Alla inlägg den 31 mars 2017

Av madde - 31 mars 2017 20:48

Tycker att denna vecka har gått otroligt fort. Det är redan fredag och det betyder att man nu är ledig i 2 dagar! Så himla skönt att man alltid är ledig på helgerna! 

Summerar veckan med att den har rullat på väldigt bra. Har jobbat och tränat precis som man ska =) Jobbet har gått som en dans denna vecka. Med träningen har det också gått väldigt bra. Har ju haft ridningen 2 gånger denna vecka, och dom har gått fint fint. Det går verkligen framåt i ridningen just nu, och det är man glad över. Igår var mamma och kollade när jag red, det var längesedan någon var med mig och kollade när jag red. Så det var kul att få lite sällskap till stallet. Även om man har en massa mysiga ridkompisar där. Har alltså ridit brylant 2 gånger denna vecka, fina häst! 

Annars i träningsväg har jag varit ute och promenerat. Ska ta mig ut på två lång promenader nu i helgen är det tänkt, hoppas bara vädret blir bra. Tanken är att jag ska ta mig en annan sväng i helgen också. kan vara kul att gå någon annanstans också. Blir väldigt mycket samma samma annars. Och på den turen lär jag nog inte ta med mig stavarna, det får bli på den andra promenaden.


I helgen i övrigt har vi inga planer, tar nog bara dagarna som dom kommer. Just nu sitter man och avnjuter ett glas vin och kollar på någon tråkig film som går på tv haha! Kanske man ska vara lite social mot sambon istället =)


Hoppas på sol och värme denna helg, så kanske man kan avnjuta ett glas rose på balkongen!  Håller ju även på att fixa iordning den så =) Ha det gött där ute!


     

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards