Alla inlägg den 22 februari 2018

Av madde - 22 februari 2018 18:13

Då är det bara en dag kvar till helg. Ja det har ju varit kort vecka för min del, men ska bli skönt med helg så man kan vila sig lite till. Känner av magen till och från. Har inte börjat äta riktigt ordentligt än. Men helt klart på bättringsvägen. Bara hålla tummarna för att det kommer att hålla i sig åt det bättre. 


Igår kväll var jag iaf och red. Kände att orken inte riktigt fanns där, men det gick ändå bra. Träna lite programridning, lite skänkelvikning och öppna. Det var iaf skönt att få köra ett träningspass. Träna ordentligt i lördags.. Var väl på tiden att kunna komma igång igen. ;) haha! Men iaf var det mysigt att bara få gosa lite med Brylant och bara vara. Man blir väldigt lugn och får energi av att vara i stallet. =) 


Jaha denna helg får vi se vad som händer, beror väl lite på hur magen kommer att vara. Men vi har inga direkta planer. Ska väl försöka komma ut på lite promenader. Måste även köra bilen lite, har ju varit så kalt det senaste dagarna och kommer fortsätta så. Man måste ju ladda batteriet lite tänker ja =) 


Nej nu ska jag lägga mig och läsa, känner som sagt att min ork inte riktigt finns där än. Plus att jag har väldigt ont i huvudet till och från. Igår var det inge kul alls, men bara bita ihop!! 

Hoppas ni får en trevlig kväll där ute! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards