Alla inlägg den 21 april 2015

Av madde - 21 april 2015 16:17

Då morgonen startade otroligt bra, tyckte jag att det var lika bra att fortsätta. Därför blev det till att köra lite styrka här hemma. =) Riktigt skönt att ha kört två pass. Gäller att peppa sambon till att börja träna ordentligt nu också. Alltid roligare att träna tillsammans med någon, man orkar ta i lite till då =) 


Har även hunnit med att dammsugit här hemma, och tvättat balkongräcket. Känns lite fräschare här hemma nu. Kommer nog inte bli att man orkar städa något i veckan, eftersom att man jobbar från i morgon fram till söndag... 


Men det är riktigt jobbigt att vara ledig sådana här vackra dagar. Man råkar ju få tid till att sitta i solen och läsa haha ;) UNDERBART!! Snart sommar! 


Nu blir det till att invänta sambon så vi kan åka och handla. Tror det blir pannbiff och hemmagjord potatismos till middag =) Mumsigt! 


Juste kanske ska ta och fixa mina blommor som har stått i vatten några timmar nu! 


Hej Svejs! 

Av madde - 21 april 2015 10:44

Kom precis in från en solig långpromenad. Blev en sväng i spåret på ca 55 min. Det vill säga att det blev ca 4,8 km. Inte helt fel det inte =) Kändes riktigt skönt att starta dagen så, och en massa sol i ansiktet och solenergi fick man =) 

Nu är man igång igen känns det som, bara hoppas det håller i sig igen.


Funderade lite på när jag gick, om man skulle börja ta morgon promenaderna som jag gjorde förut. Det vill säga att jag får gå upp vid halv 5-5 för att hinna med en promenad på 30 min, innan jag börjar jobba. Behöver göra något drastiskt för att få igång mig själv. Och eftersom att pollen har kommit, så känner jag av det när jag är ute och går. Eftersom att pollen nivån är lägre på morgonen, kanske det är bäst att köra konditionen på morgonen. Och träna innan frukost säger dom ju är bra. 

Även tror jag att denna vecka kan vara lätt att komma upp i tid på, då sambon går upp den tiden. 

Bestämmer nu att det får bli tidiga dagar med start med promenad, och på kvällen får det bli ett styrkepass =) 

Kan även vara kul och se om det händer något på vågen. Nu känner jag mig mer än taggad =) Underbart! 


Idag är jag ledig iaf, planen är att åka och handla lite. Sedan blir det att städa av lite här hemma. Sen tänkte jag sitta på balkongen och få lite sol på mig =) 

Dags att börja dagen då!! Trevlig tisdag där ute =) 


 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards