Direktlänk till inlägg 3 februari 2014

Stor tanke på mat denna vecka..

Av madde - 3 februari 2014 18:32

Då var vi inne på en ny vecka. Och denna vecka har jag tänkt att lägga mycket fokus på maten, för känner att det har blivit för mycket av det goda... Så nu får det bli lite ordning på torpet. 

Så försöker att ta bort så mycket kolhydrater som möjligt och ersätter det med sallad. Så får vi se vad kroppen säger om det.

Eftersom att jag fortfarande inte kan träna, så måste man ju göra något.. Kändes inte direkt kul att man fick feber så fort man hade varit och handlat lite saker idag... Så har vilat hela denna dag och i morgon blir det också till att vila. För sedan är det meningen att jag ska börja jobba igen..


Men har iaf varit och handlat ett par nya ridbyxor ( svarta), passade även på att köpa ett par nya short chaps. Alltid kul med lite nya saker =)

Var även och kollade på bungypump stavar, dock fanns det inga kvar så dom kommer in i slutet av veckan. Har dock inte bestämt mig om jag ska ha 4 eller 6 kg på dom... Ska iaf bli kul och se om dom kan göra någon skillnad när man är ute och går =) 


Annars har det inte hänt mycket mer än så...  Vila och Vila är det som står på mitt schema iaf! Börjar bli lite tröttsamt att ligga här hemma, har fått ont i ryggen av det också.. Plus att huvudvärken kommer och går hela tiden.. Så hoppas man är helt kry snart, penicillinet är snart klart också så.,..


Lite bilder på dagen lunch och middag:


Lunch = bananpannkaka med hallonkesella

 

Middag= Fläskfilé med sallad

   

 
 
Sanna

Sanna

3 februari 2014 21:35

Ja det är kul med nya storlekar ;)

Ett tips är vitkål, jätte gott och man kan göra olika saker med dem. Ät den rå, stek den eller koka den och mixa den till mos, lägg i en klick philadelphiaost i, sjukt gott. Samma med blomkål :)

Ang BungyPump stavar, ja köpte mig själv sådana efter nyår. Och de är SKIT jobbiga att gå med eftersom man verkligen måste använda armarna och trycka ner, så ta 4 kg om du inte är extremt vältrande å stark i armarna. Testa att gå runt med dem i affären och använd dom ordentligt, för 5 min är ok, men när man går en rejäl promenad med dem och veklingen använder dem, då blir man trätt i armarna.
Känns dock jäkligt gött efteråt, men 4 kg är tillräckligt jobbigt ;)

/ Sanna

http://Mittlattarejag.blogg.se

madde

4 februari 2014 10:21

Det med vitkål ska jag allt ta och testa =) Kul med något annat än bara vanlig sallad =)

Okej då kanske man bara ska ta 4 kg, har ju legat på latsidan med träningen. så armmusklerna kanske har sinat bort en del haha =)
Tack för förslagen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av madde - 22 oktober 2018 19:43

Har bytt bloggplats, så vill ni följa mig får ni gå in på denna sida   http://maddeviktresa.blogg.se   Ha en trevlig kväll där ute =)  ...

Av madde - 14 oktober 2018 16:54


Riktigt varmt och skönt denna helg. Fina höst färger ute. Dock går den ju för fort som vanligt.. Varit och firat svärmor. God mat, kortspel och trevligt sällskap =)  Idag har vi tagit ner markisen eftersom att dom kommer och ska renovera balkonge...

Av madde - 12 oktober 2018 21:20

Nu är det helg, riktigt skönt. Tycker veckan har gått bra fort. Det har varit jobb hela veckan och mina 2 ridpass på finaste Brylant. Dom passen har gått fint, det är bara att fortsätta att träna. Snart sitter det, inte långt kvar. Tror dock att ja...

Av madde - 5 oktober 2018 07:52

Uppe med tuppen i morse. Lämnade in bilen på verkstaden eftersom att jag har haft problem med fläkten. Visade sig att det var ett löv som hade kommit in.. Så nu är det åtgärdat. Skönt, bara köra vidare nu. Jag börjar ju inte förrns 9.30 idag, det ä...

Av madde - 2 oktober 2018 18:44


Öppning i morse, kan säga att det inte alls var kul att åka tidigt i morse.. Börja med att man blev tvungen att skrapa rutorna.. Sen var det en riktigt tjock dimma ute, hade det kommit upp några djur på vägen hade jag inte sätt dom.. Så fick bli lite...

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards