Alla inlägg under januari 2011

Av madde - 22 januari 2011 19:36

hej där ute!


Jaha vad ska man säga om denna dag då?!?

Jo jag vaknade runt 4 och kunde inte direkt somna om.... Många tankar som snurra i huvudet! Men lyckades iaf somna lite till och från så sluta med att jag gick upp vid 10! Käka lite frukost, sen drog vi raka vägen till barkaby, jag mamma och pappa vill säga! Där blev det en ny dator till dom, och sen en vända på IKEA!!! =)


Sen har det väl inte hänt så mycket annat idag :S.. Vi kom hem runt 16, så sov en stund sen har jag bara kollat på tv.. Har även behandlat pappa! Så resten av kvällen blir lugnt. Ska kolla om det går någe bra på tv, annars blir det nog att läsa lite..


NEj nu blir det mat! Hej hoppppsssss

Av madde - 21 januari 2011 16:03

Hej där ute!


Nu har jag ledigt fram till Måndag! Så skönt det ska bli! Ska verkligen bara försöka att vila ut mig, för känner att jag är bra sliten =(

Som igår när jag kom hem så för det första hade jag fått i mig 2 smörgåsar till frukost, och jag brukar alltid vara hungrig runt 10 när jag jobbar... Men jag var ens inte hungrig vid halv 1 igår... så tvinga i mig två smörgåsar till!!

OCh till middag fick jag tvinga mig i lite fiskpinnar bara för att äta något! Sen vid  18.30 så gick jag och la mig, och då sov jag fram till 6 i morrse!!! Då va man allt bra sliten! Men det var allt bra skönt att sova så länge! och i morgon och på Söndag så är det sovmorgon igen!! HElt underbart!!


Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig, dom är och handlar! Sen ska jag tillbringa helgen ute hos dom. Ska bli skönt , så man slipper att tänka på vad man ska äta på dagarna och allt! Sen ska jag gosa med mina underbara katter!!!! Så bli helt underbart! Annars får man se vad som händer i helgen, har lite små ont i magen.. så bör nog vila i alla fall ikväll! Så får vi hoppas att det går över tills i morgon!


Nej nu ska jag packa det sista innan hon kommer! hhej hej


  

Av madde - 19 januari 2011 19:48

Idag har man allt fått stressad, med tanke på att en var sjuk idag!!! Och eftersom att inte värmen var i ibilen så fick man en kall bil på morgonen och det i sin tur slutade med att man inte får i några växlar!!! För att växellådan typ har frysit eller något!! Och när man väl fick i en växel så va de bara att åka vidare till nästa, och sen var det samma problem igen!!! Blev tokig!!!

Detta gjorde även att jag blev ännu senare med mitt arbete! Så det var bara att springa vidare de.... Men men jag klara av dagen och det är jag glad över =)


Nu är jag i alla fall hemma! Och jag märker att min kropp har tagit stryck av dagen, har varit jätte seg när jag kom hem, så ska nog sova tidigt idag!!


Mamma har suttit här och druckigt vin med LInda precis också! Så nu är man själv också!! Men de är skönt, så man kan sova när man vill :)


nej nu ska jag kolla lite tv!

<3

Av madde - 18 januari 2011 17:48

  


Saknaden efter dig är enorm!!! <3<3<3<3<3 

Av madde - 18 januari 2011 17:27

Hej!

Idag har man varit ledig! Har varit riktigt skönt.. Dock vaknade jag tidigt, undra om det var för att jag var så nyfiken på hur min bok skulle sluta?!?! Jag har verkligen varit uppsluken i den! Och den vart riktigt bra! Den kan jag rekomendera. Bara vanligt vatten heter boken! Har i alla fall läst klart den nu, så måste hitta en ny bok att läsa! Någon som har någe bra förslag?!?!


Men vad har jag annars gjort idag då?! Jo jag har faktiskt varit på massage! Hur skönt som hellst, med tanke på att min rygg har varit helt kass!! Men nu börjar det bli bättre! Tack Jessica! Men jag lär ju vara bra mör i morgon......

Efter det blev det lite ärenden på stan, sen hem och slängde i mig lite lunch! Sen bestämde jag mig för att ta en promenad, blev vändan bort till vigelsjö stallet och tillbaka! Oj så sugen man blir på att rida när man går förbi där! Det är helt sjukt hur mycket man vill tillbaka upp i sadeln... Får se om man börjar en vacker dag igen..

Annars har jag inte gjort så mycket idag :S bara tagit det lugnt.

Har precis ätit en god middag, som bestod av lax potatis, sallad och en vitlökssås och avslutades med en kopp kaffe!

Så nu sitter man och funderar på vad man ska hitta på här näst.... Hm... vet inte vad de ska bli, skulle vilja hitta på något.. men vet inte vad!!!


Juste kan säga att jag har gått ner ca 0,5 kg från förra veckan! inte mycket att hurra för. Men det är rätt normalt att gå ner så mycket per vecka! Men ska nog bli ändrig på de ska ni se!

Mer träning och bättre mat till folket så ska ni se på annat!! =)


Jag och Sötaste ungen Melvin =)


Av madde - 16 januari 2011 16:45

Ursäkta men har verkligen inte haft tid att blogga i helgen! har varit så mycket att göra!!

Men i alla fall i fredags kväll så jobbade jag med johanna sen blev det bara raka vägen i sängen när man kom hem, eftersom att jag jobbade tidigt igår!

Och då var vi en man kort :( alltid lika jobbigt när någon ringer sig sjuk. Men är man sjuk så är de inte så mycket att göra åt!

Men vi klarade arbetet med 3 personer! 

Sen på eftermiddagen så kom gulliga Calle på besök =) Så vi käkade och kolla film, det var ritkigt mysigt! Behövde verkligen en sådan kväll =)

Och upp tidigt idag blev det också! Var av att jag redan viste om att vi skulle var 2 stycken som skulle jobba! Eftersom att två var sjuka =( Men man får säga tack till Rådmansö och LTV som hjälpte mig och Johanna L =) Med deras hjälp så flöt att på riktigt bra!!

Så ikväll så tänkte jag bara ta det lugnt! Ev kolla film eller läsa boken! Den är bra spännande den där boken =)


Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Har inte så mycket annat att säga idag! Skriver mer i morgon!!

HEj hej

Av madde - 13 januari 2011 17:57

Då Börjar denna dag lida mot sitt slut, och detta har varit min enda lediga dag denna vecka =)

Och jag bestämde mig för att ta dagen som den kom! Och det tyckte jag att jag klarade rätt bra :)

Började med att jag gick upp runt 10 tiden och käka frukost, sen blev det en promenad! Riktigt skönt va de att gå, och ett stort plus att det var plogat där jag ville gå!! Det trodde jag aldrig!  =)

Sen blev det lite lunch och fika hos farmor.. Eftersom att jag hade varit ute plus käkat så blev jag lite små seg när jag kom hem, så jag gick och vila en stund när jag kom hem :)

Blev även en sväng till flygis med Johanna, va lite saker som behövdes köpas!

Även kom pappa på besök idag, trevligt att han kommer in ibland också! Han ska få sätta upp lite saker till mig någon dag, måste bara komma på vart jag vill ha de =) sådant är svårt måste jag säga!

När han gick så blev det nästan till att äta direkt efter..

MEn vad händer nu resten av kvällen?!? Hm..... tror jag ska kolla på en film och bara ta det lugnt.. Man behöver de ibland också!


Så hur har dagen mat sätt ut idag då?!?!


Frukost: Havregrynsgröt och äggsmörgås =)

Lunch: potatismos och lövbiff i brunsås!

Middag: rester av Taco! Ändast köttfärs och sallad! Hoppade över chips och bröd!


Som mellan mål har det blivit hårtbröd och en massa vatten har det blivit idag!!

Och sen som sagt en promenad! Måste säga att det känns som man håller på att komma igång på riktigt nu igen!! Nästa vecka blir det nog gymmet!!!! =) =)


Börjar bli taggad!!   

Av madde - 12 januari 2011 19:20

Då var det Onsdag igen då!

Ja denna dag har rullat på som vanligt, jobbat 7.30-16 Inget att klaga på där inte! Juste jag vet inte om jag skrev det igår att jag fick förlängt till sista Februari på jobbet! Var ju meningen att jag skulle sluta på mitt vik i slutet av januari! Men nu får jag en månad till så det är skönt =)


När jag kom hem idag så blev de att gå direkt till tvättstugan! Och där håller jag på än, springer lite fram och tillbaka! men det är snart klart så det är skönt, va inte så farligt mycket egentligen!

Har även gjort mat och sen gjort en plåt till med muffins! Tyckte att det behövdes några till! Så nu har jag nog så att jag klarar mig :)


Och nu är jag ledig till ca 14 på fredag!!! Så skönt det ska bli! Sitteri nte helt fel! Såg även idag att min semester är godkänd!! Så snart är man ledig i nästan en vecka! Hur skönt är inte de?!?!? JO riktigt JÄVLA skönt!!!!


Nu kommer dagen matredovisning och allt annat!!


Frukost: Havregrynsgröt med drottningssylt

Lunch: Kycklingsmörgås ( samma som jag åt igår till middag)

Middag: Tacos!!! Det var riktigt länge sen!!!

Även har det blivit frukt och massa vatten!

Har även tänkt att jag idag får uppehåll på promenaden! Med tanke på rygg och att jag har tvätten! Men då tänkte jag då ist gå längre i morgon, eftersom att jag ändå är ledig :)


Nej nu ska jag springa sista vändan till tvätten! hej hopppssss

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards