Alla inlägg den 15 februari 2018

Av madde - 15 februari 2018 07:27

Ja träningsvärk är precis vad man har.. ont, men en skön känsla, då man vet att man har gjort lite nytta med kroppen =) Har ju ändå tränat nu 5 dagar i rad, är väl dags att kroppe nfår lite vila idag! 


Har haft två underbara ridturer på fina Brylant. Har haft ett väldigt bra tempo under hela lektionerna. Och lyssnat bra har han även gjort. kommer inte ihåg nu, men det var ett varv som var lite tuffare denna vecka. Han tyckte han skulle trycka ut mig, kände väl att jag inte hade riktigt den kraften att kunna parera upp det riktigt denna vecka. Men men allt annat gick ju super, så jag är mycket nöjd. Det bästa dock är att vi har haft så mysiga stunder innan lektionerna, då vi verkligen har stått och gosat <3 Riktgit mysigt! 


Va ju alla hjärtansdag igår. Sambon kom hem lite tidigare än beräknat, lite tid fick vi tillsammans igår då. Med lite mat och efterrätt. Plus att man fick blommor av sin fina älskling <3 Men annars var mitt firandet i stallet, precis som förra året. Ja inte lätt för sambon att fira denna dag med mig, när man är en häst tjej hihi! Det är tur han inte har något emot det, eftersom att han då får lite egentid =) 


Nähä om man kanske ska göra sig iordning för att gå och jobba. Sedan blir det en lugn kväll för min del, efter två sena kvällar är det skönt att bara ta det lugnt på Torsdagskvällen. Plus att jag ska vila kroppen lite, så att jag kan göra ett ordentligt pass på fredag igen =) Egentligen är det väl så att man ska träna när man har träningsvärk, men det går till en gräns =) 


Ha en bra dag där ute! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards