Alla inlägg under november 2013

Av madde - 14 november 2013 20:01

Oj vilken dag måste jag nog ta och börja med haha!!

Den har inte alls gått som planerat om man säger så, men allt löste sig tillslut =))

Började dagen med att jag märkte att det var lite små kyligt ute.. Så tänkte att jag går ut i tid för att starta bilen och skrapa rutorna, men shiii fick jag! Bilden startade inte!!!! Oj vad jag inte var glad då.... Som tur var så skulle jag samåka med 2 andra tjejer på jobbet, så Sara fick ta och köra till jobbet istället.. Tur att man har kollegor som bor nära. Väl på jobbet så flöt allt på riktigt bra idag, även om man var irriterad på morgonen så lugnade det ner sig efter lite kaffe ;) 

Pappa kom och hämtade min bilnyckel på jobbet, så han kunde åka och byta batteri på min bil. Så när jag kom hem hade jag en bil som startade :D Plus att helt plötsligt så började centrallåset att funka utan problem ;) Har bara kunnat öppna med det innan, men nu gick det och lås också!! Så nu ska denna bil kunna rulla några mil till ;) Tack så mycket pappa som fixade bilen!!! <3 

Väl hemma iaf så blev det som vanligt på torsdagar, slänga i sig lite mat och på med ridkläderna och sticka iväg!

Blev förvånad av mig själv idag när jag red, för ibland kan jag bli lite mesig när han inte vill som jag. (Tror det har att göra med att jag tror att han ska flyga som han kan göra ibland..) Iaf så kände jag att det fanns lite jävla anamma  mig idag.. Så kände att jag var väldigt bestämd, och det slutade med att Frej gick riktigt fint. Och han jobbade på ett helt annat sätt. Tror att jag fick en tankeställare på teorin förra veckan, och det gjorde att jag släppte allt och inte tänkte på att han kan flyga upp i luften!! utan det blev att jag red fram han hela tiden, så han själv inte hade tid att tänka på någonting annat! 


Så att summera denna dag är att den började verkligen dåligt, men slutade på topp!! =) Så jag är nöjd!!


I morgon är det invägning, får se vad vågen står på! Har inte smyg vägt mig något denna vecka, så det blir spännande och se vad den visar! 


Kan även tillägga att jag har tagit helg nu! Så ska bara njuta och ha det gott!! =))

Hoppas ni har haft en bra dag där ute!!

Av madde - 13 november 2013 18:49

Denna dag har man kommit tillbaka till arbetet.. Känns som att man har varit borta länge, men det har man ju inte haha!!

Började med en ganska skön dag måste jag säga =) Rullade på i ett om man säger så.

Iaf direkt efter arbetet blev det till att åka till farmor och äta middag. Hon ringde nämligen och fråga om jag skulle komma och äta! Hon hade lagat fläsksoppa!! Och det kan jag inte säga nej till haha. 

Men nu är jag hemma och har fixat lite här hemma, lika bra att diska och sådant när man ändå har energin uppe! för skulle jag ha satt mig i soffan direkt så har jag inte gjort ett skit !!


Idag har det inte blivit någon direkt motion. Men blev en promenad till ena kollegan, eftersom att vi samåkte i morse. Sedan gick jag hemifrån farmor, och så var jag på ön och jobbade och då blir det motion där också!

Så har väl blivit en promenad på ca 30 min idag iaf =) Så inte helt fel må jag säga!!

Kan även tillägga att det var väldigt skönt att gå i morse, synd bara att det är så mörkt på morgonen.. Annars kunde jag ha börjat med mina morgon promenader igen.. Men får nog hoppa över det, om jag inte får något fnatt att gå ut någon morgon haha!! Man vet aldrig med mig!!


Ja ni har väl inte så mycket mer att tillägga idag! Men tänkte att jag skulle bjuda på en liten bild :D


 

Av madde - 12 november 2013 17:22

Hallå där ute!

Nu är jag tillbaka igen. Har haft en mini semester hos mamma =) Har haft det riktigt bra, känner mig utvilad om man säger så. Dock har man varit i farten HELA tiden känns det som!

Började med att jag åkte ner i lördags när jag slutade jobba, så blev det lite tacopaj och vin! Och bara tog det lugnt på kvällen..

I söndags blev det Allt om hälsa och mat och vin mässan =) Massa ny energi fick man. På hälsomässan var det massa spännande saker att kolla och smaka på. Och inte tala om mat/vinmässan där blev det en massa olika viner. Var en riktig trevlig dag. Orkar inte skriva så mycket om det, med tanke på att det var så mycket haha! Men köpte iaf lite pulver så jag kan byta ut en måltid... Tycker i vanliga fall att alla dessa pulver shakes brukar smaka just pulver.. Men denna gjorde faktiskt inte det, plus att det var chokladbitar i =)) Så nu tänkte jag byta ut någon måltid ibland mot en shake..  Blev även att jag handlade en lite dyrare tvål för att se om det kan hjälpa mot mina händer!


Igår umgicks jag med finaste Mimmi och lilla Benjamin! Har inte träffat Mimmi på 4 år, så det var dags om man säger så =)) Och det var mycket mysigt att träffa henne igen. Så det blev att gå runt på stan och kolla affärer, äta lite lunch och bara umgås! Åkte även ut och kollade på hennes häst, riktigt fin var han =)

Kan säga att det inte får dröja så länge tills nästa gång jag träffar henne!!! 


Annars idag har jag åkt hem... Det var ju tåg stopp inne i Stockholm, så fick åka ersättningsbuss och härja runt i stan tills man tillslut kom hem haha =) Väl hemma så kom Jessica förbi på en fika. Mysigt med lite temys i detta regnväder.. =)


Så nu har jag varit och handlat och duschat, så sitter med min shake nu!

Känner även att jag har fått en massa energi efter denna helg, så nu känns det som att jag kan köra på ordentligt med träning och mat! Tror jag behövde en liten spark i rumpan!! Eller snarare en paus från allt ihop, har unnat mig och inte hållit igen på någonting. Ibland måste man bara leva livet för att orka allt =))


Fick 2 orkidéer av pappa nu när jag kom hem, så nu har man det fint här hemma =)) 


Blev dåligt med bilder men lite har jag att bjuda på iaF!!


Mimmis häst Ivan

Kajsa myser i soffan

   

Detta kom jag hem med

 

Stövlar

2 jeansleggings

linne

tröja

"protein" + shaker

choklad ( mjölkchoklad och jordgubbschoklad)

Tvål

2 par trosor ( Fifty shades of Grey)


Av madde - 8 november 2013 09:11

Inte alls nöjd med dagens resultat, men just nu känns det som att det står ganska så stilla plus att jag måste komma tillbaka till träningen.. Känns som att det går till och från hela tiden. Man får inte hänga upp sig bara för att man har haft en dålig vecka. Bara att fortsätta kämpa så går det vägen också..

Veckans resultat blev +0,5 kg.... Så ni förstår att man inte är helt nöjd med det resultatet... Men vad ska man göra, man kan ju inte direkt spola tillbaka tiden ;) haha!!

 

Dags att fixa lite här hemma... Jobbar kväll idag och dag i morgon, sedan åker jag raka vägen ner till mamma.

Så ha en bra dag, så skriver jag när jag får tid =))



Av madde - 7 november 2013 19:31

Kom nyss hem från stallet.Idag var det teori som stod på schemat, och måste säga att den var mycket givande. Det fick fart på tankeverksamheten om man säger så. Skulle nämligen sätta upp mål inom ridningen. Tycker att det mål jag valde kommer vara givande för mig, och hoppas att jag kommer att klara det också =) På det sättet vi skrev upp våra mål, och hur man skulle nå dit och så gjorde att jag fick en tankeställare när det gäller andra saker här i livet.

Kom att tänka på just vikten, att jag skulle kunna använda samma metod som med ridningen. Det är ju alltid värt ett försök... Just nu känns det som jag skriver lite luddigt och i gåtor, men känner att jag bara behöver skriva av mig i mina egna tankar och funderingar... Tror jag kan använda denna metod i många delar av mitt liv.. Får se vad jag hittar på!!


Annars idag så har det blivit till att gjort lite mer matlådor. Blev korvstroganoff med ris. Gjorde matlådorna enligt mitt mått.. Så nu har man fullt med mat igen!!

Blev även en lång promenad på en timme. Var skönt men lite kallt.. Ibland när jag är ute och går känns det i början att jag bara orkar gå en kort bit.. Men efter ca 30 min så har jag kommit igång och då kan jag bara gå och gå.. Gäller att jag jämt kommer över den där tröskeln för att få ut max av promenaden...

Måste bara tillägga att jag har varit sjukt rastlös den senaste tiden, nästan så det kryper i kroppen.. Känns som att jag måste ha någonting att göra hela tiden.. Är lite jobbigt att vara rastlös.. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken.. Försöker att hålla igång för att bli av med den, men den kommer hela tiden tillbaka... Får se om det bara är tillfälligt eller om jag har kommit ur någon trötthet och på så sätt leder till rastlöshet.. Haha


Annars har det varit en lugn dag.. Så nu ska jag nog lägga mig och börja på en ny bok. 

I morgon är det invägning.. Vi får se vad det blir för resultat då.. Tror inte på några större siffror tyvärr.. Men man får se..


Dagens träning: 55 min promenad. Ca 4,6 km + ca 20 min promenad till och från stallet..

Steg: ca 9000


Känns som detta inlägg blev väldigt flummigt....

Av madde - 6 november 2013 13:15

Dålig uppdatering utav mig.. Har inte haft någon ork att blogga. Men idag är jag ledig så tänkte att jag ska skriva ett par rader!

Lite snabbt om dagens förmiddag. Började med behandlingen, och har nu bara 2 gånger kvar att gå.. Ska bli spännande och se hur det kommer bli när jag är klar, och hur dom kommer att gå vidare med detta..Har ju fortfarande inte fått min remiss till KS, börjar bli lite otålig när det gäller det!! Men men får ta en dag i taget!

Iaf så var jag och köpte mig ett par nya byxor idag också, känner att allt börjar ta slut här hemma... Skulle nog behöva göra en riktig rensning när det gäller kläder! Men det blir aldrig att jag  vill slänga något " för det kan ju vara bra att ha"... Så går tankarna hela tiden!! Men man kanske borde vara hård!!!!

Har även hunnit upp till farmor och tagit mig en fika. Var passande att jag kom upp idag, för min kusin var nämligen där! Och har inte träffat henne på väldigt länge! Så det var kul att se henne måste jag säga =))

Nu är jag iaf hemma.. Funderar lite på vad jag ska göra resten av dagen, ska iaf hänga lite tvätt.. Kanske man ska ta garderoben iaf.. Så att man kan handla en massa nytt!!


Kan tillägga att jag tänkte pröva på lite yoga ett tag, se om det kan vara något för mig.. Var nämligen ett par bra övningar i Topp Hälsa tidningen! Så ska försöka köra det ett tag och se om man märker någon skillnad! Skadar ju aldrig att pröva =) Och eftersom att vädret är till och från så blir det inte att man går ut och går, och ibland orkar man inte gå ner på gymmet. Så kan vara perfekt att ha något här hemma att träna =) 


Men nu ska jag sätta igång här hemma, annars får jag aldrig någonting gjort!!

Av madde - 3 november 2013 20:14

Denna dag har rullat på riktigt fort, började med att jag åkte ut till pappa för att fixa bilen. Blev till att byta däck, dammsuga och tvätta bilen =) Så nu är den riktigt fin. Tycker jag var väldigt duktig, för bytte däcken i stort sätt helt själv. Endast lite handledning av pappa =) Så nu är jag expert på att byta haha!!

Väl hemma blev det en varm dusch, blev lite kallt att vara ute hela fm.. 

Iaf så tittade Sanne förbi sen, så satt och snacka lite skit med henne! Alltid trevlig med sällskap.

Lite snabb mat och sedan såg jag att kusinen var hos min moster, så gick över till dom. Så nu har man suttit där och snackat lite också. Med andra ord har jag varit i farten hela dagen. Har faktiskt varit skönt att haft något att göra hela dagen =))


Men i morgon väntar det arbete igen, så då blir det fullfart igen..


Denna veckas att göra:


Måndag: Jobba 7-16. Behandling, gymma

Tisdag: Jobba 7-16. Promenad eller gymma

Onsdag: Behandling

Torsdag: Ridning 18-19 ( Teori)

Fredag: Jobba 12-22

Lördag: Jobba 7-16. Åka ner till mamma

Söndag: Mässa med mamma


Av madde - 2 november 2013 16:33

Denna dag har man pysslat med lite allt i allo =)

Började med en sovmorgon, gick upp vid halv 11 och åt en lång frukost. Bestående av färskpressad juice, 2 smörgåsar med kalkon och gurka, actimel och kaffe =)

Efter denna frukost så blev det fart i tjejen haha!! Började med att göra i ordning en lasagne, så nu har jag matlådor igen =) Får se om man kanske gör fler matlådor i morgon, så man kan variera sig en aning...

Blev även att köra 2 maskiner med tvätt. Skönt att få lite rena kläder.. Brukar ligga efter med tvätten när jag jobbar.. Även så fick golvet sig en rengöring också, brukar inte torka golven så ofta då jag anser att det inte behövs. Men idag fick det bli en omgång, så nu luktar det citron såpa i hela lägenheten!! Haha! Måste säga att det är en väldigt fräsch doft!


När jag var klar med allt så åkte jag till farmor för en fika! Av henne fick jag en kajalpenna som hon hade fått med när hon hade beställt ansiktskräm. Rena turen, eftersom att mina börjar ta slut =))


annars idag har jag inte gjort så mycket, tanken var väl att gå ut en sväng men har haft fullt upp här hemma. OCh nu är det mörkt ute, så inte så kul att gå ut då ... Får bli i morgon istället!


Nej annars händer inte så mycket denna dag, tror jag ska ta och äta lite middag nu för har inte blivit någon lunch idag... Börjar nämligen bli hungrig =))


Ha en trevlig lördag!! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards