Alla inlägg den 4 april 2016

Av madde - 4 april 2016 08:39

En aning bättre i förkylningen idag... Satte mig över ett ångbad igår, och det hjälpte riktigt bra. Ska sätta mig en gång till idag, innan man börjar jobba. Har inte kunnat andas ur näsan på 2 dagar, så det var en befrielse igår när trycket lättade! 


I helgen har vi som sagt bytt däck på bilarna, och städat och tvättat dom =) Så nu glänser dom allt! Riktigt skönt! 

Igår blev det till att åka och kolla lite affärer. Nya underkläder till mig, och nya blomlådor och blommor till balkongen. Älskar när man kan börja fixa där ute. Blev faktiskt fint där ute. Dock är jag inte klar, vi pratar om ett nytt bord dit ut och sedan lite annat fix som ska till. Kommer bli super.

Har inte blivit någon träning alla i helgen... Får vara lite försiktig med det denna vecka, får helt enkelt fokusera på maten. Fram till torsdag är maten bestämd iaf. Skönt att ha lite planer när det gäller mat. 

Jobbar kväll denna vecka, därför kommer det att bli lite konstiga mattider för mig. brukar äta middag vid ca 15. Sedan en bar, smörgås eller drick kvarg under kvällen. 


Ja annars är det inte mycket som händer här. Försöker bli helt återställd, då jag verkligen vill träna och ha mig. Men kroppen sätter stopp för det. Bara att gilla läget, och göra det små sakerna jag kan. Blir iaf att cykla fram och tillbaka till jobbet i veckan. Bättre än inget =) 


Nej nu ska jag dricka mitt morgon kaffe, och starta en tvätt! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards