Alla inlägg den 28 april 2014

Av madde - 28 april 2014 20:21

Riktigt synd om mig som fick sitta hela em på balkongen och sola ;) Oj så skönt det var idag. Råkade nog somna till ett par gånger medans jag satt där, och mellanvarven så blev det till att läsa. Så idag har man fått mycket sol på sig iaf =) Inte fel det inte! 


Blev även en kortare promenad med Jessica, på ca 25 min. Kändes att man bara behövde en lugn och sansad promenad idag.


Håller just nu på med en soppa med massa smarriga och nyttiga saker i =) Hoppas den smakar lika bra bara. TÄnkte att jag skulle försöka äta den nu. Så att jag får en kickstart. Behöver verkligen lite hjälp på traven när det gäller mat, så varför inte denna soppa för då. Men det tar lite tid för den att koka kan man säga, med tanke på att det är så pass mycket grönsaker och mycket vatten så får spisen kämpa lite haha!


Så i morgon börjar jag både med soppa och detox. Så nu är det fart på mig igen haha!!


Det som är i soppan 

 

Av madde - 28 april 2014 12:04

Idag är det riktigt varmt ute.. Har precis kommit in från en tur nere på stan med kusinen. Vi var så pass duktiga att vi gick ner i solen. Men oj så varmt det var =) Köpte iaf ett par nya träningsbyxor. Tyckte jag var värd det =) haha!


Kanske inte är den bästa dagen idag för mig,  för har ont i huvudet.. Men får dricka mycket och hoppas på att det går över. Annars blir det nog bara en lugn dag för mig, har inget planerat. Håller på att tvättar för fullt här hemma. Sista maskinen är nu igång, har hunnit med 3 st.. Det blir att man inte orkar tvätta när man jobbar, då får man göra det när man är ledig istället.


Juste passade även på att köpa en detox kur igen. Så i morgon börjar jag igen, och kör en vecka. Kan vara skönt att rensa ur kroppen en aning, nu när jag ändå har kommit in i träningen.


Funderar lite vad jag ska äta till middag idag.. Men har inte kommit på något, så vi får se vad man hittar på tillslut! Försöker ju att äta ur frysen så gott det går, bara för att fylla på med massa roligt till sommaren sedan =)


Nu är jag halvvägs i joggingguiden också, så nu är det 2 veckor kvar. Och jag tycker det känns bra. Bara fortsätta kämpa nu, så har jag bra kondition sen =) 


Mina nya byxor

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards