Alla inlägg den 13 februari 2018

Av madde - 13 februari 2018 08:04

Just nu är det inte alls kul när det klias till och från under fötterna och på händerna..... Suck!!! Skulle kunna klia sönder dom om jag vill, men vet att det oftast blir värre och det slutar med att det börjar blöda... Inte alls kul att ha en kontaktallergi!! 

Vet dock inte varför den har brytit ut nu, har inte använt något ovanligt. Ibland kan det bryta ut när jag börjar bli sjuk, eller när vädret slår om. Bara hoppas på att det går över snart, för får panik när det väl sätter igång!! 


Ni som tidigare inte har läst det, så har jag en allergi mot div saker som luktar. Eller ja igentligen ALLT som har doft. Linalool, kemikalier i städ och hudvårdprokukter och parfymmix det är det som ställer till det för mig..


Men det har blivit mycket bättre. Förut har jag tagit bort allt med doft och använt mig av parfymfrit i allt. Men har börjat märka att jag kan använda naturligapreparat. Dock verkar det inte funka just nu för stunden. En period kan det vara dåligt, och ibland märker jag ingenting. Men det jag inte riktigt klarar av är att gå och kolla på kläder, då man går och känner och klämmer på kläderna. Oftast den kvällen eller dagen efter är händerna dåliga, blåsor och massa kli!! 


Aja nu har jag nog klagat av mig lite iaf, man blir lite irreterad!!!


När det var som värst, innan jag fick reda på att det var kontaktallergi! 

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards