Alla inlägg den 14 februari 2014

Av madde - 14 februari 2014 17:45

Ingen sovmorgon här inte.. Blev upp för att träna vid 10 i morse, kändes skönt att komma ner till gymmet och köra ett pass. Blev lite kondition, mage och höfter. Blev sammanlagt en timme idag.

Är nöjd med min träning denna vecka, eftersom att jag bara har haft vilodag i onsdags och så kommer det troligen bli det i morgon också. Det beror lite på när jag vaknar eftersom att jag börjar jobba 12.


Iaf så blev det raka vägen hem efter träningen för att starta en tvättmaskin och sedan städa av lite här hemma..Blev även en sväng och handla med pappa. Lite små saker som jag saknade här hemma och behövde.


Har precis intagit lite mat, idag fick det bli vego schnitzel med broccoli och stekt vitkål med lite honung. =) Smakade riktigt bra, så det blir det i matlådan i morgon =) Det är lite segt att komma på vad man ska äta för mat, när man vill vara så nyttig som möjligt. Men ibland får man till det iaf =)


Resten av denna kväll ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt, har ont i huvudet. Så hoppas på att den ska gå över också!


Måste även tillägga att jag detoxar denna vecka, och det har fungerat bra. Bäst av allt är att mina händer ÄNTLIGEN ser ut som vanligt igen!! Eftersom att kroppen har gjort av med alla gifter i kroppen, så har även mina händer med eksem läkt. Eller ja jag har ju fortfarande en rodnad på dom, men så länge jag slipper alla sår och allt flagnande så är jag glad =) Att inte läkarna har kommit på det tidigare är en fråga för sig, så nu hoppas jag bara att detta håller i sig..!!!


Hoppas ni får en trevlig helg där ute så återkommer jag på söndag =) 

Och hoppas ni får en trevlig alla    dag också!!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards