Alla inlägg den 27 april 2014

Av madde - 27 april 2014 19:34

Jaha då har denna helg gått också, och det har varit i en dundrande fart. Men det är väl bara för att man jobbar, och då har man något att göra hela tiden. 

Idag på jobbet blev det en massa ändringar på planeringen, men allt till allas fördel =) För alla fick en lugn dag ändå, fast vi hade sjukpersonal. Tror nog vi hann njuta lite av den varma solen iaf =)  

Tur vi kan ha lite kul på jobbet, för det blir lite långtråkigt när man sitter och åker själv. Så tur att Anna och Patrik var så smarta att koppla in telefonen i hyrbilen, så jag kunde prata med båda två =) Så gör vi när vi har brist på annat haha! Och då slapp jag känna mig så ensam också ;) 


Väl hemma idag, blev det till att handla lite. När jag kom hem blev det till att sitta ute på balkongen och läsa lite. Riktigt skönt må jag säga. Avslutade denna dag med stavgång 35 min, i solen ( eller ska man säga solnedgången) =) Iaf så var det riktigt skönt. 

Egentligen borde jag väl ha stannat inne, med tanke på att mina knän har sagt upp sig. Har jätte svårt att gå i trappor och i backar idag. Tror det är tack vare att jag joggade i backar igår.. Så då får man sota för det idag istället.

Men kände att jag verkligen inte kunde sitta stilla. Har kommit in i en riktig skön träningsperiod nu, så kan ju inte tappa flytet. Bara att kämpa och kämpa. Har en liten tanke själv, och det är att försöka satsa på att gå ner ca 2 kg tills jag åker till Kreta. Och det är ca 38 dagar kvar... Vi får se om jag klarar det, blir ju inte besviken om jag inte klarar det. Men det skulle vara kul om man gjorde det. Så nu är det fullfokus!!!!!! Heja mig!!!


Ja har man tid över så varför inte ta en bild ;) 

 

Passa på att njuta i solen medans man arbetar är inte fel =) 

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards