Alla inlägg den 3 februari 2014

Av madde - 3 februari 2014 18:32

Då var vi inne på en ny vecka. Och denna vecka har jag tänkt att lägga mycket fokus på maten, för känner att det har blivit för mycket av det goda... Så nu får det bli lite ordning på torpet. 

Så försöker att ta bort så mycket kolhydrater som möjligt och ersätter det med sallad. Så får vi se vad kroppen säger om det.

Eftersom att jag fortfarande inte kan träna, så måste man ju göra något.. Kändes inte direkt kul att man fick feber så fort man hade varit och handlat lite saker idag... Så har vilat hela denna dag och i morgon blir det också till att vila. För sedan är det meningen att jag ska börja jobba igen..


Men har iaf varit och handlat ett par nya ridbyxor ( svarta), passade även på att köpa ett par nya short chaps. Alltid kul med lite nya saker =)

Var även och kollade på bungypump stavar, dock fanns det inga kvar så dom kommer in i slutet av veckan. Har dock inte bestämt mig om jag ska ha 4 eller 6 kg på dom... Ska iaf bli kul och se om dom kan göra någon skillnad när man är ute och går =) 


Annars har det inte hänt mycket mer än så...  Vila och Vila är det som står på mitt schema iaf! Börjar bli lite tröttsamt att ligga här hemma, har fått ont i ryggen av det också.. Plus att huvudvärken kommer och går hela tiden.. Så hoppas man är helt kry snart, penicillinet är snart klart också så.,..


Lite bilder på dagen lunch och middag:


Lunch = bananpannkaka med hallonkesella

 

Middag= Fläskfilé med sallad

   

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards