Alla inlägg under februari 2014

Av madde - 13 februari 2014 19:50

Denna dag började med att pappa ringde vid 7 tiden och trodde att jag jobbade.. Tur att jag kunde somna om haha =) Blev att kliva upp vid strax innan 10 för att åka och handla med farmor, så har man kört runt på henne och tagit en snabb fika.

Väl hemma igen så blev jag fruktansvärt trött. Så blev lite tv innan jag somnade till en timme..

Och då var det bara att kliva upp för att göra lite middag och sedan bege sig vidare till stallet. Idag gick det riktigt bra att rida. Blir bara bättre och bättre tycker jag. Måste träna lite med överkroppen nu, så att den följer med lite bättre. Men det löser sig så småningom. 

Känner att jag är slut i kroppen nu, så ridpasset tog hårt. Det var en väldigt krävande lektion idag måste jag säga, men det är bara roligt när man får kämpa lite =) 


Är ledig i morgon igen och då blir det nog bara till att städa och ta det lugnt =)

NU ska jag kolla på nybyggarna =)

Hoppas ni får en trevlig kväll där ute!

Av madde - 11 februari 2014 10:13

Vaknade riktigt pigg och utvilad idag, kändes riktigt skönt må jag säga =)

Så gick upp vid 9 tiden, slängde i mig lite frukost och begav mig ut på en promenad i solen.

Blev att avverka 40 min i spåret. Mycket skönt att solen lyser, man får så mycket mer energi. 

Som sagt känner mig taggad till hundra att bara köra på nu. 


Snart väntar ett kvällspass 12-22. Blir samma i morgon.  


Ska snart slänga i mig lite lunch, innan jobbet. Idag blir det omelett med rödlök, cream frech, rom och räkor.

Kan nog bli riktigt gott =)

Till middag har jag inte funderat ut något än. Tror jag köper någon matlåda, ev thai mat. Tycker om dom thai lådorna ica och willys har =) Testa!!


Rensade ut lite kläder igår också blev inte så mycket jag hade hoppats på att jag skulle slänga. Men det kommer med tiden =) Har mest kläder som jag använder så. Plus att det ligger mycket sommarkläder i lådorna. 


Nej men då ska man väl göra sig i ordning då =) Hoppas ni får en bra dag där ute! 

Av madde - 10 februari 2014 18:37

En ny vecka är igång, och känner att jag har varit pigg hela dagen. Förutom att man blir trött efter lunchen, men vem blir inte det =) Tror dom flesta blir lite sega efter att ha kört på för fullt på morgonen och sedan sätter man sig ca en timme... Och sedan ska man börja jobba igen... Men men så får det vara haha!

Tycker iaf att denna vecka började bra, drog raka vägen ner till gymmet efter jobbet. Körde 15 min på crossen och 10 min på cykel. Tyckte det räckte bra för mig efter att ha varit sjuk och så, man måste komma igång lite långsamt. Så känner mig riktigt nöjd!! Hoppas som sagt att detta håller i sig nu. Får se om man går ner en sväng i morgon innan jobbet, annars blir det en promenad.. Känner jag mig rätt så blir det en promenad, så blir nog inte gymmet förrns på fredag igen. För jobbar kväll tis och ons och på torsdag blir det ev ridning i 2 timmar. 


Känner även att maten har fungerat idag. Så som det känns nu så blir det nog en ordentlig spark i rumpan denna vecka =))


Funderar på vad man ska göra ikväll. Skulle behöva dammsuga så kanske blir att man göra det. Har även planer på att rensa lite bland kläderna.. Tror det är en del man kan slänga, eftersom att dom inte används plus ev förstora..


Så jag ska väl sätta igång med någonting, för känner att jag har energi fortfarande. 


Dagens mat:


Frukost: Havregrynsgröt med jordgubbssylt

Mellanmål: En banan

Lunch: Hawaiigryta med ris

Mellanmål: 2 hårda smörgåsar med mjukost

Middag: 2 fyllda pannkakor med spenat, kassler, vitlök och Philadelphiaost och 2 pannkakor med sylt.


Ha en trevlig kväll

Av madde - 9 februari 2014 18:03

Denna helg har varit riktigt lugn och skönt. Åkte till Jonas i fredags och kom hem nu på em. Vi har väl egentligen inte gjort något speciellt. Va inne i stan igår och kollade lite, men jag kom faktiskt inte hem med någonting. Var inte ute efter något speciellt. Skulle ha köpt smink, men orkade inte kolla direkt efter det så hoppade över det.

Annars har vi bara varit hemma och latat oss =) Ibland behöver man det också! 

Har haft 2 riktigt sköna sovmornar så nu borde man väl vara utvilad tills veckans arbete.

Jag har tjockvecka denna vecka. Men jobbar mest kvällar så det är rätt skönt faktiskt =)


Är väldigt taggad för träning och så denna vecka! Så hoppas att det håller i sig. Känner att jag inte kan ligga på latsidan längre, så imorgon efter jobbet blir det en tur till gymmet. Då får jag även se om jag är helt frisk.. 

Så denna vecka tänker jag lägga fokus på mat och träning!! Som sagt känner mig väldigt peppad, så det är bara på det. Känner att man känner sig uppsvullen och eländig. 


Så nu är det ingen återvändo! Ska köra på tills ca den 3-4 mars, för då blir det ev en sväng till Ullared och sedan i slutet av den veckan åker jag över till Finland med pappa. Vi ska över och hälsa på farfar =) 

Känns som att då har man ett bra mål att köra på, så man känner sig värdig att handla och så =)


Hoppas att ni har haft en bra helg där ute. Jag ska iaf hoppa in i duschen nu, sedan blir det att ligga i soffan och bara ladda om batterierna för kommande jobbvecka! 



Av madde - 7 februari 2014 12:51

Denna resultat vecka visar verkligen att man har varit sjuk, och bara legat hemma och inte orkat någonting.. Så detta gör att man får sig en lite jävla anamma så att man kämpar på igen!!


Vikt: + 0,9 kg

midja: + 1 cm

Bröst: + 1,1 cm

Lår: + 1,5 cm

Arm: +- 0


Som sagt inga bra siffror... Bara att fortsätta kämpa... 


Till något roligare =) Igår var det ridning, och måste säga att det kändes bra, dock lite tungt när man har varit sjuk och så! Men det gick, Lothar gick riktigt fint. Övade balans igår, så det blev att rida utan stigbyglar. Till och med balans hade jag =)) haha! Kändes skönt att man inte skutta runt som bara den uppe på hästryggen. 


Nu är jag iaf ledig tills på måndag.. Så passar på att åka till Jonas över helgen! Så får vi se vad vi hittar på =)


Hoppas ni får en trevlig helg där ute! Hej hopp!!

Av madde - 5 februari 2014 17:45

Nu är man slut i kroppen kan man säga.. Efter att inte ha jobbat på över en vecka, och bara legat ner så är det en ganska stor förändring för kroppen och börja arbeta igen.. Men nu har man iaf kört en dag, kör en dag i morgon igen. Sedan är man ledig =)) Man kan ju inte gå ut för hårt haha!!


Ja annars har det väl inte hänt så mycket... Känns som att maten blir bättre och bättre, så det är skönt. Hoppas bara att det visar sig på vågen också haha!  Förväntar mig inga dunder siffror på fredag.


I morgon kommer mamma hit också, hon ska kolla när jag rider. Ska bli kul att komma upp i sadeln igen.. Har ju inte ridit på 2 veckor så..


Nej nu ska jag förbereda min lunch tills i morgon! Sedan kommer pappa och fikar en sväng. Efter det ska jag slänga mig på soffan resten av kvällen =))


Tänkte bjuda på dagens middag och gårdagens inköp:


Dagens middag: Stekt ägg, gurka, vitkål, gurk och vitlökssås på salladsblad. ( Äggsmörgås utan bröd) 

Gårdagens inköp: Massa gott för att kunna göra goda middagar =) 

   

Av madde - 3 februari 2014 18:32

Då var vi inne på en ny vecka. Och denna vecka har jag tänkt att lägga mycket fokus på maten, för känner att det har blivit för mycket av det goda... Så nu får det bli lite ordning på torpet. 

Så försöker att ta bort så mycket kolhydrater som möjligt och ersätter det med sallad. Så får vi se vad kroppen säger om det.

Eftersom att jag fortfarande inte kan träna, så måste man ju göra något.. Kändes inte direkt kul att man fick feber så fort man hade varit och handlat lite saker idag... Så har vilat hela denna dag och i morgon blir det också till att vila. För sedan är det meningen att jag ska börja jobba igen..


Men har iaf varit och handlat ett par nya ridbyxor ( svarta), passade även på att köpa ett par nya short chaps. Alltid kul med lite nya saker =)

Var även och kollade på bungypump stavar, dock fanns det inga kvar så dom kommer in i slutet av veckan. Har dock inte bestämt mig om jag ska ha 4 eller 6 kg på dom... Ska iaf bli kul och se om dom kan göra någon skillnad när man är ute och går =) 


Annars har det inte hänt mycket mer än så...  Vila och Vila är det som står på mitt schema iaf! Börjar bli lite tröttsamt att ligga här hemma, har fått ont i ryggen av det också.. Plus att huvudvärken kommer och går hela tiden.. Så hoppas man är helt kry snart, penicillinet är snart klart också så.,..


Lite bilder på dagen lunch och middag:


Lunch = bananpannkaka med hallonkesella

 

Middag= Fläskfilé med sallad

   

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards