Alla inlägg under september 2013

Av madde - 21 september 2013 19:58

Denna dag började med att åka upp till Natta-lee för att fira hennes födelsedag. Så där blev det lite fika och så =)

Kände mig riktigt nöjd, för tog mig bara en bit tårta. Även om det andra fika brödet såg riktigt gott ut, så höll jag mig. Så känner mig nöjd på så sätt =) Om ni undrar vad jag hade köpt i present så fick Natta-lee blommor och vita krukor, ljusstakar med ljus och en tavla med ett ordspråk! Tror hon blev nöjd med det iaf =)


Efter att jag kom hem därifrån åkte jag ut till pappa en sväng för att hämta mina navkapslar, så nu är alla hela iaf =) Haha! Inte lätt att råka köra på trottoarkanten så att en går sönder. Tur att dom inte är så dyra iaf!


När jag kom hem på eftermiddagen, så har jag bara legat i soffan! Har hållit på att somna flera gånger, men har inte velat sovit eftersom att jag hellre sover ordentligt i natt istället... Har haft en huvudvärk som har smugit sig på hela dagen, men nu på kvällskvisten så molade den ut ordentligt. Så nu ligger jag med huvudvärk.. Så det blir mycket vatten för mig nu.. Tanken är att jag ska ut och fira Natta-lee ikväll, men tror tyvärr att huvudet säger stopp.. Men det är en stund kvar innan dom kommer in till Norrtälje, så får försöka vila bort huvudvärken. Annars så blir det soffan resten av kvällen..


Imorgon såg jag att det var stor dressyr tävling i stallet, så jag blev lite sugen på att se. Fanns faktiskt lite kända namn som jag kommer ihåg sen jag for på dressyr tävlingar med en kompis. Så kanske att man går ner och tittar en sväng =) Sen kommer mamma och johan på middag. så blir nog en rätt lugn dag i morgon!


Nej nu ska jag försöka vila!


Av madde - 20 september 2013 15:50

Tänkte passa på att blogga nu, för man vet aldrig vad man hittar på under kvällen..

Har varit i fullgång fram tills nu, så det känns faktiskt skönt!

Blev en sväng till behandlingen idag, sedan raka vägen ner på stan. Tyckte jag fick det jag sökte nere på stan idag iaf. Underkläder till mig som belöning på ett av delmålen, plus present till min finaste Natta-lee som fyller år idag! Så ett stort grattis till henne =))

Passade även på att gå och fika hos farmor lite snabbt när jag var klar på stan, så att jag skulle orka springa i affärerna vid willys. Så idag har man spenderat ltie pengar haha! Men det är det värt! Man måste unna sig lite ibland..


Väl hemma så blev det att slå in presenter och fixa lite.. Och har precis kommit in från en skön promenad i höst solen! Var riktigt skönt att gå idag, pinnade på en stund också så jag fick upp flåset =)

Så nu har jag inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra resten av dagen, ska nog börja med att vila lite eller något i den stilen.. Sen får vi se vad som händer =)


Dagens mat och motion:


Frukost: hårt bröd med kalkon

Mellanmål: "kladdkaka" och en ballerina kaka, kaffe

Lunch: en banan

Middag: Har tagit fram köttbullar, så blir ev potatismos till

Övrigt: Troligen lite vin ev något gott till det.

Motion: 40 min promenad

Steg: 8186 ( Och klockan är bara 16, så jag har ett par timmar på mig att gå) 


Bjuder på lite bilder: 


Redo för en sväng

 

Detta kom jag hem med =)

 

Av madde - 20 september 2013 09:36


Då har det blivit invägning nu på morgonen och vågen visa -0,4 kg. så kan väl inte vara mer än nöjd :) jag tjatar ju jämt om att jag vill gå ner sakta, så detta resultatet var helt perfekt. Då är det bara att kämpa en vecka till så man får fina resultat nästa vecka också :)


Idag ska jag först ta mig ur sängen och äta frukost. Sedan iväg på behandlingen, en sväng på stan och ev fika hos farmor. Så ska nog få denna dag att gå också haha. 


Snajat åter omkommer senare idag, så får vi se om jag har fyndat något på stan..

ha en trevlig fredag där ute;)

Av madde - 19 september 2013 20:19

Torsdag och jag har jobbat 7-16 och så har det blivit en timmes ridning =)

Jobbet har rullat på som vanligt, lite jobbigt att det regnade så mycket bara. Även om man sitter i bilen stor del av dagen, så blir man så blöt om fötterna så fort man går ut... Men ska inte klaga haha!!


Över till ridningen, så jag summerar att den gick både bra och dåligt. Började bra, han lyssnade riktigt fint. Men sen var det som att jag tappade en del men ändå inte.. Svårt att förklara. Men han kändes iaf avslappnad och fick upp ryggen.. Så jag är väl egentligen nöjd =)

Men oj så mysig han var efter lektionen!!! Skulle vara med när jag stod och prata med en jag rider med. Så har myst med lilla Frej ordentligt ikväll, så det värmer i hjärtat =) <3 


Ja annars så har allt rullat på, inte hänt så mycket egentligen.

I morgon är det invägning, så hoppas att det är ett någorlunda resultat!


Dagens mat och motion:


frukost: Hårt bröd med kalkon skinka och kaffe

Mellanmål: En tunnbrödssmörgås med ost

Lunch: Köttfärssås och makaroner, en avokado, kaffe

Middag: 2 tunnbröds smörgåsar med ost

Kvällsmål: en banan och vatten 

Motion: 1 timmes ridning.

Av madde - 17 september 2013 18:20

Skön dag med inga måsten!

Blev väckt av Natta-lee i morse, så det blev att sätta på lite kaffe så hon kunde ta en kopp i farten! haha!

Annars har jag legat i sängen hela dagen och läst. Så nu har jag avverkat en bok till... Så måste hitta mig en ny IGEN!! Får sluta läsa så mycket nu, men det är så himla skönt att läsa och tiden går mycket fortare. Och idag har det ju regnat hela dagen, så då finns det inte så mycket att göra... Hade tänkt att gå ner på stan och kolla lite, men kände att orken inte fanns där. Och så är det inte speciellt kul att gå där när det regnar..


Dock har jag inte bara legat i sängen hela dagen, har varit duktigt och varit nere på gymmet en sväng också!

Körde igenom mage, armar och rygg. Plus att det blev 10 min cykling som uppvärmning. Kände att jag inte kunde ta ut mig helt, när jag väl hade tagit mig ner dit.. Sen har jag tänk mig att jag inte ska köra på så tunga vikter denna gång, istället gör jag flera rep så man får bort lite fett och inte bara bygga muskler! Så nu kör vi igen, börjar känna mig motiverad igen.. Har inte haft någon motivation på träningen den senaste tiden.. Troligen för att det mest blir samma samma hela tiden.. Så ska försöka att köra någon varannan dag med kondition och styrka.. Beror lite på vädret också! Vill ju fortfarande passa på att vara ute så länge det går..


Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske tända lite ljus och bara vara!

Nyss fick jag ett mysigt samtal utav finaste Melvin =) <3  Har inte pratat med han på länge!! Sötaste barn!!!


Dagens mat och motion: 


Frukost: hårt bröd med kalkon och kaffe

Lunch: Hårt bröd med lite mögelost ( blev över sedan igår)

Mellanmål: Lite naturgodis

Middag: Sallad med kyckling och chili paprika cream fresch inlindat i tortillabröd  ( oj så gott det var)

Motion: Gym ca 45 min.

Av madde - 16 september 2013 18:58

Denna dag har varit grå och trist. Har fryst hela dagen kan man säga.

Började dagen med en ordentlig storhandling! Kan säga att det blev inte billigt, men nu så har jag mat iaf =) haha! Så bara att börja äta ordentligt nu =) Tycker jag har kommit in i någon period där jag tycker om att laga mat, så det är ju bra iaf. Annars brukar jag mest få i mig mackor och yoghurt som middag eller lunch...


Hittade en bok i bokhyllan idag som jag inte verkar ha läst, så nu har jag börjat på den! Känns ju faktiskt bra =))

Fick även besök av Jessica idag, vi hann dricka en kopp te i stress. eftersom att hon inte viste när hon skulle behöva åka och jobba. Men slutade iaf med att det dröjde nästan 2 timmar innan hon behövde åka, så inte hade vi behövt stressa med vårat te iaf :P haha


Blev även en behandling idag. Och börjar få sitta riktigt länge nu haha! tror jag är uppe i ca 40 sek ;)


När jag kom hem efter behandlingen idag, så skulle jag ta en promenad. Började riktigt bra, men sen började det regna en hel del.. Så vände hemåt, 3 min från porten så öppnade sig himlen, så det var bara till att springa de :P


Nu har man precis fått i sig lite middag, och det var riktigt gott. så nu blir det tv resten av kvällen =)


Dagens mat och motion: 


Frukost: Rostat bröd med ost, varm choklad

Lunch: Omelett med avokado, 2 smörgåsar med kalkonskinka

Mellanmål: Te med 2 kanel gifflar

Middag: Lövbiff med mögelost och sallad

Motion: 10 min promenad. ( plus lite löpning i det), lite magövningar 


Dagens middag

 



Av madde - 15 september 2013 16:44

Nu så har jag jobbat klart för denna helg! Hela helgen har rullat på, men har varit trött. Inget att klaga över för det var bara att jobba vidare det. Man blir ju inte direkt piggare om man tjatar om det..

Som ni har märkt har jag inte bloggat något under helgen, för somnade när jag kom hem igår. Plus att när jag vaknade så åkte jag raka vägen till pappa för att äta lite middag.

Men nu så är man på plats igen. Tänkte försöka att inte vila något nu innan det är dags för sängen. Har sovit riktigt dåligt 2 dagar i rad nu.... Så behöver vara extra trött när jag går och lägger mig idag =))

Har även inte hunnit med någon träning i helgen. Så får ta igen det i veckan. Men det passar bra, med tanke på att jag är ledig mycket =)) Ska ju bli dåligt väder säger dom, så får ta och ta mig ner till gymmet i veckan antar jag! Men känner mig taggad för att gymma lite nu faktiskt, var ju ett tag sen nu så!


I morgon väntas STOR handling. Listan fylls bara på mer och mer.. Känns som att det kommer bli dyrt.. haha!!

Men frysen och kylen börjar bli tomma, så det börjar bli dags. Annars har jag inga planer mer än behandling som vanligt på måndagar. KÄnns som man har kommit in i rutin med det där nu =)


Nu ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, ska se om jag hittar någon bok att läsa. Eftersom att jag har läst ut min bok och inte börjat på någon ny än..


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 riskakor med ost och lite yoghurt, kaffe

Mellanmål: 2 knäckebröd med räkost.

Lunch: Köttfärssås med makaroner.

Middag: Räkor, rostat bröd och ev kokt ägg och vin.

Motion: Inget


Hoppas att ni har haft en trevlig helg där ute =))

Av madde - 13 september 2013 09:31

God morgon på er där ute!


Idag är det fredag den 13, så hoppas att det inte händer er någonting där ute! Själv så startade min dag otroligt bra =)

Är ju nämligen invägning idag och det vill säga att vågen visade på -0,9 kg !! Känns faktiskt riktigt bra, hade inte förväntat mig denna siffra!! Så kan inte vara annat än nöjd =) Alltså sedan start har jag nu gått ner 5,9 kg

Plus att detta gjorde att jag nådde ett av mina delmål, som är att köpa nya underkläder. Så nästa vecka får det bli att gå ner på stan och se vad man hittar =)

 

Jag har min långhelg att jobba nu.. Känns tungt  men bara att bita ihop. Börjar med ett 12-22, på lördag och söndag blir det 7-16.-- Men sen är man ledig i stort sätt hela nästa vecka =) Så bara att kämpa på! 

 

Detta var allt för mig idag, hoppas att ni får en trevlig helg där ute! =)

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards