Alla inlägg den 8 mars 2017

Av madde - 8 mars 2017 08:24

Trodde att våren var på väg, men inte det inte.... Igår började det snöa igen, och det har fortsatt under natten och nu på morgonen.. Suck!!  Vill ju ha vår, så man kan börja plantera lite nytt på balkongen och kunna promenera ute utan att halka... Aja det dröjer väl ett tag det...


Igår var jag iaf och red på fina Brylant. Han är bra go den hästen. Men han tyckte jag börja kräva lite för mycket igår, så det blev mycket upp med huvudet och mycket spring i benen... Han trodde väl att han skulle komma undan på så sätt haha!! Rolig han! Tur han är söt!! Men det gick iaf bra, tror det kommer att komma en fin träningsvärk under dagens lopp.. Just nu är det helt okej, men vet att det bukar komma runt lunch. Och eftersom att man inte kunde cykla igpr, fick man ju pulsa i snön. Och det var inte det lättaste.. Det vill säga att jag fick ordentligt med träning i går! Och det tackar vi ju för!! 


Har gått väldigt bra med maten än så länge denna vecka. Har inte blivit något onödigt socker, och mycket sallad till lunchen har det också blivit. Ni tänker säkert varför inte till middagen, jo för att jag har inte ätit så mycket till middag. Utan det har blivit gröt =) haha! 


Snart dags att bege sig till jobbet, börjar 9.30 idag. Så man har fått sovmorgon. Hade ju tänkt att jag skulle ha sovit längre, men vaknade och var utvilad. Bara att kliva upp då =) 


en sak jag har blivit riktigt irriterad på nu på morgonen när man kollar ut genom fönstret, det är att folk inte borstar av bilarna när det ska ut och åka!!!!! Massa snö kvar på taket, huven och sidorna. De kör bara med vindrutetorkarna och sedan ut på vägen!!! Livsfarligt ju!!! Ser man att det är snö, gå ut några minuter tidigare och borsta av bilen ordentligt! Det är inte bara en bil ute på vägen, det finns fler och dom kanske är rädda om sitt liv!!! Skärpning!!! 


Nej nu ska jag fixa iordning mig!!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards