jag vaknar tidigt på morgonen och är klarvaken. Och det är ju ljust nu på morgonen så =) 

Kanske man börjar dagen i morgon med en promenad innan frukost. Vi får se. Och kanske blir det även en sväng i kväll, men först lite kaffe och åka och stor handla. Till middag idag blir det hemma gjorda köttbullar och stuvade makaroner =) Mumsigt!! 


Hoppas ni har haft en bra helg där ute, för det har jag haft även om jag har tillbringat den på jobbet. Men med lite musik i bilen, och en gooo arbetskamrat så gör det allt lättare =) 




Av madde - 20 april 2016 17:40

Trodde jag skulle vara trött idag, då jag kom i säng sent och kunde inte riktigt varva ner.. Men tur hade man att man var pigg när man gick upp =) 

Arbetat idag, har gått strålande. Synd bara att det har blåst så mycket ute idag, annars hade det varit en underbar dag med solsken. Hade iaf tur att det var lä på balkongen, så man kunde sitta där en stund när man kom hem =) 


Igår var jag iaf och red i den nya gruppen, gick riktigt bra må jag säga. Tränade galoppfattningar, och dom satt som en smäck. Hade förväntat mig träningsvärk idag, men inte det! Riktigt skönt att slippa de hihi. Men kanske kommer det på fredag, då jag ska upp på hästryggen igen i morgon. 


Ikväll blir det en promenad, sambon är och tränar innebandy. Måste ju sysselsätta mig med något iaf haha! Kon som verkligen inte kan sitta still, det är jag de haha :P Ibland blir man lite trött på sig själv hihi! 


Aja bara till att byta om och ta sig ut på en runda =) 


Denna skönhet red jag igår, har aldrig ridit honom förut. Väldigt trevlig herre =) 

 

Av madde - 19 april 2016 09:57

Det här med att vakna tidigt har både sina för och nackdelar. Fördelen är att jag kommer ut tidigt och tränar. Så har det nu varit 3 dagar i rad.. att jag har tränat på morgonen. Klar med träningen runt 10 tiden.. Nackdelen är att jag blir fortare trött på kvällarna =) Men det är iaf skönt att man har träningen avklarad på morgonen, för då har man hela dagen på sig att göra andra saker! Idag blev det stavgång, som jag nu inte gjort på länge.. Men känner att det tar ordentligt på konditionen, och det är ju bra. Plus att jag gjorde lite magträning efter svängen ute. Och lite lätt träningsvärk iden idag, då jag även körde mage igår :P Så hoppar över magen i morgon tror ja haha! 


Idag blir det storhandling, och göra matlådor. Ska en sväng till stallet också. Ska kolla på en grupp, som jag ev kan börja rida i. Dock lät det som att dom inte var på samma nivå som mig.. Men vi får. Har jag tur får jag även rida med i gruppen idag. Har alltså beslutat att börja rida 2 ggr i veckan. Eftersom att det är det jag tycker är den roligaste träningsformen för mig. Dock är det lite svårt för mig att hitta dagar att kunna rida på, då jag har kvällsarbete mitt upp i allt... :( 


Ska även idag med farmor och handla lite snabbt. Måste hinna med mina egna saker oxå, eftersom att jag sedan kommer att jobba hela veckan ut... Hoppas även på idag att få hem lite saker som jag har råkat klickat hem på nätet i helgen hihi =) Lät hänt sådant ibland! 


Nej nu ska jag göra mig i ordning för resten av dagen =) Hoppas ni får en bra dag, här verkar det bli en grå dag utanför fönstret...

Av madde - 17 april 2016 09:32

Vi har myshelg här hemma. I fredags blev det thuns när sambon kom hem =) Fick dock inte med mig något direkt, en ny träningsjacka iaf =) 

Igår blev det en sväng ner på stan, där blev det bara 2 linnen. Annars tog vi det bara lugnt igår, spelade lite kort och åt 2 rätters =) 

Idag blir det fika hos svärmor och sedan äta middag med svärfar och Linnea. Så fullspäckad dag, ska även hinna med att träna. Vill bara att dimman lättar upp lite till så ska jag bege mig ut på en runda =) 


Har inte redovisat veckans siffror, -0,4 kg. Nöjd med de, går lagom fort. Sammanfattar jag veckan har jag gjort bra matval, och tränat varje dag. Förutom igår då jag hade vila från träningen och samtidigt en liten ätar dag. Vill inte förbjuda något, därför får det bli en dag i veckan man kan unna sig lite godare mat. Förbjuder man helt, tror jag chansen är större att man misslyckas. 


Annars är det inte mycket som händer. Vi har bara gjort saker i helgen som vi tycker vi ska göra. Inga måsten, och nya kläder behöver vi. Vi spenderar byxorna har varit på i helgen =) Dock skulle jag behöva lite mer nytt, men tycker inte det finns så mycket snyggt i affärerna. Så får helt enkelt vänta lite och se om det kommer ut något annat!! 


Nej göra sig redo för en runda nu. Hoppas eran helg har varit bra där ute, för det har min = ) 

Av madde - 14 april 2016 20:50

Denna dag har gått i ett. Som jag skrev tidigare, tvättat, ritat och varit med farmor och handlat. När jag väl kom hem blev det till att lägga sig att vila en stund då jag hade vaknat tidigt.. Lagom till att jag vaknade till hade solen kommit fram på balkongen. Tog med mig målarboken ut och satt där tills sambon kom hem =) Sååååå skönt! Vist lite kallt men ändå skönt =) Gäller att man inte klär av sig för fort bara för att solen är varm, vill inte bli sjuk igen..

Blev iaf ingen löparrunda idag som jag hade tänkt, då jag var för trött för det. Men hade ju ändå ridningen inplanerad ikväll. Dock gick inte ridningen som jag ville, aja bara skaka av sig och ta nya tag nästa vecka. Ska försöka träna lite mer mage nu, så jag orkar lite mer =) 


Har iaf tagit lite bilder idag som jag tänkte bjuda på =) 


Mys på balkongen

    

Dagens middag, kallrökt lax och räkmacka

   

Av madde - 14 april 2016 08:36

Jobbat klart för denna vecka, nu kan man bara ta det lugnt och njuta av vårsolen =) 

Idag är planen att åka och handla med farmor, ev blir det en löprunda och sedan ridning på kvällen. 

Vakna ganska tidigt idag, så har suttit med några koppar kaffe och ritat lite. Har köpt mig en målarbok, väldigt skönt att sitta och koppla av med det =) Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar, innan det är dags för farmor. 


Denna helg har vi väl enbart planer på att åka och handla lite nya kläder. Vi får väl se hur sambon känner sig, eftersom att han har fått tagit över min förkylning.. 


Annars så gick även maten och träningen bra igår, tog enbart en kortare promenad. Eftersom att jag hade tränat "hårt" två dagar. Kroppen måste ju ha en chans att återhämta sig oxå =) 

Men idag kör vi på järnet, lär väl ha en fin träningsvärk som vanligt i morgon haha! 


Men som sagt är ledig fram till måndag nu! Så skönt!! Hoppas att det blir sol till helgen, för då ska jag sitta på balkongen och njuta. Kanske tar man till ett glas Rosé då oxå ;)


Bjuder på en bild från igår kväll när jag jobbade med kakan. Inte jobbat på länge med henne, men så skönt när allt bara rullar på =) 


Så fint att få se solnedgången när man jobbar! 

 


Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards