Alla inlägg den 4 februari 2018

Av madde - 4 februari 2018 15:25

och så var det söndag igen, som vanligt har helgen gått allt fför fort..

Men har inte bara legat på latsidan denna helg. Började i lördags med att hjälpa till i stallet, då dom behövde hjälp att leda lite hästar. Och varför inte ställa upp =) Passade även på att gosade lite med Brylant när jag ändå var där. Åkte raka vägen ut till pappa sen och behandlade honom lite. resten av lördagen blev lugn..

Nu idag har jag varit hos farmor och fikat, passade på att ta en promenad dit eftersom att solen strålade! Sen har vi bara gjort det vanliga här hemma, handlat, städat, tvättat... ja sådant man måste helt enkelt, så slipper man det i veckan. 


annars denna vecka har det varit fullrulle som vanligt.. Ridit två pass, som båda gick bra. Det verkar hålla i sig att det går bra just nu! Men det kommer väl en svacka snart.. 

Det har även varit kvällsmöte på jobbet. Så det har blivit många sena kvällar denna vecka, därför har det inte heller blivit av att jag har tränat något hemma. Men denna vecka är en normal vecka, så ska försöka att få in lite hemma träning =) 


Middagsschemat är också planerat för veckan, det är så skönt att ha allt förberett. Det värsta som finns är när man inte vet vad man ska äta till middag.. Men nu är det klart, så bara att plocka fram från frysen. 


Eftersom att det var ett tag sedan jag skrev har jag även hunnit med att läsa ut två böcker. Hemmet och Annabell =) Två bra böcker att rekommendera. Så nu får det nog bli att läsa lite måbra tidning i veckan som kommer, för jag ligger efter med dom =) 


Nej nu ska jag se vad man ska hitta på, kanske lägga upp lite träning för veckan.

Hoppas ni har en bra helg där ute!  

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards