Alla inlägg under oktober 2011

Av madde - 13 oktober 2011 20:52

Idag har man haft full fart hela dagen!

Började med att man åkte in till norrtälje som jag sa, och så började jag och pappa att kakla, sätta duschvägg och sedan börja montera komoden! Så nu börjar det likna något i lägenheten =) Och rörisen är där nu ikväll och håller på en massa! Så ska bli spännande att komma dit i morgon och kolla =)


Även idag så har jag varit med mina fina flickor Johanna och Cazandra =) Det blev en sväng på stan och lite fika på de! Så vi fick något varmt i oss! Riktig mysig eftermiddag!

Handlade på mig nya underkläder ( det var rea ) ;), och ett par skinhandskar, och sedan blev det ett riktigt snyggt pannband som jag kan ha nu när det börjar bli kallt och när jag är ute och går =) så jag är riktigt nöjd med mina fynd!


Nej nu ska jag lägga mig och läsa en bok.. riktigt spännande nu så man kan inte slita sig hihi!!

tur att man har sovmorgon i morgon om man nu skulle fastna i den i natt ;)

hej svejs

Av madde - 13 oktober 2011 10:09

Satt och kollade massa kort igår, och insåg att jag saknar tiderna med bästaste Tony =) var bra länge sedan man träffade denna människa! Och han viste hur man fick mig att le! I hans närhet kunde man vara sig själv!! En riktig vän <3<3


Idag ska jag och pappa kakla i köket =) så snart är det dax att flytta för mig =) ska bli skönt att få sitt egna igen =)

Nej nu måste jag klä på mig och fixa så jag kan åka in till norrtälje snart =)



  Saknar <3

Av madde - 12 oktober 2011 19:18

Hejhopp!


Idag är det bara en helt vanlig dag kan man väl säga.. Jag har jobbat 7.30-16.30 Var dock inte så skönt att gå upp i morse, för det var -2 grader ute... usch!!! NU märker man att det börjar bli vinter.... suck! Bara fram med vinter kläderna då!!


Men så vad har man annars gjorde då!?!? åkte raka vägen och handlade när jag slutade idag! sedan hem.. försökte göra eld i pannan men det är inte lätt det inte!! Men har fått fart på den nu iaf! Passade även på att dammsuga ur bilen när jag väntade på att det skulle ta sig i brasan! Eftersom att jag kör så mycket skräp i bilen nu så blir den bra skitig den också... Men nu är den ren! nu är det bara att tanka och tvätta den utvändigt kvar!  Men det tar vi i morgon när man är ledig =)

Har annars hållt på att packat lite! det som går att packa ner så att säga! Tänkte ta ALLA skor nu också! Tycker inte det är någon idé att ha framme sommarskorna nu, så dom kan lika bra åka ner i en låda då istället!


Väntar även på att pappa ska komma hem, så att vi kan äta middag! Idag blir det bara varmamackor! Orkar inte göra så mycket annat, så det får bli lite snabbt men ändå gott =)


NEj nu ska jag fortsätta att packa lite =)

JUste glömde säga att jag hade en riktigt gosig katt här nyss!! Min "lilla" bebis var så mysig så, han har börjat blivit mer och mer kelig.. Gosigaste<3<3


  Snart ser det väl ut så här ute när man vaknar!! :(

Av madde - 10 oktober 2011 18:05

Undra när folk ska sluta använda mig som ett bollplank?!?!?!!?!?


Lessnar bra mkt på allt detta nu!!!!!! Låt mig vara, sluta blanda in mig i allt!!! JAg har inget med de här att göra! Kan ni inte förstå de?!!??!!?

Av madde - 10 oktober 2011 16:59

hej där ute!


Jaha då började man denne vecka med att vara ledig =) hur skönt är inte de!?!? brukar alltid jobba måndagar annars!! OCh helgen har gott på tok för fort!


Men igår så var jag hemma hos mamma på kvällen och åt och spelade bingolotto. sov även kvar där! trevligt!

Började dagen med att ligga och dra mig en stund, men eftersom att jag viste att jag hade mycket att göra så kunde jag inte dra mig så länge... Så vid 10 var jag vid lägenheten för att städa ur den! Tog bort allt papp som låg på golvet! Och det var bra skitigt..... men nu är det "rent"! Pappa var även där och satte ditt mina bänkskivor och diskhon. så nu är det på plats.! Nu återstår bara kakling i köket, golv och alla möbler i badrummet! Sen kan jag börja härja bäst jag vill =)


Nej nu ska jag fortsätta packa igen =) hej hoppp


Av madde - 8 oktober 2011 17:28

Gokväll alla =)


Igår åkte jag raka vägen till min syster när jag slutade jobba =) Det blev lite hemmagjord pizza och några cider till middag som Crippa och Melvin gjorde =)

Sedan blev det lite allmänt fredagsmys med Idol! Men mitt i Idol så blev det till att lägga lillskiten! Så det blev till att läsa bok och kolla på Idol samtidigt =) Ungen är ju bara för underbar!! <3

Efter att han hade somnat så blev det tv och lite poker för oss andra! Dock gick det inte så bra för mig, jag hade inte hunnit värma upp innan vi skulle sluta.....


Och denna natt blev en jobbig natt för mig, för jag fick mitt maganfall,... så det var inte skönt.. Låg vaken bra länge innan det släppte en aning.. Så idag är man helt slut! Hatar att ha sådana nätter!!


Men idag så har vi åkt runt i Barkaby och handlat en massa till mig =) Kom hem med ett par kassar kan man säga hihih!! Och det största fyndet man gjorde var ett duntäcke och kudde för bara 120 kr!!! Inte illa de inte!! Så nu ska man väl kunna sova gott! plus att man får hem sin nya säng på tisdag!! Gilllllaaaa!!


Så man kan säga att jag har haft det super bra hos syster och mysigt =) <3


Nej nu ska jag fixa iordning mig lite, Fam björklund kommer över ikväll och äter kräftor och räkor!!  Så vi hörs i morgon igen! hej hoppp

Av madde - 5 oktober 2011 15:22

Hejsvejs!!


Idag är man ledig, och vädret är ett riktigt höst väder! Det var riktigt fint på förmiddagen, men nu börjar molnen komma upp... men men inte mycket att göra åt det inte!

Fast jag var ledig idag så vaknade jag vid halv 7.... låg och drog mig i sängen sedan blev det ett avsnitt av OC och frukost i sängen =)

Men jag kunde ju inte ligga och dra mig hela dagen, så det blev att rensa bland alla mina kläder så att jag slipper göra det sedan när jag flyttar, så nu är det bara sätta ner allt i kartonger när det börjar bli dax! Och det börjar de ju bli snart också=) I morgon är badrumet klart, så då är det bara möblerna där inne som ska upp!! Och sedan är det bara köket kvar och sedan alla lister! Så det är inte mycket kvar nu !! Jiiipppiiisss!!!


Annars idag så har jag umgåts med syster, melvin och mamma! Vi var nere på marknaden en sväng.. Men det är ju samma gamla vanliga sakerna där, så det är inte lika kul som det var när man var mindre!!  Men det känns ändå som att man måste gå varje år hihi!!


Har även köpt nya träningshandskar som är svara och rosa! Så nu kan man börja köra på igen! ;) skulle ha gymmat idag, men det blev bara inte så! kände att jag behövde ta det lite lugnt också!! Men i morgon får  det nog bli en vända innan jag börjar jobba! Ska ju till läkaren i morgon igen också! Så då ska dom gå ner i näsan med slang :S Så får vi se om dom hittar något eller inte....


Nej nu ska jag lägga mig och läsa.


 

Av madde - 2 oktober 2011 18:44

Hej där!

Jaha denna helg har varit min jobbhelg! Så jag har inte hunnit med så fruktansvärt mycket!

I lördags var det ju strålande solsken, så jag och johanna bestämde oss för att sitta på hennes balkong och äta lite lunch och bara mysa tills vi började jobba 14.30 Det var riktigt underbart, precis vad man behövde, en bra start på dagen om man säger så =)

Sedan blev det då jobb, vi hade riktigt roligt igår faktiskt! =) vet inte riktigt vad de va med oss som jobba men vi fick på högvarv iaf ;)


IDag har det också blivit till att jobbat, 7.30-16.30 Men denna dag har varit riktigt långsammmmmmmm... Vi har inte haft så mycket att göra, så då blir det till att sitta en hel del på kontoret och snacka massa skit ;) men det gör inte så mkt de heller ibland!


NU när jag kom hem så blev det bara till att käka och fixa lite..

Juste jag har fått hem min soffa och soffbord nu =) så nu väntar jag bara på att lägenheten ska bli helt klar så att jag kan börja städa och flytta in mina saker =)


Tänkte slänga in lite bilder från min semester nu =)


Glass i poolen! =)

   Första drinken och första baren på kvällen!    Bland dom sista drinkarna och efterrätt på den andra baren! ( sjukt god drink)  

 Fotspa med fiskar =)

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards